Mayıs , Haziran , Temmuz 2017 anneleri hadi gelin :)

Hamile anneler işaretleyin.

• Mayıs annesi :)

OY: 14 37,8%
  • Haziran annesi :)

OY: 11 29,7%
  • Temmuz annesi :)

OY: 12 32,4%

• Ankete Katılan
    37
Kızlar hiç canımızı sıkmiycaz bu ay olmazsa diğer ay inşallah seneye bu zamanlar en gec bizde doguracagiz allah nasip ederse:anne::KK46::anneadayı::KK200: bu yazdığımı yazın bir kenara unutmayın diye gazamiz mübârek olsun:rolleyes::rolleyes:

Kizlar bu ay 30 agustos 1 eylül 4 eylül ve 6 eylülu dergerlendirdim yumurta 14.gün değil 17.günümde Catladi ovulasyon testi kullanıyorum ve tüm koca laboquick testini bitirdim 50 adet:deli:pik tam.3.5 gun sürdü daha önceki gebeligimde pik 3 gün sürmüştü ve hamile kalmıştım .
Screenshot_2016-09-04-16-48-27.png

32 yaşıma girdim çok yeni ama:deli:küçüğüm yani :63::63:.bir kızım var 6 yaşında , ilkokul 1 sınıf olcak bu sene:KK49:kızımın tek başına yaşamasını istemiyorum:eek:bir kardeşi olsun sonsuz güven duyabileceği.Rabbim tez zamanda hepinize anneligi tattirsin:anneadayı::dua:

Üzülme Pink bak diger aya hersey daha güzel olacak kuzum hiç canını sıkma rahim filmi sonrası diğer ayı bekle.
Nasip be kuzum.. Hevesim yok hiç bişeyde.Hayat filmimin sonunu bekliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Bu yıl kürtaj olmasaydım temmuz annesi olacaktım temmuz 2017yi görünce içim acıdı nasibi yokmuş demek ki inşallah bu sefer tutunurlar sağlıkla gelirler inşallah topigimiz hayırlı uğurlu olsun canlarım
@Pinkhouselife61 Princess91 Princess91 Kızlar inşaAllah olurz burda benım mayıs yalan oldu haziran temmuz nasipse artık:anneadayı:

Bu yıl kürtaj olmasaydım temmuz annesi olacaktım temmuz 2017yi görünce içim acıdı nasibi yokmuş demek ki inşallah bu sefer tutunurlar sağlıkla gelirler inşallah topigimiz hayırlı uğurlu olsun canlarım
Canım benim Allahim bir daha yasatmasin insaAllah o acıyı nasip olucak insaAllah güzel haberler gelicek bu seneyi hamile kapaticaz Allahin izniyle:KK200:

CANIM Nasip degilmis demek ben de kasim annesi olacaktım. Nasip inşallah burada güzel haberler vereceğiz.

yeni ay yeni yumurtlama dönemi ınofolic mi kullanıyorsun ben bu ay kullandim regl olursam tekrar basliycam sabah akSam 2 paket.
yok canım bu ay alıcam kullanıcam inşallah diğer ay almadığıma pişman oldum folidoce kullanıyorum gerçi onuda çok övüyorlar.ben ağustosta soğan kürü yaptım ovuyla takip ettim ama olmadı kısmet değilmiş

Soğan suyuna cesaret edemiyorum canim ben.. ciko. Kisti var 4.5 cm onu buyutuyormus bazı kisilerde..belki klomen bile kulanirim valla daha dikkatli düzenli ilgilevnecegim diğer ay bakalim .hakkımızda hayırlısı olsun ama inofoligi erken hebelikde bhchrk bhchrk kulaniyordu kendi eczaci zaten önermisti bir garip oblomov bir garip oblomov

Ciko kistim 5 cm di 2 aylık gebelikle 4 cm.e düşmüştü şimdi yine 4.5 olmuş gittiğim Dr aynı bu arada cihaz aynı yani... büyüme potansiyeline girmiş dedi off ya

merhaba canım :)) inşallah hamile kalırsın ve bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.. ben şimdilik istemiyorum. çünkü oğlum 1. sınıfa başlıyor bu sene.. engel olur bana onu okula götürüp getirirken. ilk senesi olduğundan servise vermek istemiyorum. 2. sınıfa geçtiğinde inşallah... :))

Back