Mayıs ayında tüp bebek başlayanlar gelin sonucu beraber bekleyelim

Öncelikle cok gecmiş olsun rabbim tez zamanda yavrularınızı kucagınıza almayı nasip etsin inşallah bende çift embriyo transferi oldum daha sonucumu almadım bu 3. Deneme 33 yaşındayım sizin yaşınız kaç acaba

kımyasal mı olmus?
Anlayamadım ki kuşum ayın 16.sinda transfer oldum 28i evde idrar testi negatif çıktı 29 kan testim de 4 çıktı. Hiç pozitiflik görmedim 5in altını yok kabul ediyorlarmış zaten. Kendi doktoruma da gitmedim sinirimden sağlık ocağında yaptırdım bu testi transfer yapılan merkez aradı dün illa gel diye durumu anlattım 5in altındaysa yok kabul ediyoruz dedi zaten ama inceden yükselip sonra mi düştü değerim kan vermediğin için anlayamadım tabi. Pazar günü ilaçları kestim ama hala âdet olmadım kafam karıştı ne oldu anlamadim

anladım canımm belkıde yukselıpp düşmüş olabılır,
ınsallaahh bundan sonrası cok guzel olsun, saglıkla en kısa zamanda nasıp etsın Allahım hepımızee,aminnn

Anestezi ye gerek yok bence zaten cok kisa sürüyor ve agrisida ayni adet ağrısı gibi korkulacak bişey değil

Merhaba, benim transefrin 8. Günü kan testim 20,92 çıktı. 3. Gün embriyosu
Kahverengi kanamam olduğu için dayanamadım test yaptırdım ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için içimde korku var açıkçası

Merhaba 29 Mayıs'ta çift embriyo transferi oldum. 5.günüm ilk günü saymassak eğer. Yorumlara bakıyorum bazen seviniyor bazen üzülüyorum. Benimde transfer sonrasından başlayarak giderek artan sağ kasığımda batma oluşuyor. Lekelenme yok . Göğüslerde hassasiyet yok . Bazıları bu şekilde negatif görmüş sonucunu. Zaman hiç geçmiyor. Rabb'im yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…