- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
- Konu Sahibi basbelasiyim
Hadi bakalım hayırlısı sira bizde
Aynen hayırlısı canım. Umarım çok bekletmeden gelir bebeklerimiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım hayırlısı sira bizde
günaydın canım nasılsın :) bende dun aksam s
effa değil ama beyazımsı uzayan akıntı oldu catladımı acaba
Aynen hayırlısı canım. Umarım çok bekletmeden gelir bebeklerimiz.
Bu akıntı yumurtlamadan once mi sonra mi geliyo tatlim
Offf ins bnm de bat 8 mayis ama duzensz oluyorum bilemiyorum ne zmn daha cokkk var
sonra canım yumurtladıktan sonra catlama akıntısı dıyorar ama bu akıntımı bılmıyorum:)
Benim de düzensiz canım. Hatta çoğu zaman ilaçsız adet olamıyorum. Ama bu ay hem bal-tarçın-çörekotu kullandım hem de adet söktürücü bitki karışımı kullanıyorum şuan. eğer hamile değilsem adet olabilirim gibi geliyor. 2 güne belli olacak zaten.
Akintidan sonra iliskiye girmenin bi yarari olmaz o zmn
Zaten yumurtladigimi hissettim dedin yumurtladiysan yumurtlanadan ondort gun sonra adet olman gerekiyo.. adet söktürücü karisimi kullanma bence ya bebia varsa zarari olmasin
Kızlar biraz başka şeylerden bahsedelimmm...Hiç hayall kuruyor musunuzzzz? Hanile olsam nasıl bi karnım olurdu dıye kucuk mu buyuk mu? bebeğimi kucağıma aldğım anı hayal ediyorum her gece yatarkennn.ona nasıl bi annee olucamı dusunuyorum.iyi yetişmesi için neler yapabılırım dıye..inanın hayalını kurmak bıle ıyı gelıo ...Napalım Allah bızlere nasıp edene kadar hayallerıyle yetıncezz..... :)
Ayy hamile kalirsam sayet o zamanki karnimi dusunmek istemiyorum :'( :'(
Hehehe : ) hamile kalakta kızzz o karın sadece 9 ay ole olucakkk...sonra yıne forma gırerız..
Sen olumlu msj gonder yapar sana yapacagini
Canim 5 mayis benide eklermisin listeye