- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #7.941
Süpperr çok sevindimm.. ❤ kapıp gidecek bebişi inşallahh.. e siz nası görüştünüz kuzuKızlarArmin 'in hepinize selamı var, öpüyor hepiciğinizi. Tr uyumlu hattı ve neti yok. O yüzden aracılık ediyorum. :)
Çok mutlu ve çok heyecanlı. Müstecep beyle görüşmesi harika geçmiş. Çok iyi anlaşmışlar. Doktorun sempatikliğine pozitifliğine bayılmış. Müstecep bey muayene etmiş, kan tahlili yapılmış, genetik test istemiş. Eşinin sonuçlarına bakmış, bi probleminiz yok sizin rahat olun demiş. Armin sevinçten uçmuş. Beni de çekiştirmişler tabii bol bol :)) Her şey yolundaymış yani. ilk adetle 4 gün sonra falan tedaviye başlıyorlarmış. Ayakları yere basmıyor şu an :))
Anlarım hem de çok kurutup çöpe atmakta üstüme tanımamİkiye bölünmüş kısmı değil iyi görünen kısmı çektim zeynoya kuzu :)) anlıyosan o kısmı çekim gönderim
Nerdeyse 1 yıldır araştırıyordum canım bekliyordum sonunda buldum, nisan Ağustos arasında sadece toplanabiliyormuş o yüzden doğalını bulması zor oluyorbulmana sevin çok zor bulunuyormuş duydumm.. şifa olsun canım olucakta inşallah.. bu tarçın çörek otu bal karışımı da iyi diyorlar ne düşünüyorsun..
Morali yerine gelmiştir, çok sevindim inşallah evine bebesiyle dönecekKızlarArmin 'in hepinize selamı var, öpüyor hepiciğinizi. Tr uyumlu hattı ve neti yok. O yüzden aracılık ediyorum. :)
Çok mutlu ve çok heyecanlı. Müstecep beyle görüşmesi harika geçmiş. Çok iyi anlaşmışlar. Doktorun sempatikliğine pozitifliğine bayılmış. Müstecep bey muayene etmiş, kan tahlili yapılmış, genetik test istemiş. Eşinin sonuçlarına bakmış, bi probleminiz yok sizin rahat olun demiş. Armin sevinçten uçmuş. Beni de çekiştirmişler tabii bol bol :)) Her şey yolundaymış yani. ilk adetle 4 gün sonra falan tedaviye başlıyorlarmış. Ayakları yere basmıyor şu an :))
O zaman önümüzdeki ay da bi git ama açık açık konuş, tavrına ve tıbbi yaklaşımına bi bakarsın hoşuna gitmezse o gün hemen başka bir doktor ile görüşürsün, o zamana kadar alternatif 1-2 doktor araştır onlarda cebinde dursun tabi bu benim fikrim doktora güvenin sıfırlandıysa hemen başka doktor arayışına gir canım.doktorumun asistanı aradı dedi ki 2. regl dönemini bekleyim şu kistini tekrar kontrol edelim ondan sonra rutin kontrollerini yapalım..panic_attack @Beste78 can09e ne dersiniz kızlar tamam mı devam mı doktora ?
Ayyy sevindim hadi hayırlısı enerji çok önemli bu işlerdeKızlarArmin 'in hepinize selamı var, öpüyor hepiciğinizi. Tr uyumlu hattı ve neti yok. O yüzden aracılık ediyorum. :)
Canım arı sütü çok çabuk bozulan bir şey soğuk zincirsiz taşınmaması gerekiyor, evde de mutlaka dolapta saklanması gerekiyor,valizde taşıdıysan onun bozulmuş olma riski çok yüksekİnşaallah. Bende ankarada gelirken bal polen arı sütü karıştırdım. Hatta valizle koymuştum bayağı dökülmüş çok üzüldüm.propolis İstanbuldan biryerde varmış dönünce onuda alcam inşallah. Yanlız vit takviyesi almam lazım aldığım vitaminler çok büyük kaldı şuanlık. Güççük bişey bulsam vitamin tarzı iyi olcek
Evet bencede hiçbirşey sormayacagim ama bakılması gereken herşeye bakılsın bi eksik kalmasın diyecegim sonra gec kalip pişman olmak istemiyorum falan bakim kendisi nelere bakalım diyecek. Eğer bu testler yeterli derse yedek planlara odaklanayim.O zaman önümüzdeki ay da bi git ama açık açık konuş, tavrına ve tıbbi yaklaşımına bi bakarsın hoşuna gitmezse o gün hemen başka bir doktor ile görüşürsün, o zamana kadar alternatif 1-2 doktor araştır onlarda cebinde dursun tabi bu benim fikrim doktora güvenin sıfırlandıysa hemen başka doktor arayışına gir canım.
O zaman göndermeyim boşaAnlarım hem de çok kurutup çöpe atmakta üstüme tanımam
Gecmis olsuun. Neyin varkızlar sağlık sorunlarından dolayı ve bu sebepten şehir dışında olduğumdan dolayı giremedim lütfen kusura bakmayınıııız
kayınpederim rahatsızdı canım ondan malesef giremedim hiiç.. çok şükür şuan iyiiGecmis olsuun. Neyin var
Allh acil sifalr versn cnm.kayınpederim rahatsızdı canım ondan malesef giremedim hiiç.. çok şükür şuan iyii
Allh acil sifalr versn cnm.
Sade kullanılırsa bozuluyormuş. Enjektör de alıyodum ben dolapta saklıyodum ama balın içine karıştırıldığında daha etkili dedi bize. İçine polende attırdım karışım oldu. Hakiki bala karışınca bişey olmuyormuşCanım arı sütü çok çabuk bozulan bir şey soğuk zincirsiz taşınmaması gerekiyor, evde de mutlaka dolapta saklanması gerekiyor,valizde taşıdıysan onun bozulmuş olma riski çok yüksek
Süpperr çok sevindimm.. ❤ kapıp gidecek bebişi inşallahh.. e siz nası görüştünüz kuzu
Çok sevindim akıllı bıdıka inşallah sonunda pozitifi görürDosya göndermiştim ben ona. Email atmış bana yeğeninin hesabından. Akıllı bıdık. :))
Çok sevindim akıllı bıdıka inşallah sonunda pozitifi görür
başıımmmm çok ağrıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?