Aşılama Mayıs ayinda aşlama yapanlar!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Gerçekten piskoloji çok kötü yanı ben daha aşılama yaptırmadan ya tutmassa die düşünüyorum hergun tabiki belki zamani vardır ama insan genede hep böyle düşünüyor
Yani beklemeden yaptırayım öylemi
Siz 3. Asilamayimi yaptıracaksanız

Çok teskkur ederim okuyacam inşallah Allah razı olsun söylediğiniz için doğru benim önce piskolojimi düzeltmek gerekiyor

Çok teskkur ederim okuyacam inşallah Allah razı olsun söylediğiniz için doğru benim önce piskolojimi düzeltmek gerekiyor

Yani bende hemen başlamalıyım galiba
Beni sonraki korkutuyor tutmassa o an ki piskolojim nasl olur yani tabiki hersyin zamanı var rabbim nezmn nasip ederse ozmn olur elbet ama işte bı beklenti olunca
Sizin 3. Asilamami olacak

Ben bu ay başladım. İlaç kullanmaya adetin 5.gunu gonal f den 75 mm ile başladım. 6gun kullandim bitti. Pazar günü gideceğim. Doktor bakacakmis. Daha eşimden örnek almadılar o kısımlar nasıl oluyor bilmiyorum. Ben tutacağına inanıyorum

Canik eşinin sperim aşılama olduğu gün alınacak aşılamadan 2 buçuk saat önce alınacak temizlenecek sana enjekte edilecek inşallah herşey güzel olacak

Bana soruyorsan cnm malwsed adet belirtilerim tavan yaptı bugün yarın sökülecem adet olmayı bekliyorum olmadı benim ki sende durumlar nasıl
Insallab olmazsin canim. Bende ayni seyi hissediyorum kendim icin. Ne zaman test yapmayi dusunuyorsun? Senin 11. Gun bugun. Bebim10.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…