Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar selam! Dr kontrolüm vardı herşey yolunda 28+5im. Oğlum 1326 1 hafta önde kızım 1120 gr.bi hafta geride. Suları vs iyiymiş çok şükür.
Size sormak istediklerim var
1. Akıntım var dedim idrar kültürü istedi ama vajinal bakmadı, fitil vericem dedi. Vajinal bakılması gerekmez miydi? Ezbere fitil kullanmak saçma değil mi? İdrar ve kan istendi.
2. Rahim uzunluğunu sordum. Bana 28den sonra bakılmaz istirahat et 32ye kadar dedi. Tam tersi bu haftalardan sonra bakılmıyor mu? Bu aşırı kafama takıldı. Ben uzun mu kısa mı bileyim ki ona göre hareket edeyim değil mi?
3. Eğer 32den önce doğum şikayetlerin olursa doğruca balcalıya (üni hastanesi) git orda sancını durdurmak için ilaç falan verirler dedi. Eğer bendeki aksi bi durumda (inşallah olmaz) kendi doktorum ilgilenmeyecekse ben neden özele para döküyorum haksız mıyım?

Yarın haberdar edin bizi kilolarını boylarını yazın merakta bırakmayın güzel anneler randevusu olanlar
Ben tam 30+0im canım bir bebek 1470 gr diğer bebek 1570 gr olmuşlar. Her şey yolunda dedi doktor çok şükür. İnşallah 7 hafta daha içimde tutabilirim sipalarimi

Amin Allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun 8inden sonra trendyol hepsi burada n11 civil ebebek hepsinde indirim olacakmış favoriye at beğendiklerini özellikle gece stok yeniliyorlar genelde
Annem o kadar çok 0 3 ay kıyafet almış ki zaten kızımdan kalma da vardı baya, birer kere giyip cikarticaz galiba biz. Ama 3 aydan sonrası için oğlana hiçbir şeyim yok bakicam güzel indirim olursa kıyafet alırım dursun. Zamanı gelince bulmuş gibi oluyor insan o kiyafetleri

Valla araştırmalarıma göre en uygunu civil ordan alıcam ben. Defacto ve lcw almış başını gidiyor zaten

Çok haklısın. Bana da tuhaf geldi. Başka gidebileceğin, güvendiğin bir doktor var mı?

Çok haklısın. Bana da tuhaf geldi. Başka gidebileceğin, güvendiğin bir doktor var mı?
Tanıdığım hiç yok hep tavsiye üzerine bildiklerim var ki buna da tavsiye üzeri gitmiştim adanadayım sonuçta zibil gibi hastane var dr var . Başka bi yere görünücem sanırım şüpheye düştüm

Merhaba 24 haftalıkken bebekleriniz kiloları kaçtı ne ile besleniyosunuz

Tanıdığım hiç yok hep tavsiye üzerine bildiklerim var ki buna da tavsiye üzeri gitmiştim adanadayım sonuçta zibil gibi hastane var dr var . Başka bi yere görünücem sanırım şüpheye düştüm
Adana da neredesin adanalı arkadaşım var kendisi diş hekimi ve hekim arkadaşları çok var sorayım canım bildiği varsa onunla görüş bir de istersen

Adana da neredesin adanalı arkadaşım var kendisi diş hekimi ve hekim arkadaşları çok var sorayım canım bildiği varsa onunla görüş bir de istersen
Çukurovadayım canım bi sorsan süper olur. Medline sevgi sarı demiri çok övdüler başka kim var nedir bilmiyorum

Merhaba 24 haftalıkken bebekleriniz kiloları kaçtı ne ile besleniyosunuz
23+5 te gittiğimde 660-594dü. 25+4te gittiğimde 750-800dü. Sabah 3 haşlanmış yumurta ve kaşar ekmeksiz. Akşam da sebze yemeği ve yoğurt yiyorum. Et tavuk ve balıktan tiksindim. İki güne bir 2 bardak süt içmeye çalışıyorum. Bir haftadır da ceviz kuru üzüme başladım. Günde 2 tane meyve yiyorum biri nar oluyor bu ara ona düştüm. Akşam 6dan sonra bişey yemiyorum genelde

28 haftadan sonra rahim ağzı kisalmaya başlıyor ama ölcümün devam etmesi daha mantıklı, bilemedim.
Ayrıca saçmalamış doktorun,herhangi bi problemde doktorum benimle ilgilenmeyecekse neden özele para dökeyim ki. Çok haklısın, başka bi doktora daha git içine sinmezse.

Bana da aşırı saçma geldi madem öyle neden devlete gitmiyorum. Benim özele gitme amacım devletin eziyetini çekmemek zaten. Kafam çorba oldu

Yok 2 sefer aldılar sabah aç içtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonra

Çok şükür canım yolunda hadi bakalım nasılmış mimmoşun görelim haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…