Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

bnmde o aralardır canım yumurtlama :-)

canım ya ben dün teste başladım ama bugün daha koyu beklerken tam tersi oldu bişi anlamadım $fotoðraf 1.JPG

bi bakın ya bi akıl verin bana geçen ay 16. günde kopkoyuydu şimdi 15. gün ve silikleşmeye başladı adetim 30 gün sürüyo bu testleri kullananan varsa bişey sölesin kafam çok karıştı

canım ya ben dün teste başladım ama bugün daha koyu beklerken tam tersi oldu bişi anlamadım Eki Görüntüle 1082291

bi bakın ya bi akıl verin bana geçen ay 16. günde kopkoyuydu şimdi 15. gün ve silikleşmeye başladı adetim 30 gün sürüyo bu testleri kullananan varsa bişey sölesin kafam çok karıştı

canım aslında bu cok buyutulecek sorun değil yumurtlama hep aynı gün olmayabilir.belkı bu ay 14 unde yumurtlamıssındır

İş biter eve gelinir :KK9: ovulasyon testim hala silik ama olsun ben hep teste güvendim bu sefer doğaçlama olsun 12. Gün yola devam:KK15: inşallah bu ay hepimizin dilekleri gerçekleşsin. Kış bebişleri gelsin ciciler örelim :KK6:

Slm cnm internetten siparis veriyorum ben gitti gid....dan 30 ovulasyon 2 gebelik testi 24 lira fln.... secenekleri var orda istedigin kadar alabilisin

cok pahalı değilmiş. ben biryede 250 tl falan dıye okumustum. peki işe yarıyor mu cevrende bu şekilde hamıle kalan varmı bıldıgın? buarada teşekkürler cnm cevabın ıcın :)

İş biter eve gelinir :KK9: ovulasyon testim hala silik ama olsun ben hep teste güvendim bu sefer doğaçlama olsun 12. Gün yola devam:KK15: inşallah bu ay hepimizin dilekleri gerçekleşsin. Kış bebişleri gelsin ciciler örelim :KK6:

gelsinler bakalım hem kıs bebeklerı uykuyu severmiş bizde rahat ederiz:)

selam kızlar nasılsınız?sanırım ilk haberleri almak için bi on gün daha süremiz var on gün sonra dökülürüz artık:KK1:.ama inşallah bu kez hayırlı haberler veririz birbirimize temennim o hayırlısı olsun hakkımızda.

valla sırada 2. benim ama benim genellikle gecikiyor. cok bekleyınce stresten sanırım. umarım ıyı habelerle baslarız mayısa :)

çok stres yaptım geçen ay kopkoyu görmüştüm bu ay yok :KK43: farklı marka kullanmştım bi ilgisi varmıdır bılmem

markadan olabılır ayrıca hava ısınıyor vucut gevşıyor erken yumurtlamıs olabılırsın sen calısmaya devam et veren Allah elbet verecektir bunlar sadece vesile..:KK49:

Kizlarrr az once lavaboya girdim seffaf renk hafif uzayan yapiskan bi sivi grldi peçeteye yumurtladim mi ki yav bu kdr erken yumurtlamam ama bn 15. Gun bugun ama belki bal corekotu tarcin etkisini gostermistir neyseki dünü degerlendirdim :-D bugun iliski olsa ise yararmi bi faydasi olurmu ki

Bu kadar erken yumurtlamismiyimdir acaba ya 4 aydir duzensiz oldugum icin :-D sizce ne bu yorum istiyorum kizlarr

Kizlarrr az once lavaboya girdim seffaf renk hafif uzayan yapiskan bi sivi grldi peçeteye yumurtladim mi ki yav bu kdr erken yumurtlamam ama bn 15. Gun bugun ama belki bal corekotu tarcin etkisini gostermistir neyseki dünü degerlendirdim :-D bugun iliski olsa ise yararmi bi faydasi olurmu ki

canım yumurtlamıs olabilirsin bence bugünü ve yarını mutlaka dgerlendir.bende gecen ay bal tarcın cörek otu yedim ama benim yumurtam 15mm de kaldı tabiki catlamadıda ve öyle akıntımda olmadı hep takip ettim akıntımı yumurtam catlamamısta hala duruyor.catlamıs olabilir canım elinle kontrol et mutlaka

canım yumurtlamıs olabilirsin bence bugünü ve yarını mutlaka dgerlendir.bende gecen ay bal tarcın cörek otu yedim ama benim yumurtam 15mm de kaldı tabiki catlamadıda ve öyle akıntımda olmadı hep takip ettim akıntımı yumurtam catlamamısta hala duruyor.catlamıs olabilir canım elinle kontrol et mutlaka

Ya dunden beri otururken sanki idrar kaciriyo gibi hissediyodum oyle akintim baslamisti dun bugunde bu akinti peki bu akinti gelince yumurtlanismi oluyoruz yoksa yumurtlicamiz anlamina mi geliyo

Yani bugun iliski olsa bi faydasi olurmu bu akinti gelince yumurta çatlamış olur yarari olmaz diyolar

cok pahalı değilmiş. ben biryede 250 tl falan dıye okumustum. peki işe yarıyor mu cevrende bu şekilde hamıle kalan varmı bıldıgın? buarada teşekkürler cnm cevabın ıcın :)

Evet cok uygun fiyati... valla bende her ay ise yaradi. Hergun duzenli yaptim cift cizgiyi her ay yakaladim. 250 lira olan dijital olandir. O pahali evet...cevremde hic duymadim cnm ins ben ilk olurum :KK66:))

X