Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ne kadar olmuş minnak
40 cm boyu 1400 kilosu olmuş canım 28+0 da gittim tam doktor kızdı işte çok kilo almış diye yemene içmene dikkat et dedi ediyorum bakalım bu ay nasıl olacak ölçümleri hep 29 hafta ve üstünde çıktı tontik bir kız doğurcam sanırım normal olsun çok istiyorum ama böyle kilo alırsa olmaz diyor doktor

Kızlar selam bugün 23+5'im doktora gittim bebişim 670 gram boyunu söylemedi ama bacağını ölçtü ve 1 hafta önden gidiyor dedi biraz uzun olacakmış ... beni tedirgin eden rahim boyu yani serviks alttan muayene etti ve 2.5 çıktı normalde 3.5 olması gerekiyormuş çok korktum ama doktorum sadece daha fazla dinlenmem gerektiğini çok yürümemem gerektiğini söyledi ve 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi intrnette çok şey okudum ve korktum keşke hiç okumasaydım dedim özellikle bu hafta çok yürüdüğüm ve ayakta kalıp yorulduğum bir hafta olmuştu acaba o yüzden mi böyle oldu diyorum ama bilemiyorum tabii... 3 hafta önce detaylı ultrasonda rahim boyu 4.2 idi 3 haftada nasıl böyle değişti anlayamadım.

Merhaba canım, benim fazla bilgim yok fakat etrafımdan duyduğum kadarıyla dinlenme ile mesafe artıyormuş. Doktor da ilaç ya da yatış vermediğine göre demek çok ciddi bir durum değil. Bol bol uzan

Korkma canım bol bol yat dinlen progestana da devam ediyorsundur muhtemelen. Böyle atlatırsın Allah' in izniyle.
Internetten hiç okuma öyle şeyleri.

Ben de kullanıyorum, günde iki kez fitil olarak. Serviks boyumda herhangi bir kısalık yok fakat çok kanamalı bir hamilelik olduğu için devam ediyorum hala
Her progestan rahime bir dikiş atmakla eş değer diye duymuştum. Oldukça faydalı yani rahim için, artık alistikta

Progestanı bıraktıralı çok oldu canım 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı belki o zaman progestan yazar
Canım bu iki hafta çalışıyorsan izin al sadece wc ve yemek yemek için kalk sonra pişman olmamak adına ve duşunu biraz ertele haftada bi on dk ılık suyla yap. Dediklerimi yaparsan uzar bile geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…