Mayıs ayındaki kimyasal gebelikten sonra

thichquang

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
1.233
1.392
133
35
Selamlar kızlar. Hepinize sevgiler öncelikle. Bilenler bilir mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım. Haziranda gebe kalamadım. Tekrar denedik ve sanırım bu ay bi şeyler var. Reglime 5 gün kalası laboquick marka test yaptim pozitif cikti. Sonra erken gebelik testi yaptim o da şu şekilde çıktı. Sizce var mıdır? 13.30 da gidip kan vericem ama sevinemiyorum temkinden kameramın kalitesi pek iyi degil. Normalde daha belirgin görünüyor.

Alttaki testte daha belirgin görünüyor, inşallah vardır sağlıkla gelsin güzel haberlerin

Sonucum 21.19 cıkti. Progestana da baktirdim o da 41.6. Ne dusunmem lazim progestan icin acaba
Gebelik cok yeni ama var progesteronun sağlıklı bi gebelikse yüksek olması gerekir ki seninkide oyle hadi sağlıkla kucağına al insallah

Gebelik cok yeni ama var progesteronun sağlıklı bi gebelikse yüksek olması gerekir ki seninkide oyle hadi sağlıkla kucağına al insallah
İnsallah aminnn. Rabbim herkese nasip etsin.
Neler yaptigimi anlatayip folik asiti hic aksatmadan kullandim. Q10 i de ayni sekilde ari sutu bal polen kullandim 1 tatli kasigi kahvaltidan once. Bol bol muzik dinleyip dans ettim Adetime 10 gun kala kucuk kramplar hissettim alt karnimda. Goguslerim de 10 gun once hassaslasti. Suan mesela el degmiyo cok hassas ve icten sanki yanma hissi var. Kimyasal gecirenler uzulmesin yuksek moralle insallah herkes bebegine kavusur

Ne güzel KuZum bende kimyasal geçirdim ama üstünden 8 ay gecti hala bişey yok

Bende kimyasal gebelik geçirdim haziran ayında kanamam oldu bitti korunmadim adetim gecikti bı hafta oldu yok gbi hissediyorum kimyasal gebelik geçirdigimde goguslerim kasiklarim çok ağrıyordu ama adet gecikmesi olmamıştı şuan hiç belirtim yok inşallah vardır sende de bendede ben tirsiyorum test yapmaya belirtin varmı

Sonraki sayfaları okudun mu canım. Test yaptirdim 21.19 cikti degerim. Belirtilerim sadece gogus hassasiyeti arada kasiklarimda hafif kramplar. Hayirlisi insallah bakalim

Sonraki sayfaları okudun mu canım. Test yaptirdim 21.19 cikti degerim. Belirtilerim sadece gogus hassasiyeti arada kasiklarimda hafif kramplar. Hayirlisi insallah bakalim
Hayırlısı canım dha güzel sonuçlar alırsın ins bı hafta önce felan yumurtalıkta sancı oldu ara ara şuan yok göğüs hassasiyeti yok bende yarın yapcam test adet olmazsam bugün 8 gün oldu gelmedi birsey

Sen iyi sabretmissin 8 gun ben dayanamadim yine

Sen iyi sabretmissin 8 gun ben dayanamadim yine
Umitlenmek istemedim ilk defa bu kadar gecikti en fazla bı iki gün gecikirdi olcak gibide durmuyor bı ıslaklık hissediyorum gidyrm bakiyrm yok hafif akıntim var su gbi karnım sis gbi hissediyorum bide adet olmadım ondanmi gerçekten bebiş varmı bilemedm yarın yapcam ama ümidim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…