- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 35
- Konu Sahibi thichquang
-
Oyle dusunme regl oldun mu sen yoksa bekliyo musun bat gününüMaşAllah canım siz baya değerlendirmişsiniz bizde koyu görmeden iki gün önce koyu gördüğüm gün ve silik gördüğüm günün sabahı değerlendirdik benim yumurtlama iki gün sürdü keşke diyorum ikinci koyu gördüğüm günüde değerlendirsydik..
Bekliyorum daha var gerçi son bi kaç aydır çok düzensiz oldu kestiremiyorum artık ama 20 21 temmuz gibi olurum diye düşünüyorum.Oyle dusunme regl oldun mu sen yoksa bekliyo musun bat gününü
Ben 5 gun kala dün ögrendim erken gebelikte ve normal gebelik testinde cıktı. Ama simdi de deger artisini beklicem. Dayanamiyorum ki adet gecikmesini bekleyip yapamadımBekliyorum daha var gerçi son bi kaç aydır çok düzensiz oldu kestiremiyorum artık ama 20 21 temmuz gibi olurum diye düşünüyorum.
Bende nasıl bekliycem diye düşünüyorum ama sabredicem 20 sinde test yapmayı düşünüyorum bişey görmezden ve kimseye söylemiycem kam testiyle onaylanana kadarBen 5 gun kala dün ögrendim erken gebelikte ve normal gebelik testinde cıktı. Ama simdi de deger artisini beklicem. Dayanamiyorum ki adet gecikmesini bekleyip yapamadımsen bu stresi yasamak istemiyorsan bekle
Benim 1 düşüğüm var canım. Düşükten sonra 1 kez adet gördüm, 2. ay kimyasal oldu. Kimyasaldan sonra 1 kez adet gördüm. Yumurtlamayı bekliyorum. Senin hamileliğin güzel ilerler inşallah.İnşallah canım benim de daha net değil bakalim idrar testiyle takip edeyim diyorum. Eğer tuttuysa arı sütü bal polen kullandim canim omega 3 kullandim ve q10 kullandim. Bide gunde 2 kez maden suyu kullandim bi yerde okumustum faydali diye. Stres yapma bi de benim de mayistan sonra haziranda tutmadi. Bu ay insallah saglikla ilerler
Allah her isteyene nasip etsin insallah canım. Sana da en kısa zaman da nasip etsin. İnsallah ben de sağlıkla kucagima alirimBenim 1 düşüğüm var canım. Düşükten sonra 1 kez adet gördüm, 2. ay kimyasal oldu. Kimyasaldan sonra 1 kez adet gördüm. Yumurtlamayı bekliyorum. Senin hamileliğin güzel ilerler inşallah.
Kan testiyle onaylansa da değeri bekliyoruz sonra kese sonra kalp atisi ben nasip olursa 2 ay dolmadan kimseye demicem. Rabbim korktuguna ugratmasin kimseyiBende nasıl bekliycem diye düşünüyorum ama sabredicem 20 sinde test yapmayı düşünüyorum bişey görmezden ve kimseye söylemiycem kam testiyle onaylanana kadar
Doğru canım yakınlarıma söylerim zaten amin herşeyin hayırlısı ❤Kan testiyle onaylansa da değeri bekliyoruz sonra kese sonra kalp atisi ben nasip olursa 2 ay dolmadan kimseye demicem. Rabbim korktuguna ugratmasin kimseyi
İnsallah senin de guzel haberlerini aliriz sen de mart yada nisan annesi olursunDoğru canım yakınlarıma söylerim zaten amin herşeyin hayırlısı ❤
İnşAllah canım ederim tabiki memnun oldum konuştuğuma seninleİnsallah senin de guzel haberlerini aliriz sen de mart yada nisan annesi olursunbana da dua et olur mu
Ben de canım kendine dikkat etİnşAllah canım ederim tabiki memnun oldum konuştuğuma seninle
Sen de dikkat et canım bende bekliyorum inşAllah değerlerin çok güzel şekilde artar sıkıntı çıkmaz.Ben de canım kendine dikkat etguzel haberlerini bekliyorum
Bugun merakıma yenik düstüm ve ölçtürdüm. Degerim 87.1 ciktiiiiSen de dikkat et canım bende bekliyorum inşAllah değerlerin çok güzel şekilde artar sıkıntı çıkmaz.
Ya maşAllah güzel artmış canım çok sevindim sabah namazımda sana dua ettim böyle devam eder inşAllahBugun merakıma yenik düstüm ve ölçtürdüm. Degerim 87.1 ciktiiii
Aminn insallah canim Allah razi olsunn. Darisi basina insallah en kisa suredeYa maşAllah güzel artmış canım çok sevindim sabah namazımda sana dua ettim böyle devam eder inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?