Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

canım ınsallah bu ay bebsın senınle olur valla hamılemız yok cok fazla beklemede olan ark var ınsallah bebıslerı gelecek

InsALLAH hazitan herkese mutluluk getrsin hamisler cogalsin bebisler gelsin:)) :)) :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam o zaman pzt beraber yaparız :) canım ya bısey sorcam sana. az once wc ye gıttı acık sarı renkte akıntım wardı.hayatımda ılk kez bu kadar koyu bu akıntı gordum kendımde. krem peynır gıbıydı kıwamı. gozlerıme ınanamadım durdum durdum bı daha baktım. dun kendımı baya uzup sıkmıstım sanırım bu yuzden oldu.

bu akıntıyla ılgılı bı fıkrın wr mı ? sımdı usuttum mu dıye dusundum ama adım gıbı emınım usutmedım hala yorganla yatıyorum ayaklarım da buz gıbı degıl.normalde yumurtlama donemınde cok soguk oluyodu adetıme kadar suruyodu ama su sıralar ayaklarım usumuyo.

Baaak canım benmki gbi işte bende bilemedim ki bidaa gelmedi dimi bi takip et bakalım gün içinde gelcek mi üşütmemissindir herhaldee yaaa inşallah bebiştendir sıcaklıgııın benimde bgün sabah en yüksek gündü atesim 36.6 çıktı inşallah bebişlerimizdendiiiir kuzummm beniiim 💃💃💃💃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inş. yaa suprızlere o kadar ıhtıyacım var ki...mesela..kıstım erıse yumurtalarımm gelısene kadar sonra gelısenler catlasada bebısım gelse ....süprizin en buyugunu yasattırsa dımı....:KK1:

💃💃💃oh ohhh ne de güzel olurr tatlımm. Benimmm Allah büyük her şey olabılır yeterki umutsuz olmayalııım dimiiiii 😜😁göbişler bebişle dolsunnn inşallaaah

canım nette araştırdım bu bilgiyi buldum
Kadınların önemli bir kısmında hiç bir hastalık söz konusu olmamasına karşın akıntı vardır. Fizyolojik akıntı olarak nitelendirilen bu akıntının en önemli özellikleri akıntının uzun zamandan beri var olması, hemen her gün bulunması, kokusuz olması, renginin şeffaf-beyaz veya açık sarı renkli olması, beraberinde ağrı, idrar yaparken yanma, kanama ve diğer belirtilerden hiç birinin bulunmamasıdır. Bu özelliklere sahip bir akıntının bir hastalıktan kaynaklanması pek olası değildir.
birde stresten olabileceği yazıyo

Ahhh bu streees yok mu yedi bitirdi biiziii😜😜

Baaak canım benmki gbi işte bende bilemedim ki bidaa gelmedi dimi bi takip et bakalım gün içinde gelcek mi üşütmemissindir herhaldee yaaa inşallah bebiştendir sıcaklıgııın benimde bgün sabah en yüksek gündü atesim 36.6 çıktı inşallah bebişlerimizdendiiiir kuzummm beniiim 💃💃💃💃

ınsallah bebıslerımızdendır :) yok canım az once gıttım baktım gelen gıden yok kukusum da koku da yok. senınde boyle akınrın geldı mı hıc ? sende ılk hamılelıkı ıcın mı ugrasıyosun ? arada bı sol kasıgıma agrı wuruyo altan alttan sonra gıdıyo. karnımın sısı ındı burnum kasınıyo ama oyle cok cok degıl. sence hamıle olma ıhtımalım war mı kız.dun cok uzgundum ya akıntı o yuzden psıkolojık gelmıstır dıyorum hatta bu kasık agrısı burun kasıntısı fln..

ınsallah bebıslerımızdendır :) yok canım az once gıttım baktım gelen gıden yok kukusum da koku da yok. senınde boyle akınrın geldı mı hıc ? sende ılk hamılelıkı ıcın mı ugrasıyosun ? arada bı sol kasıgıma agrı wuruyo altan alttan sonra gıdıyo. karnımın sısı ındı burnum kasınıyo ama oyle cok cok degıl. sence hamıle olma ıhtımalım war mı kız.dun cok uzgundum ya akıntı o yuzden psıkolojık gelmıstır dıyorum hatta bu kasık agrısı burun kasıntısı fln..

Evet kuzusu ilk hamilelik için ugrasıyorum bnde dun benim öle bi akıntımnoldu işte bi anda geldi aha adet dedim baktım seninki gbiydi sıvı gbi ama krem rengi böle değişik kasık agrım var ara ara ama adetle aynı ya belirtiler aşırı ümitlenmemek için durduruyorum kendimi😜akıntı da psikolojık olmaz heralde kuşum ya bilemedim Allahım hepimizin yüzüne baksııın bizimde testlerimiz pazartesi kıpkırmızı çıksııın oh ohhh💃💃💃bu arada burun kaşıntısı da mı belirtiymiş hiç duymadım bn bişi okudum vajınal rahım yumusaklıgı diye ona takıldı kafam şimdidee😜

Evet kuzusu ilk hamilelik için ugrasıyorum bnde dun benim öle bi akıntımnoldu işte bi anda geldi aha adet dedim baktım seninki gbiydi sıvı gbi ama krem rengi böle değişik kasık agrım var ara ara ama adetle aynı ya belirtiler aşırı ümitlenmemek için durduruyorum kendimi😜akıntı da psikolojık olmaz heralde kuşum ya bilemedim Allahım hepimizin yüzüne baksııın bizimde testlerimiz pazartesi kıpkırmızı çıksııın oh ohhh💃💃💃bu arada burun kaşıntısı da mı belirtiymiş hiç duymadım bn bişi okudum vajınal rahım yumusaklıgı diye ona takıldı kafam şimdidee😜

canım bende 1 hafta once gogus we burun kasıntısı vardı.bunlarda belırtıymıs :) burnumun ustunde sac warmıs gıbı oluyo kasıyorum=) ıkımızın de aynı canım belırtıler. oyle herseyı okumamaya calıs canım fazla ırdeleme. ırdeledıkce ınsan kendıne yoruyo acabaları artıyo. bu ay ınsallah ıkımız bırden hamıle kalırız :)

acaba yarın test yapıp rahatlasam mı kı :/ ooooh negatıf derım kafam rahatlar anasını satayım.en fazla 2 gun sonra bı daha test yaparım o gun de adet olurum :KK70:

aman yaaaa walla ben gelemem bu kadar strese kaynanam bana bu kadar stres yapsa koyarım kapı onune :) aman yaa adetım de gelırse gelsın napayım artık.hrseyde wardır bı hayır. takmıyorum be artık takmıcam oooooooooofffff

aman yaaaa walla ben gelemem bu kadar strese kaynanam bana bu kadar stres yapsa koyarım kapı onune :) aman yaa adetım de gelırse gelsın napayım artık.hrseyde wardır bı hayır. takmıyorum be artık takmıcam oooooooooofffff

Kime yazdın sen bunu bitaneeem eyvaah kendi kendimize konusmalara da başladık 😁😜💃

Kime yazdın sen bunu bitaneeem eyvaah kendi kendimize konusmalara da başladık 😁😜💃

canım bende 1 hafta once gogus we burun kasıntısı vardı.bunlarda belırtıymıs :) burnumun ustunde sac warmıs gıbı oluyo kasıyorum=) ıkımızın de aynı canım belırtıler. oyle herseyı okumamaya calıs canım fazla ırdeleme. ırdeledıkce ınsan kendıne yoruyo acabaları artıyo. bu ay ınsallah ıkımız bırden hamıle kalırız :)

acaba yarın test yapıp rahatlasam mı kı :/ ooooh negatıf derım kafam rahatlar anasını satayım.en fazla 2 gun sonra bı daha test yaparım o gun de adet olurum :KK70:

İnşallahh kuzum benm yaaa bebişleeer geldiniz miii😜😜evet yaa cok okumamak lazım noluyosa meraktan heryerı okuyorum öyle oluyo testımiii valla ben hemen gaza gelırım iş gorusmesşne gittim donuste test aldım geldim düşüüün yarın mı yapcaaz💃💃💃💃

walla kendı kendıme yazdım cok stres oldum yaaa kasınmalar da muhtemelen stresımdendır :) karar werdım ben hamıle degılım canım

ol kızzzz:) kankım ol gell.....yavrum senın neyın vardıı temmuz dedın....

Valla oldum bile kankim benim :)
Ben kimyasal gebelik geçirdim canım. Kanamam henüz bitti. 1 ay bekle dedi doktor yani regl olmayı bekleyeceğim. Bakalım ne zaman gelir Allah bilir. O yüzden bu ay hayal gibi görünüyor

Takma kuzum yedik valla kafayı. Okudukça kendine yoruyor insan. Azcık rahat olabilsek

İnşallahh kuzum benm yaaa bebişleeer geldiniz miii😜😜evet yaa cok okumamak lazım noluyosa meraktan heryerı okuyorum öyle oluyo testımiii valla ben hemen gaza gelırım iş gorusmesşne gittim donuste test aldım geldim düşüüün yarın mı yapcaaz💃💃💃💃

bence yarın deneme yapalım en azından tek cızgı cıkarda rahatlarız walla.en azından adetın gelecegını daha rahat kabullenırız :) ama senın ıcın cok erken oluyo yawrum yaa yarın tam 1 hafta kalcak dımı senın bata

Takma kuzum yedik valla kafayı. Okudukça kendine yoruyor insan. Azcık rahat olabilsek

bu ay yıldonumum dıye ben bu kadar kastım yoksa bu kadar pımpırıklı degılım yaa. ama salım kafayla dusununce belırtılerın nıye oldugunu bıle anlıyo ınsan.

bu ay yıldonumum dıye ben bu kadar kastım yoksa bu kadar pımpırıklı degılım yaa. ama salım kafayla dusununce belırtılerın nıye oldugunu bıle anlıyo ınsan.

Hamilelik belirtisi olunca daha başka geliyor insana. Ama dediğin doğru sürekli kendini dinleyip hamile miyim dedikçe paranoya oluyor valla. Ben 1 kez denedim hiç aklımda yoktu hatta hoplasam zıpladım bile. Hamile kaldım ama kimyasal oldu. Bakalım nasip inşallah çok beklemeden olur yine. Allah hepimize hayırlısını versin

X