- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.461
Anladım bebişim çok sağol.. ❤Kuzum bunlar hamilelikte alınması gereken vitaminler ve hiç bir zararı yok, senin vitamin depoların dolu olsa bile zaman içinde bebiş o depoları tüketecek o yüzden kesinlikle almalısın, artık doğal hiç bir Gıda kalmadı bunları alabileceğin özellikle iyot bebeğin gelişiminde çok çok önemli, heleki bizim yaşlarda kesinlikle kullanılması gerek bunlar depolanan fazlası zarar olan vitaminler değil fazlasını vücut atar ve bu tamamen hamilelikte gerekli mg ve vitaminlere göre hazırlanmış bir multivitamin, zaten doktorunda gidince bir multivamin başlar ben bu ilaç grubunu çalıştım en iyisi bu canım.
Evet canın kullanılıyor hamilelikte gerekli tüm vitaminlere var, hamileler için hazırlanmış, bulantısı olanlar için artı zencefil, alerjik bünyeler için çocukta alerji olmasın diye probiyotik, artı bebeğin beyin gelişimi için iyot var aslında en önemlisi bence iyot olması sadece omega yok onu da doktorunuza danışıp artı bir ilaç alabilirsiniz
Kuzum neden çağrıyosun acebasıııı.. herkesin bulancak diye bir durum yok.. sen ne ne kadara nerden aldın vinalacı kuzuBen de transfer hazırlığından beri Vinalac kullanıyorum. 9 ay boyunca devam ederiz dediydi doktorum. Daha sonra omega 3 ekleyecekmişiz. E Effectivecan09e
Benim içindeki zencefilden ötürü mü bulantım yok aceba yav?Hamile olan bütün arkadaşlarım 4.hafta bitince başlamış kusmaya. Anama çektim zaar. Ya da bir gelecek tam gelecek o bulantılar.
Kuzum neden çağrıyosun acebasıııı.. herkesin bulancak diye bir durum yok.. sen ne ne kadara nerden aldın vinalacı kuzu
Ben 9.haftaya yaklaştım bulantım yok. 7.haftada bi iki gün oldu geçti. İştahım da yerinde.Ben de transfer hazırlığından beri Vinalac kullanıyorum. 9 ay boyunca devam ederiz dediydi doktorum. Daha sonra omega 3 ekleyecekmişiz. E Effectivecan09e
Benim içindeki zencefilden ötürü mü bulantım yok aceba yav?Hamile olan bütün arkadaşlarım 4.hafta bitince başlamış kusmaya. Anama çektim zaar. Ya da bir gelecek tam gelecek o bulantılar.
Aa iyiymiş dermoeczane de 67.70 yazıyordu 65 55 50 yelpaze epey geniş yine en iyisi kendi bildiğin eczane o vakitEczaneden alıyorum. 50 küsur bişidi. Nette daha ucuzdur zannımca. Şu 3 ayı atlatayım topluca netten alacam :)
Ben 9.haftaya yaklaştım bulantım yok. 7.haftada bi iki gün oldu geçti. İştahım da yerinde.
Her bünye hormonal değişimlere farklı şiddette tepki veriyo.
Bulantı sağlıklı gebeliğin işaretidir gibi şeyler de duydum,okudum. Canım sıkıldı tabi ama bence hiiç alakası yok.
Kasık ağrılarım da bitti. Şuan hamileliğe dair tek belirtim memelerin değişimi
Kesinlikle öyle bir durum söz konusu değil alakası yok. Erkek bulandırmaz derler.. mesela ben kızımda da öyle kustuğumu bilmem döndürürdü azcık:))) bakalım bu nasıl olacak.. koku hassasiyeti tavan yapmış durumda 2 peyniri de sevmedm yeni açılmış peynir halbuki. Erken demeyinn zati adet belirtilerim de böyle olur benim yaBen 9.haftaya yaklaştım bulantım yok. 7.haftada bi iki gün oldu geçti. İştahım da yerinde.
Her bünye hormonal değişimlere farklı şiddette tepki veriyo.
Bulantı sağlıklı gebeliğin işaretidir gibi şeyler de duydum,okudum. Canım sıkıldı tabi ama bence hiiç alakası yok.
Kasık ağrılarım da bitti. Şuan hamileliğe dair tek belirtim memelerin değişimi
Benim de sol memito arşa değecekBenim de bi tek memintolarım hassas. Ağrılarım geçti. Akşam üstü uykusu icat ettim bi de. Bulantılar için doktorum gayet normal olduğunu söyledi. Olması şart değil, bünyeye göre değişir dedi.
Yok erken değil zaten bhcg hızla katlanıyo belirtilerin başlaması çok normal.Kesinlikle öyle bir durum söz konusu değil alakası yok. Erkek bulandırmaz derler.. mesela ben kızımda da öyle kustuğumu bilmem döndürürdü azcık:))) bakalım bu nasıl olacak.. koku hassasiyeti tavan yapmış durumda 2 peyniri de sevmedm yeni açılmış peynir halbuki. Erken demeyinn zati adet belirtilerim de böyle olur benim ya
Çoook haklısın inanılmazzYok erken değil zaten bhcg hızla katlanıyo belirtilerin başlaması çok normal.
Aay cancan da hamile inanamıyoruum
Ağrı değil de yanma var bende yediklerini bi kontrol et dokuncak bişeyler yiyor olabilirsin.Kızlar mide ağrısı yaşan var mı ya 2 gündür arttı bu mide ağrısı
Teşekkürler canım seni de tebrik ederim  kayısı yapar mı ki kayısıdan sonra oldu sankiAğrı değil de yanma var bende yediklerini bi kontrol et dokuncak bişeyler yiyor olabilirsin.
Tebrikler bu arada
Bağırsak ağrısı olabilir mi çalıştırdıysa demek ki.Teşekkürler canım seni de tebrik ederim  kayısı yapar mı ki kayısıdan sonra oldu sanki
Yok canım tam midede ağrı neyse bulantı olmasın da buna şükür diyelimBağırsak ağrısı olabilir mi çalıştırdıysa demek ki.
Teşekkür ederim sağolasın.:)
Dedim size az ve öz lambada diyeÇoook haklısın inanılmazz
Pikleri es geçiyoz olmuyo derkenn
Ben o peyniri yediğimde anlamalıydımm
Herkeste işlemeyebiliyo kuzu..Dedim size az ve öz lambada diye
İşin sırrı bu.
Bu arada ikimiz de pikten iki gün öncesi ve pik günü ilişkiyle hamile kaldık.
Ben hamile değilim ama tüp bebek tedavisi öncesi folik asiti doktor multivitaminle değiştirmişti. İçerinde toplamda 600 mg folik asit var sanırım.Folik asit yerine multivitamşn alıyorum bir zararı olur mu acaba erken gebelikte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?