Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sabah 08:30 uyandım ama uyanamıyorum rüya görüyorum 5.günmüş transferde (yani bugün) idrar testi yapıyorum hem yapıyorum hem çıkmaz ya diyorum sonra bi bakıyorum iki çizgide nasıl kıpkırmızı şok oluyorum birtane daha varmış onuda yapıyorum o da çift çizgi ama nasıl kırmızı sonra diyorum ki ben bunları saklıyayım kan testi yaptırayım gidip eşimin önüne öyle koyayım öyle düşünceler içinde uyandım

Amin canım. Allah yardımcınız olsun bu süreçte beklemek çok zor. Başlarının çay rahim duvarı kalınlığı için mi ve estrofemi günde kaç tane kullanıyorsun acaba

Mükemmel bir rüya Belki de malum oldu Bu arada benim de 5. gün

Nurella canım ikimizde ilk tüp denememize aynı ay başladık, hadi inşallah hayırlısı olsun hakkımızda sen şimdi hangi süreçtesin gülüm?
Canım günaydın evet canım ikimizinde hayırlı olsun ben yumurtalar toplandı gelişimlerini takip ediyolar transferim Eylül ayında kistlerime baskılama yapıcakla

Benim de iki tupum tikaliydi. Açarsak belki 10 dk sonra bile kapanır dediler. O yüzden drum tuplerimi bağladı ve sonra tüp bebek transferi oldum

KiZlar iyi bayramlar hepinize..benim 8 yumurtadan sadece 2 tanesi olgun yumurtaymis maalesef onlar da döllenmiş 3. Güne giderlerse dondurulacaklar bu sefer de böyle oldu işte.bu kez çok yumurtam vardı benim biri önden gidiyor diye catlamasin dedi erken başlattı cetrotide e doktorum.oyle olunca da hiçbiri tam gelisemedi maalesef.yanlis ilaç tedavisi olduğunu düşünüyorum ama yapacak birşey yok maalesef

Bence de yanlış yönlendirme olmuş neyse hayırlısı böyledir belki o minnaklar transfere gider. Benim görünen 6ydı ultrasonda dr bekleyelim şunu da kullan bunu da dedi toplanma dönemi 13 tane olmuştu. Gelişmeyenleri bekleyelim diye ilaç vermişti.

Her şey de bir hâyır vardır. İnş 2 tanesi embriyo olur bir daha siz de psikolojik olarak etkilenmezsiniz.

Biz de nisan ayındaki gibi tablo yapsak çok güzel olmaz mı?

İyi bayramlar herkese. Bu bayram günü mutlu mutlu haberleri alırız inşallah. Seni aradılar mı canım yumurtaların ne durumda benim ilk günden çok elendi . 9 tane kalmış. Paniğe kapıldım

İyi bayramlar herkese. Bu bayram günü mutlu mutlu haberleri alırız inşallah. Seni aradılar mı canım yumurtaların ne durumda benim ilk günden çok elendi . 9 tane kalmış. Paniğe kapıldım
Kaç tanesi döllenmiş canım söylediler mi ? Benim de 10 tanesi olgunmuş işlem yapılan 7 tanesi döllenmiş. Sonra 3. Gün arayacağız dediler

Kaç tanesi döllenmiş canım söylediler mi ? Benim de 10 tanesi olgunmuş işlem yapılan 7 tanesi döllenmiş. Sonra 3. Gün arayacağız dediler
Canım benim de 12 olgunmuş. 9 tanesi döllenmiş. Ama benim genetik rahatsızlığım var. Pgt de de elenen olacak. O yüzden 5.güne ne kadar çok o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…