Mayıs ayında hamile olduğunu öğrenenler

Hayırlı olsun , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,
Benim de 15 Mayıs'ta Beta Hcg 144 çıktı , doktorum 2 günde bir bakmaya gerek yok 25 Mayıs'ta gel değerin 4500 üzeri olur ve o zaman keseyi görebiliriz dedi :)

Cumartesi öğrendim hamile olduğumu 🤰 adetime 3 gün vardı dün gidip kan verdim 102.9 çıktı ❤️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍

Hayırlı olsun , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,
Benim de 15 Mayıs'ta Beta Hcg 144 çıktı , doktorum 2 günde bir bakmaya gerek yok 25 Mayıs'ta gel değerin 4500 üzeri olur ve o zaman keseyi görebiliriz dedi :)
Maşallah hayırlı olsun ama bildiğim kadarıyla o değerle kalp atışlarını bile duyarsınız 😍 yanlış bilmiyorsam eğer. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi

Maşallah ne kadar çok artmış 😊
Teşekkür ederim daha önceki 2 hamilelik geçirdim ikisindede değerim güzeldi gayet ama ikiside kimyasal gebelik oldu Hamileliğim sonlandı. O yüzden keseyi kalp atışını görmeyene kadar şimdilik çok sevinmiyoruz Henüz kimseye söylemedik bile. Ailelerimiz bilmiyor

Teşekkür ederim daha önceki 2 hamilelik geçirdim ikisindede değerim güzeldi gayet ama ikiside kimyasal gebelik oldu Hamileliğim sonlandı. O yüzden keseyi kalp atışını görmeyene kadar şimdilik çok sevinmiyoruz Henüz kimseye söylemedik bile. Ailelerimiz bilmiyor
Canım hayırlı olsun, son adet tarihin neydi acaba :)
benim bat 24 mayıs falan..yani en fazla 5 gün var. inşallah bende bekliyorum.. cok umudum yok ama bakalımmmm :(

Maşallah hayırlı olsun ama bildiğim kadarıyla o değerle kalp atışlarını bile duyarsınız 😍 yanlış bilmiyorsam eğer. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi
Amin , Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah . Ben de illa kesin olsun diyorum , sağlıkla yükselsin değerlerimiz inşallah.

Üzüldüm canım , inşallah bebiş bu sefer sağlıkla sıhhatle gelir anneciğinin kollarına.
Biz de sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorduk 2 yıldır , idrar testinde ve kan testinde hamile olduğumu görünce herkese söyledik içimizde tutamadık vallahi

Üzüldüm canım , inşallah bebiş bu sefer sağlıkla sıhhatle gelir anneciğinin kollarına.
Biz de sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorduk 2 yıldır , idrar testinde ve kan testinde hamile olduğumu görünce herkese söyledik içimizde tutamadık vallahi
Aminn çok sağolun :) Hayırlı olsun sizede. İyi yapmışsınız biz yine kaybedersek insanlara açıklama yapmaktan yorulduğumuz için söylemedik. Bazende hamile kaldığımı duyan insanlar düştüğünü duymuyolar görüşünce ee bebek kaç aylık oldu diye sorduklarında adeta yıkılıyorum

Canım hayırlı olsun, son adet tarihin neydi acaba :)
benim bat 24 mayıs falan..yani en fazla 5 gün var. inşallah bende bekliyorum.. cok umudum yok ama bakalımmmm :(
Ben ilk hamileliğimi adete 6 gün kala öğrenmiştim. Günüm geçtikçen 4 gün sonra da düşmüştü. Daha doğrusu düşük değilde kimyasal gebelikmiş diyelim. O yüzden artık adetim 1 hafta geçmeden asla bakmıyorum test yapmıyorum. Sizede tavsiye ederim. Bu sefer bir hafta geçince test yaptım hala daha inanamıyorum kimseye söylemiyorum ard arda iki kimyasal gebelikten sonra artık bi bi nebze hevesde azalıyor

Benimde 15 Mayıs 495.5 17 Mayıs 834.6 çıktı. Bu hafta perşembe gel kese oluşmuş mu bakalım dedi.

Kızlar selam. İlk gebeliğim 35.haftasında 5 Kasım’da kalbi durduğu için sonlandı malesef. Korunmuyoruz ve sabah idrarımla test yaptım 2.çizgi yoktu evde bırakıp işe gittim ve eve geldim 2.silik çizgi oluşmuş ilk hamileliğimdeki gibi.. acaba hamile miyim

Back
X