Mayıs ayındaki kimyasal gebelikten sonra

Oyle dusunme regl oldun mu sen yoksa bekliyo musun bat gününü

Bekliyorum daha var gerçi son bi kaç aydır çok düzensiz oldu kestiremiyorum artık ama 20 21 temmuz gibi olurum diye düşünüyorum.
Ben 5 gun kala dün ögrendim erken gebelikte ve normal gebelik testinde cıktı. Ama simdi de deger artisini beklicem. Dayanamiyorum ki adet gecikmesini bekleyip yapamadım sen bu stresi yasamak istemiyorsan bekle

Ben 5 gun kala dün ögrendim erken gebelikte ve normal gebelik testinde cıktı. Ama simdi de deger artisini beklicem. Dayanamiyorum ki adet gecikmesini bekleyip yapamadım sen bu stresi yasamak istemiyorsan bekle
Bende nasıl bekliycem diye düşünüyorum ama sabredicem 20 sinde test yapmayı düşünüyorum bişey görmezden ve kimseye söylemiycem kam testiyle onaylanana kadar

Benim 1 düşüğüm var canım. Düşükten sonra 1 kez adet gördüm, 2. ay kimyasal oldu. Kimyasaldan sonra 1 kez adet gördüm. Yumurtlamayı bekliyorum. Senin hamileliğin güzel ilerler inşallah.

Benim 1 düşüğüm var canım. Düşükten sonra 1 kez adet gördüm, 2. ay kimyasal oldu. Kimyasaldan sonra 1 kez adet gördüm. Yumurtlamayı bekliyorum. Senin hamileliğin güzel ilerler inşallah.
Allah her isteyene nasip etsin insallah canım. Sana da en kısa zaman da nasip etsin. İnsallah ben de sağlıkla kucagima alirim

Bende nasıl bekliycem diye düşünüyorum ama sabredicem 20 sinde test yapmayı düşünüyorum bişey görmezden ve kimseye söylemiycem kam testiyle onaylanana kadar
Kan testiyle onaylansa da değeri bekliyoruz sonra kese sonra kalp atisi ben nasip olursa 2 ay dolmadan kimseye demicem. Rabbim korktuguna ugratmasin kimseyi

Selam kızlar bugün ölçtürdüğümde 220.5 çıktı sonuç. Çooook şükür artık salı gününe kadar ölçtüremeyeceğim. Allah herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…