- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.941
Kafa karışıklığından beynim yanacak zaten az kaldı herşey lazım gibi geliyorOhoo çok site varevlat icin site gurmesi olan anne nesli olarak tarihe geçicez
Ben tam 30+0im canım bir bebek 1470 gr diğer bebek 1570 gr olmuşlar. Her şey yolunda dedi doktor çok şükür. İnşallah 7 hafta daha içimde tutabilirim sipalarimiYarın haberdar edin bizi kilolarını boylarını yazın merakta bırakmayın güzel anneler randevusu olanlar
Annem o kadar çok 0 3 ay kıyafet almış ki zaten kızımdan kalma da vardı baya, birer kere giyip cikarticaz galiba biz. Ama 3 aydan sonrası için oğlana hiçbir şeyim yok bakicam güzel indirim olursa kıyafet alırım dursun. Zamanı gelince bulmuş gibi oluyor insan o kiyafetleriAmin Allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun8inden sonra trendyol hepsi burada n11 civil ebebek hepsinde indirim olacakmış favoriye at beğendiklerini özellikle gece stok yeniliyorlar genelde
Valla araştırmalarıma göre en uygunu civilAnnem o kadar çok 0 3 ay kıyafet almış ki zaten kızımdan kalma da vardı baya, birer kere giyip cikarticaz galiba biz. Ama 3 aydan sonrası için oğlana hiçbir şeyim yok bakicam güzel indirim olursa kıyafet alırım dursun. Zamanı gelince bulmuş gibi oluyor insan o kiyafetleri
Çok haklısın. Bana da tuhaf geldi. Başka gidebileceğin, güvendiğin bir doktor var mı?Kızlar selam! Dr kontrolüm vardı herşey yolunda 28+5im. Oğlum 1326 1 hafta önde kızım 1120 gr.bi hafta geride. Suları vs iyiymiş çok şükür.
Size sormak istediklerim var
1. Akıntım var dedim idrar kültürü istedi ama vajinal bakmadı, fitil vericem dedi. Vajinal bakılması gerekmez miydi? Ezbere fitil kullanmak saçma değil mi? İdrar ve kan istendi.
2. Rahim uzunluğunu sordum. Bana 28den sonra bakılmaz istirahat et 32ye kadar dedi. Tam tersi bu haftalardan sonra bakılmıyor mu? Bu aşırı kafama takıldı. Ben uzun mu kısa mı bileyim ki ona göre hareket edeyim değil mi?
3. Eğer 32den önce doğum şikayetlerin olursa doğruca balcalıya (üni hastanesi) git orda sancını durdurmak için ilaç falan verirler dedi. Eğer bendeki aksi bi durumda (inşallah olmaz) kendi doktorum ilgilenmeyecekse ben neden özele para döküyorum haksız mıyım?
Tanıdığım hiç yok hep tavsiye üzerine bildiklerim var ki buna da tavsiye üzeri gitmiştim adanadayım sonuçta zibil gibi hastane var dr var . Başka bi yere görünücem sanırım şüpheye düştümÇok haklısın. Bana da tuhaf geldi. Başka gidebileceğin, güvendiğin bir doktor var mı?
Merhaba 24 haftalıkken bebekleriniz kiloları kaçtı ne ile besleniyosunuzKızlar selam! Dr kontrolüm vardı herşey yolunda 28+5im. Oğlum 1326 1 hafta önde kızım 1120 gr.bi hafta geride. Suları vs iyiymiş çok şükür.
1. Akıntım var dedim idrar kültürü istedi ama vajinal bakmadı, fitil vericem dedi. Vajinal bakılması gerekmez miydi? Ezbere fitil kullanmak saçma değil mi? İdrar ve kan istendi.
2. Rahim uzunluğunu sordum. Bana 28den sonra bakılmaz istirahat et 32ye kadar dedi. Tam tersi bu haftalardan sonra bakılmıyor mu? Bu aşırı kafama takıldı. Ben uzun mu kısa mı bileyim ki ona göre hareket edeyim değil mi?
3. Eğer 32den önce doğum şikayetlerin olursa doğruca balcalıya (üni hastanesi) git orda sancını durdurmak için ilaç falan verirler dedi. Eğer bendeki aksi bi durumda (inşallah olmaz) kendi doktorum ilgilenmeyecekse ben neden özele para döküyorum haksız mıyım?
24 haftalık 700 gr dı özel bir şey yemiyorum herşeyi normal ceviz et balık bunalrı eksik etmiyorum kıymayı çorbalar dahil herşeye koyuyorumMerhaba 24 haftalıkken bebekleriniz kiloları kaçtı ne ile besleniyosunuz
Adana da neredesin adanalı arkadaşım var kendisi diş hekimi ve hekim arkadaşları çok var sorayım canım bildiği varsa onunla görüş bir de istersenTanıdığım hiç yok hep tavsiye üzerine bildiklerim var ki buna da tavsiye üzeri gitmiştim adanadayım sonuçta zibil gibi hastane var dr var . Başka bi yere görünücem sanırım şüpheye düştüm
Tatlım ben bu sayfaya yazmayalı ne kadar da çok olmuş yacoki canım nerelerdesin nasılsınız kontorole gittin mi
Çukurovadayım canım bi sorsan süper olur. Medline sevgi sarı demiri çok övdüler başka kim var nedir bilmiyorumAdana da neredesin adanalı arkadaşım var kendisi diş hekimi ve hekim arkadaşları çok var sorayım canım bildiği varsa onunla görüş bir de istersen
23+5 te gittiğimde 660-594dü. 25+4te gittiğimde 750-800dü. Sabah 3 haşlanmış yumurta ve kaşar ekmeksiz. Akşam da sebze yemeği ve yoğurt yiyorum. Et tavuk ve balıktan tiksindim. İki güne bir 2 bardak süt içmeye çalışıyorum. Bir haftadır da ceviz kuru üzüme başladım. Günde 2 tane meyve yiyorum biri nar oluyor bu ara ona düştüm. Akşam 6dan sonra bişey yemiyorum geneldeMerhaba 24 haftalıkken bebekleriniz kiloları kaçtı ne ile besleniyosunuz
Kesinlikle canım. Ben KIZIMA da bu sene kisliklarini sadece civilden aldimValla araştırmalarıma göre en uygunu civilordan alıcam ben. Defacto ve lcw almış başını gidiyor zaten
28 haftadan sonra rahim ağzı kisalmaya başlıyor ama ölcümün devam etmesi daha mantıklı, bilemedim.Kızlar selam! Dr kontrolüm vardı herşey yolunda 28+5im. Oğlum 1326 1 hafta önde kızım 1120 gr.bi hafta geride. Suları vs iyiymiş çok şükür.
Bana da aşırı saçma geldi madem öyle neden devlete gitmiyorum. Benim özele gitme amacım devletin eziyetini çekmemek zaten. Kafam çorba oldu28 haftadan sonra rahim ağzı kisalmaya başlıyor ama ölcümün devam etmesi daha mantıklı, bilemedim.
Ayrıca saçmalamış doktorun,herhangi bi problemde doktorum benimle ilgilenmeyecekse neden özele para dökeyim ki. Çok haklısın, başka bi doktora daha git içine sinmezse.
Yok 2 sefer aldılar sabah aç içtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonraCanim bildigim kadariyla glikozu ictikten sonra 140 uzeri cikiyorsa gebelik sekeri var deniliyor. Normal sabah ac karni olctügün sekerin çok yuksek olmasina gerek olmuyor. Zaten o yuksek olsa normal diyabet teşhisi konulurdu galiba.
Bir de glikozlu icecegi ictikten sonra bir defa mi kan aldilar senden? Benden iki defa aldilar, ama sonuclarda olcum yok.
Çok şükür canım yolundaTatlım ben bu sayfaya yazmayalı ne kadar da çok olmuş yaHala duruyor muymuş burası Biz iyiyiz her şey yolunda. Doktorum 30. Haftada gel demişti o yüzden haftaya gideceğim kontrole siz nasılsınız her şey yolunda mı?
Sen ne zaman gittin tatlım en sonÇok şükür canım yolundahadi bakalım nasılmış mimmoşun görelim haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?