- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Canım hoşgeldin .ben de mayıs annesi olmuycam diye korkuyorum bata 10 11 gün var.@Pinkhouselife61Princess91 Kızlar inşaAllah olurz burda benım mayıs yalan oldu haziran temmuz nasipse artık
inşaAllah olmazsın canım bebişin gelmiştir ve mayıs annesi olursun aminCanım hoşgeldin .ben de mayıs annesi olmuycam diye korkuyorum bata 10 11 gün var.
inşallah canım işte şu 3 ay içinde hamile kalmak istiyorum inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsininşaAllah olmazsın canım bebişin gelmiştir ve mayıs annesi olursun amin
Umudum kırıldı artık.. Rabim büyük biliyorum ama güçsüz kaldım. Hiç bişey yapmak istemiyorum .. Aaf Allahım af..@Pinkhouselife61Princess91 Kızlar inşaAllah olurz burda benım mayıs yalan oldu haziran temmuz nasipse artık
Bende kendimi öyle hissediyorm canım ama bir yanım hala umutlu böyle düşünme olma sende canım benım birtanem olucak Allahın izniyleUmudum kırıldı artık.. Rabim büyük biliyorum ama güçsüz kaldım. Hiç bişey yapmak istemiyorum .. Aaf Allahım af..
Ayy bende canım öğretmenim bende hesap yapıyordum tatile denk gelmesin diye yok olmadı nasip te yok demekkiBen de Mayıs ayı için çok heveslenmistim ama bugün koca bi sivilceyle kendime geldim.
Ogretmenim tatil in son demlerini yakalarim demiştim ama sanırım olmadi;(
Hayırlı zamanda sağlıcakla kavussun isteyen herkes insallah 1 hafta var bat.a ne güzel bayram hediyesi olur
Üzülme Pink bak diger aya hersey daha güzel olacak kuzum hiç canını sıkma rahim filmi sonrası diğer ayı bekle.
canım benim herseyin hayırlısı inşallah hepimiz hamile olacağız. .sevgili öğretmenimAyy kızlar sanki bana Mayıs geçer ben temmuz ağustosta kalırım gibi geliyo offf içim karariyo ne zaman gelecek bu sıpalaren yakın bat kimin benim daha 10 gün var
umut hayırlısı olsun belki o sivilce o sivilce değildirBen de Mayıs ayı için çok heveslenmistim ama bugün koca bi sivilceyle kendime geldim.
Ogretmenim tatil in son demlerini yakalarim demiştim ama sanırım olmadi;(
Hayırlı zamanda sağlıcakla kavussun isteyen herkes insallah 1 hafta var bat.a ne güzel bayram hediyesi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?