- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #13.461
Ahh yandık deseneSelam! Ben de sayfanın ikiz anasıyım da kim dedi 3 aydan sonra toparlıyor diye haniii nerdeeesırayla kucağa alıyorum bebeleri kucağı sevmeyen oğlum da iki gündür tam bebe oldu kucağımdan inmiyor bin şükür bugünlere
Aminn, benim kızım depresyonda zaten doğduğundan beri, oğlum da iki gündür krizlerde kucakta durmak istiyor sürekli huniyi takmama az kaldı, geçen sene bu zamanlar yumurta büyütüyordum, 29 nisanda yumurtalarım toplanmıştı nerden nereyeAhh yandık deseneAllah hepimizin yardımcısı olsun sana da kolaylıklar versin artık kucağa da razıyım ama çok mızmızlanıyor sürekli ağlama modunda depresyonda mı ney arkadaşlarımında bebekleri oldu aramızda en fazla olanla 2 ay var ve çok sakin bebekler bizimki ne yapsak durmuyo gazı falanda yok öyle sırf Naz buna şükür rabbim hepsini korusun
Ah demi ya şimdi yaramazlıklarını konuşuyoruzAminn, benim kızım depresyonda zaten doğduğundan beri, oğlum da iki gündür krizlerde kucakta durmak istiyor sürekli huniyi takmama az kaldı, geçen sene bu zamanlar yumurta büyütüyordum, 29 nisanda yumurtalarım toplanmıştı nerden nereye
Selam canım çocuklar olunca o kadar yoğun olduk ki kimse yazamıyor baksanaSelamlar güzel anneleruzun zamandır kimseden ses çıkmıyo bebişler nasıl sizler nasılsınız bizimki kırkından sonra tamamen değişti çok yaramaz oldu herşeye ağlıyo sürekli kucak istiyo umudum 3 ay sonrasında toparlanıyor diyolar inş doğrudur
Maşallah hep öyle devam etsinSelam canım çocuklar olunca o kadar yoğun olduk ki kimse yazamıyor baksanabenim kızım doğduğunda Nasılsa hala öyle devam ediyor şükür sakiniz herşeyimiz saatli uykusu kakası şükür yoluna girdi umarım btöle devam eder yani bence 3 aydan sonra toparlanmak değilse belki de daha akıllanıyorlardır umarım
Allah yardımcınız olsun canım inşallah bir gün bir uyanırsınız hiç birşey kalmamışMerhaba kızlar. Kolik bizde tam gaz devam. Okula da başladım çok zorlanıyorum.
Cidden çok garip, nisanda toplandı yumurtalar. Bizim donmuş embriyolarla yaşıt halbuki çocuğum
Evet ben doğumdan beri hep gördüm. Şimdi yine regliymKızlar selam sohbeti geçtimi bilmiyorum ama doğum yapan arkadaşlarımızdan adet gören var mı acaba
Bende oldum da 3.ayda erken mi dediğim ama değilmişEvet ben doğumdan beri hep gördüm. Şimdi yine regliym
Değil değil, süt korur falan da yalanmış kızlar. Nolur nolmaz, olacağı tutar. Resmen hep yalan söylemişler bizeBende oldum da 3.ayda erken mi dediğim ama değilmiş
3.ay gelmeden oldum bende hemen maalesefKızlar selam sohbeti geçtimi bilmiyorum ama doğum yapan arkadaşlarımızdan adet gören var mı acaba
Biz dün 3 aylık olduk çok güzel bi uyku düzeni olan oğluşumun düzeni değişti dün itibariyle yani her bebek farklı belli kiSelamlar güzel anneleruzun zamandır kimseden ses çıkmıyo bebişler nasıl sizler nasılsınız bizimki kırkından sonra tamamen değişti çok yaramaz oldu herşeye ağlıyo sürekli kucak istiyo umudum 3 ay sonrasında toparlanıyor diyolar inş doğrudur
Evet 2 hazirandi benim transferim deKızlar bebişler rahmimize konalı tam bir yıl oldu
Biz de durum aynı. Bebek arabasında yaşıyor resmen. Bebek olunca daha dikkat ederim temizliğe diyordum, böyle pislik içinde yaşamadım. Bi içeri bi dışarı bebek arabasıylaEvet 2 hazirandi benim transferim decanim kizim arabayla gezerek uyutuyoruz simdi yeter ki uyusun diye
Evet 2 hazirandi benim transferim decanim kizim arabayla gezerek uyutuyoruz simdi yeter ki uyusun diye
Evet yaa koskaca 1 sene geçti çok garip yaşadıklarımız duygularımız.. geçen sene ne durumdaydık bu sene kucaklarımızdalar hamd olsunKızlar bebişler rahmimize konalı tam bir yıl oldu
Biz de durum aynı. Bebek arabasında yaşıyor resmen. Bebek olunca daha dikkat ederim temizliğe diyordum, böyle pislik içinde yaşamadım. Bi içeri bi dışarı bebek arabasıyla
Evet yaa koskaca 1 sene geçti çok garip yaşadıklarımız duygularımız.. geçen sene ne durumdaydık bu sene kucaklarımızdalar hamd olsun
Sünnet bile olduk yani öyle diyim
Evet kısa gündüz uykuları bizimde problemimiz döngüyü kıramadık bi türlü nasıl olcak bilmiyorum 4 aydan sonra uzar diyolar ya bakalım bekliyoruzYa keske uzun uyusa canim yavrum ne kadar ugrassak da kurulu saat gibi 30.dk uyaniyor. İnsallah duzelir uykularimiz. Sizinki gunduz uyuyor mu 1-2saat?
Allah nazardan saklasin senin tosunun nasil annesi, her sey yolundadir insallah
Evet kısa gündüz uykuları bizimde problemimiz döngüyü kıramadık bi türlü nasıl olcak bilmiyorum 4 aydan sonra uzar diyolar ya bakalım bekliyoruz
Çok şükür her şey yolunda maşallah sabahtan akşama uğraşıyoruz akşamları maşallah güzel uyuyor da biraz dinleniyorum iyi oluyo geceleri de uyumasa büyük sıkıntı olurmuş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?