- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.961
Geçen hafta gittim canımSen ne zaman gittin tatlım en son
Geçen hafta gittim canım
Ne kadar olmuş minnakGeçen hafta gittim canım
Oooo canım maşallah çok büyümüş minnoşlar zorlanman çok normal amacoki ben de 30+0da gittim biri 1570 gr biri 1470 gr olmuş ama ben catlicak gibiyim Allah vücuduma dirayet versin zorlanıyorum baya. Bugün 30+2oldum
Aynen kuzum normal çünkü normalde 35 36 haftalık bebekler 3kilo anca oluyor bakım o haftaları görürsem ben napicamOooo canım maşallah çok büyümüş minnoşlar zorlanman çok normal ama
Canım çok normal 3 kilo bebek taşıyorsun daha şimdiden, onların suyu ,plasentasi... kolay mı?coki ben de 30+0da gittim biri 1570 gr biri 1470 gr olmuş ama ben catlicak gibiyim Allah vücuduma dirayet versin zorlanıyorum baya. Bugün 30+2oldum
40 cm boyu 1400 kilosu olmuş canım 28+0 da gittim tam doktor kızdı işte çok kilo almış diye yemene içmene dikkat et dedi ediyorum bakalım bu ay nasıl olacak ölçümleri hep 29 hafta ve üstünde çıktıNe kadar olmuş minnak
Evet kuzum çok hastayım diye kimseyi de cagiramiyorum yanıma. Vücudum akşam 5ten sonra pertCanım çok normal 3 kilo bebek taşıyorsun daha şimdiden, onların suyu ,plasentasi... kolay mı?
Allah kolaylık versin cnm 6 hafta daha dursalar süper olur. Bu sürede Rabbim dayanma gücü versin sana.Evet kuzum çok hastayım diye kimseyi de cagiramiyorum yanıma. Vücudum akşam 5ten sonra pert
Amiiin ağzından bal damlıyorAllah kolaylık versin cnm 6 hafta daha dursalar süper olur. Bu sürede Rabbim dayanma gücü versin sana.
İyi kuzum, yavaştan büyüyoruz. Fazla ayakta kalmak bana da yaramıyor hem yoruluyorum hem kasiklarim ağrıyor. Yine de şükür tabi ki.Amiiin ağzından bal damlıyorsenin nasıl gidiyor bakım?
Merhaba canım, benim fazla bilgim yok fakat etrafımdan duyduğum kadarıyla dinlenme ile mesafe artıyormuş. Doktor da ilaç ya da yatış vermediğine göre demek çok ciddi bir durum değil. Bol bol uzanKızlar selam bugün 23+5'im doktora gittim bebişim 670 gram boyunu söylemedi ama bacağını ölçtü ve 1 hafta önden gidiyor dedi biraz uzun olacakmış ... beni tedirgin eden rahim boyu yani serviks alttan muayene etti ve 2.5 çıktı normalde 3.5 olması gerekiyormuş çok korktum ama doktorum sadece daha fazla dinlenmem gerektiğini çok yürümemem gerektiğini söyledi ve 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi intrnette çok şey okudum ve korktum keşke hiç okumasaydım dedimözellikle bu hafta çok yürüdüğüm ve ayakta kalıp yorulduğum bir hafta olmuştu acaba o yüzden mi böyle oldu diyorum ama bilemiyorum tabii... 3 hafta önce detaylı ultrasonda rahim boyu 4.2 idi 3 haftada nasıl böyle değişti anlayamadım.
Korkma canım bol bol yat dinlen progestana da devam ediyorsundur muhtemelen. Böyle atlatırsın Allah' in izniyle.Kızlar selam bugün 23+5'im doktora gittim bebişim 670 gram boyunu söylemedi ama bacağını ölçtü ve 1 hafta önden gidiyor dedi biraz uzun olacakmış ... beni tedirgin eden rahim boyu yani serviks alttan muayene etti ve 2.5 çıktı normalde 3.5 olması gerekiyormuş çok korktum ama doktorum sadece daha fazla dinlenmem gerektiğini çok yürümemem gerektiğini söyledi ve 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi intrnette çok şey okudum ve korktum keşke hiç okumasaydım dedimözellikle bu hafta çok yürüdüğüm ve ayakta kalıp yorulduğum bir hafta olmuştu acaba o yüzden mi böyle oldu diyorum ama bilemiyorum tabii... 3 hafta önce detaylı ultrasonda rahim boyu 4.2 idi 3 haftada nasıl böyle değişti anlayamadım.
Progestanı bıraktıralı çok oldu canım 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı belki o zaman progestan yazarKorkma canım bol bol yat dinlen progestana da devam ediyorsundur muhtemelen. Böyle atlatırsın Allah' in izniyle.
Internetten hiç okuma öyle şeyleri.
Pogestan serviks uzunluğunu artırıyor diye biliyorum. Ben doğuma kadar kullanacağım günde 1 kez,fitil olarak.Progestanı bıraktıralı çok oldu canım 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı belki o zaman progestan yazar
Ben de kullanıyorum, günde iki kez fitil olarak. Serviks boyumda herhangi bir kısalık yok fakat çok kanamalı bir hamilelik olduğu için devam ediyorum halaPogestan serviks uzunluğunu artırıyor diye biliyorum. Ben doğuma kadar kullanacağım günde 1 kez,fitil olarak.
Her progestan rahime bir dikiş atmakla eş değer diye duymuştum. Oldukça faydalı yani rahim için, artık alistiktaBen de kullanıyorum, günde iki kez fitil olarak. Serviks boyumda herhangi bir kısalık yok fakat çok kanamalı bir hamilelik olduğu için devam ediyorum hala
Canım bu iki hafta çalışıyorsan izin al sadece wc ve yemek yemek için kalk sonra pişman olmamak adına ve duşunu biraz ertele haftada bi on dk ılık suyla yap. Dediklerimi yaparsan uzar bile geçmiş olsunProgestanı bıraktıralı çok oldu canım 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı belki o zaman progestan yazar
Bende de bi sorun yok ama 34e kadar devam dedi doktor ikiz diye sanırımBen de kullanıyorum, günde iki kez fitil olarak. Serviks boyumda herhangi bir kısalık yok fakat çok kanamalı bir hamilelik olduğu için devam ediyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?