- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 35
- Konu Sahibi thichquang
-
Niye olmasin canim. Evet benim icin de beklemek zor geliyor simdi ama ne guzel senin gecikmis yap bakalim ne cikacak.Umitlenmek istemedim ilk defa bu kadar gecikti en fazla bı iki gün gecikirdi olcak gibide durmuyor bı ıslaklık hissediyorum gidyrm bakiyrm yok hafif akıntim var su gbi karnım sis gbi hissediyorum bide adet olmadım ondanmi gerçekten bebiş varmı bilemedm yarın yapcam ama ümidim yok
İnşallah canım hayırlısı olsun hakkımızdaNiye olmasin canim. Evet benim icin de beklemek zor geliyor simdi ama ne guzel senin gecikmis yap bakalim ne cikacak.
Amin inşallah canım. Sen de bi test yap paylas bizimleİnşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda
Sabah yapcam paylasrm insAmin inşallah canım. Sen de bi test yap paylas bizimle
Insallah vardir canim hayirlisi paylas mutlaka. Bence varSabah yapcam paylasrm ins
İnşaallah canımInsallah vardir canim hayirlisi paylas mutlaka. Bence var
Canım bariz belli en aşağıdaki diğerlerinden daha koyu diğerlerini ne zaman yapmıştınKızlar gebelik testlerim bu sekilde en aşağıdaki en yeni onun ustundeki bu sabah yaptigim. Bi de merakımdan ovulasyon yaptım o da boyle cıktı ama sıvı alımına dikkat etmedim. Bir kaç gün önce ovu.yaptığımda yok denecek kadar silikti çizgi. Sizce nasıl?Eki Görüntüle 2287129 Eki Görüntüle 2287131
Gebelik testlerinde üstteki ikisi dün alttaki ikisi bugün canım. Degerim dün 21.19 çıktı ama kan vermiyim diyorum böyle takip edeyim dedim bana da koyulasiyo gibi geldiCanım bariz belli en aşağıdaki diğerlerinden daha koyu diğerlerini ne zaman yapmıştın
Koyu canım belli zaten benimde mayıs ayında kimyasal gebelik oldu ilk yaptığım test az koyuydu iki gün sonra yaptığımda biraz daha silikleşmişti kan sonucumu alana kadar kanama başladı acilen gittim değer 4.83 tu 17 den düşmüştü.Gebelik testlerinde üstteki ikisi dün alttaki ikisi bugün canım. Degerim dün 21.19 çıktı ama kan vermiyim diyorum böyle takip edeyim dedim bana da koyulasiyo gibi geldi
Insallah degerim yukseliyordur. Canim benim de mayıs ayında 12.8den 7.15 düstü ilk idrar testinde zaten incecikti ertesi gün silindi bi sonraki günde değerim 7 ye düstü zaten. Insallah bu defa saglikli ilerlerKoyu canım belli zaten benimde mayıs ayında kimyasal gebelik oldu ilk yaptığım test az koyuydu iki gün sonra yaptığımda biraz daha silikleşmişti kan sonucumu alana kadar kanama başladı acilen gittim değer 4.83 tu 17 den düşmüştü.
İnşAllah canım hayırlısı olsun İnşAllah herşey yolunda gider ovülasyon testi yapmış miydin bu ayInsallah degerim yukseliyordur. Canim benim de mayıs ayında 12.8den 7.15 düstü ilk idrar testinde zaten incecikti ertesi gün silindi bi sonraki günde değerim 7 ye düstü zaten. Insallah bu defa saglikli ilerlerRabbim her isteyene nasip etsin insallah
İnşallah canım benim de daha net değil bakalim idrar testiyle takip edeyim diyorum. Eğer tuttuysa arı sütü bal polen kullandim canim omega 3 kullandim ve q10 kullandim. Bide gunde 2 kez maden suyu kullandim bi yerde okumustum faydali diye. Stres yapma bi de benim de mayistan sonra haziranda tutmadi. Bu ay insallah saglikla ilerlerBende mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım. İlk değerim 20 çıkmıştı. 3 gün sonra 39 civarıydı. 1 hafta sonra kanamam olmuştu. Haziranda tutmadı. Bu ay daha var yumurtlamama. İnşallah benimde tutar.
Evet canim laboquick marka yaptim 15. günde çift çizgiyi gordum 16.günde yumurtam catladıİnşAllah canım hayırlısı olsun İnşAllah herşey yolunda gider ovülasyon testi yapmış miydin bu ay
Canım biraz fazla soru sordum ama kaç gün değerlendirdiniz bende yaptım ama sanki fazla gün değerlendirmedik gibi sıkıntı oldu bende stres yapıyorum.Evet canim laboquick marka yaptim 15. günde çift çizgiyi gordum 16.günde yumurtam catladı
Aşk olsun canım aklına takılan her şeyi sor ben cevaplarım. Valla canım biz 24 26 27 28 29 temmuz3 ve 4 ü değerlendirdik canımCanım biraz fazla soru sordum ama kaç gün değerlendirdiniz bende yaptım ama sanki fazla gün değerlendirmedik gibi sıkıntı oldu bende stres yapıyorum.
Gün aşırı tercih ediyorlar ama biz bu defa böyle deneyelim demiştikCanım biraz fazla soru sordum ama kaç gün değerlendirdiniz bende yaptım ama sanki fazla gün değerlendirmedik gibi sıkıntı oldu bende stres yapıyorum.
MaşAllah canım siz baya değerlendirmişsiniz bizde koyu görmeden iki gün önce koyu gördüğüm gün ve silik gördüğüm günün sabahı değerlendirdik benim yumurtlama iki gün sürdü keşke diyorum ikinci koyu gördüğüm günüde değerlendirsydik..Aşk olsun canım aklına takılan her şeyi sor ben cevaplarım. Valla canım biz 24 26 27 28 29 temmuz3 ve 4 ü değerlendirdik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?