Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım benım tam adet gunumde bır kola sısesının kapagını dolduracak kadar kahverengı kanama geldı ve adetım sonra kesıldı, o ay hamıleymısım meger. yanı kırmızı kan olmadıgı surece yerlesme kanaması da olabılır, belkı de dogal yolla hamıle kalmıs olabılırsın, kı ınsallah saglıklıysa oyledır. tup bebek surecıyle ılgılı fıkrım yok

sıkıntılı bir durum tabi ki ama stres hava değişimi bile regl düzensizliği yapabiliyor.geçen sene bir kaç ay çok çekmiştim bu durumdan lekelenmeler başlıyor 3 5 gün,ama adet sökülmüyor.bir hafta sonra fln regl başlıyor.doktora gidiyorum muayene testler derken hiç bir neden yok.stres,kullanılan ilaç,hava değişimi yüzünden bile olabilir.maalesef insan vücudu her zaman saat gibi işlemiyor.doktora git canım içini rahat ettir ama bu 3 5 günlük gecikmeleri çok ciddiye almıyorlar genelde görünen bir şey yoksa

Çoook tşk ederim canım

ben de ovu kullanıyorum canım, adet takıp programının yumurtlama donemı gostermeye basladıgı tarıhten bır ıkı gun oncesınden test yapmaya baslıyorum, bır de o donemle ılıskı denemeye baslıyorum, kırmızı cıft cızgıyı gorunce de ertesı ıkı gunde de degerlendırmeye calısıyorum. ovu takıple ılk basladıgım ay hamıle kalmıstım, faydalı bısey ama gecen ay denedım olmadı, bı de cok sıkı ılıskı olmadı belkı ondan belkı de kurtaj sonrası bı sorun olusmus da olabılır bende. ınsallah ılk denedıgın ay hamıle kalırsın canım

Ah keşke doğalından hamile oluversem ama sanmıyorum dün idrar testinde yine negatifti. Hayırlısı

Hiç böyle gecikmezdi, erken olur da geç kalmazdıacaba diyorum yumurta toplama işleminden dolayı mı bu ay böyle oldu, birtek aklıma o geliyo..yumurta toplama sonrası ilk adet yine gayet gününde oldu, olsa o zaman olurdu ama. Neyse bi gidiyim ne dicek doktor bakalım

Baya hamileyiz yess hamişsin kuzum belirtilerini sevdiğim. Nasılda kucakliyo rahatsizliklarinida

Yerinde keyf yapıyor tabiküne

Rüyan hayır olsun canım.

Canım 3.gündü benimde bakıldığında kist oluncada yüksek çıkarmış beste dediydi

Kim kaçar senin elinden geçmiş olmuş bidahada uğramasın inşallah. Kocada tirsmış ama olsun az dozda iyidir

Durum biraz benim yaşadığım durumla benzerlik gösteriyor yumyum catlamamis kistlesmis olabilir. Tedaviertelenir mi hiç bilmem

Ah keşke doğalından hamile oluversem ama sanmıyorum dün idrar testinde yine negatifti. Hayırlısı
Doktorumun dediğini aynen iletiyorum idrar testlerine guvenemeyiz ki kist ultrasonda görülmüştü ve gecikmem ondandır demişti bunu söylerken genede kan testi aldı. MutlaKa kan testi de ver.

Daha once hiç gecikme olmayıpta başa gelince çok zor bilirim ne çektim 1 hafta git rahatla canım. Haber ver sonucu merak ettim bi supriz yapar bide

Ca
Çok tşk ederim canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…