- Konu Sahibi basbelasiyim
Yani cnm bnde oyle zaten yumurtlama haftama iki gün sonra giriyorum ne kdr ovulasyon testleri
20 tane ovülasyon testi 2 tane de gebel,k testi hediye 22 liraya aldım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani cnm bnde oyle zaten yumurtlama haftama iki gün sonra giriyorum ne kdr ovulasyon testleri
Slm kızlar bişey soracaktım ya ben bugun adet oldum sol yumurtalıkta sanki bilye gibi bişey var sancı yapıyor kist mi acaba20 tane ovülasyon testi 2 tane de gebel,k testi hediye 22 liraya aldım canım
Slm kızlar bişey soracaktım ya ben bugun adet oldum sol yumurtalıkta sanki bilye gibi bişey var sancı yapıyor kist mi acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah canım ama ben kullanıp bıraktıktan sonra yumurtlama olduğunu hissettim :)
Nasil hissettin
20 tane ovülasyon testi 2 tane de gebel,k testi hediye 22 liraya aldım canım
bu ay adet olmadan 1 hft önce az az ara kanamam olmuştu yerleşme kanaması sandım biras umutlandım adet günüme 2 gün kala dediğin gibi bişi hisseettm yürürken batıyo ağrıyo gibi oluyodu dr bana da solda yumurta çatlamış demişti ve solda hissetmiştm hatta bebek yerleşmeye çalısıyo da biras asağıya mı yerleşti düşecek mi filan diye tuhaf tuhaf seyler de gelmişti aklıma :)) adetin 3.yada 4.günüydü yok oldu gitti
hadi hanımlar Meyıs ayında beraber bebeişlerimizi bekleyelim . İnsallah mayıs ayında bebişlerimize kavuşuruz:)
Yumurtlama belirtileri ile. Normalde olmuyordu. Yani hissetmiyordum.
chuchee**********1 Mayıs
papatis***********3 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
CICIBICIMELEK******8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
_pdr ************10 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
kds2309*********11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
ABCDEFCD*********14 Mayıs
brczngn***********15 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
Oh oh oh listeye bak kesin birileri hamile cikcak kesin ama kimmmmm ¿¿ o piti piti karamela sepeti :-D
Oh oh oh listeye bak kesin birileri hamile cikcak kesin ama kimmmmm ¿¿ o piti piti karamela sepeti :-D
inşallah bende hamişlerin arasında olurum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inşallah ya hepimiz mutlu haberler alırız bu ay
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insaallah hepimiz oluruzz :-(
hemen hergün birinden haber gelecekkk...
Hadi bakalım....
İnşallah güzel haberler gelir canım