Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım bebişim çok sağol.. ❤

Ben de transfer hazırlığından beri Vinalac kullanıyorum. 9 ay boyunca devam ederiz dediydi doktorum. Daha sonra omega 3 ekleyecekmişiz. E Effective can09e

Benim içindeki zencefilden ötürü mü bulantım yok aceba yav? Hamile olan bütün arkadaşlarım 4.hafta bitince başlamış kusmaya. Anama çektim zaar. Ya da bir gelecek tam gelecek o bulantılar.

Kuzum neden çağrıyosun acebasıııı.. herkesin bulancak diye bir durum yok.. sen ne ne kadara nerden aldın vinalacı kuzu

Kuzum neden çağrıyosun acebasıııı.. herkesin bulancak diye bir durum yok.. sen ne ne kadara nerden aldın vinalacı kuzu

Eczaneden alıyorum. 50 küsur bişidi. Nette daha ucuzdur zannımca. Şu 3 ayı atlatayım topluca netten alacam :)

Ben 9.haftaya yaklaştım bulantım yok. 7.haftada bi iki gün oldu geçti. İştahım da yerinde.
Her bünye hormonal değişimlere farklı şiddette tepki veriyo.
Bulantı sağlıklı gebeliğin işaretidir gibi şeyler de duydum,okudum. Canım sıkıldı tabi ama bence hiiç alakası yok.
Kasık ağrılarım da bitti. Şuan hamileliğe dair tek belirtim memelerin değişimi

Benim de bi tek memintolarım hassas. Ağrılarım geçti. Akşam üstü uykusu icat ettim bi de. Bulantılar için doktorum gayet normal olduğunu söyledi. Olması şart değil, bünyeye göre değişir dedi.

Kesinlikle öyle bir durum söz konusu değil alakası yok. Erkek bulandırmaz derler.. mesela ben kızımda da öyle kustuğumu bilmem döndürürdü azcık:))) bakalım bu nasıl olacak.. koku hassasiyeti tavan yapmış durumda 2 peyniri de sevmedm yeni açılmış peynir halbuki. Erken demeyinn zati adet belirtilerim de böyle olur benim ya

Benim de bi tek memintolarım hassas. Ağrılarım geçti. Akşam üstü uykusu icat ettim bi de. Bulantılar için doktorum gayet normal olduğunu söyledi. Olması şart değil, bünyeye göre değişir dedi.
Benim de sol memito arşa değecek
Bugün 15.30 gibi bi uyku bastıı:) inşallahh sağlıkla çok fazla değişime uğramadan bu süreci tamamlarız.

Yok erken değil zaten bhcg hızla katlanıyo belirtilerin başlaması çok normal.
Aay cancan da hamile inanamıyoruum

Dedim size az ve öz lambada diye
İşin sırrı bu.
Bu arada ikimiz de pikten iki gün öncesi ve pik günü ilişkiyle hamile kaldık.
Herkeste işlemeyebiliyo kuzu..
Kimisi de o günleri üstüste değerlendirip kalıyo.. gerçekten nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…