• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

İyidir annesi merak etme aşısız bile geçirip sonra sağlıkla doğuran çok kişi var iyiye odaklan kuzucum yemene içmene dikkat et inşallah sayılı gün geçer biter Allahın izniyle 🤲🥰
İnşallah cnm inşallah.
En yakınlar moral olsun diye bebek hediyeleri bırakıyorlar kapıya,Allah'im giydirmeyi nasip eder inşallah.
Çok dikkat ediyorum hep kuvvetli şeyler yiyorum. Bugün randevu almak için hastaneyi aradım, 21 ine randevu aldım bakalım.
Çok geçmiş olsun 😔 hafif atlatmana sevindim. Ben de daha iyiyim. Şimdilik bir sıkıntı yok. Aşı olmuştun değil mi?
Sagol canım. Evet olmuştum iki dozumu tamamlayalı 3 hafta olmuştu tam antikor oluştuğu döneme geldi Allahtan.
Hayırlısıyla güzelce kucağımıza alsaydık. ..

Merak etme, hiçbir sıkıntı olmaz🤗🌸
İnşallah cnm inşallah.
En yakınlar moral olsun diye bebek hediyeleri bırakıyorlar kapıya,Allah'im giydirmeyi nasip eder inşallah.
Çok dikkat ediyorum hep kuvvetli şeyler yiyorum. Bugün randevu almak için hastaneyi aradım, 21 ine randevu aldım bakalım.

Sagol canım. Evet olmuştum iki dozumu tamamlayalı 3 hafta olmuştu tam antikor oluştuğu döneme geldi Allahtan.
Hayırlısıyla güzelce kucağımıza alsaydık. ..

İnşallah canım çok teşekkür ederim.
Gayet hareketli oldugu icin rahatım aslında tek endişem gelişiminde aksaklık olması.
Evet 2 doz sinovac olmuştum neyse ki..
Geçmiş olsun canım, bol meyve tüket Allahin izniyle ikiniz de iyi olursunuz

İyiyim ben de. Detaylı ultrasona girdik bu hafta, şükür sıkıntı çıkmadı🙏 sadece çok kilo alıyorum, onu kontrol altına almam lazım
Kaç kilo aldın? Ben 44 ile hamile kaldım en son 49 kiloydum.
Kiloyu dert etme emzirirken yada bebeğin peşinde koşarken hepsi gidiyo inan.

İyiyim ben de. Detaylı ultrasona girdik bu hafta, şükür sıkıntı çıkmadı🙏 sadece çok kilo alıyorum, onu kontrol altına almam lazım
Nasıldı detaylı ben çok merak ediyorum 45 dk sürüyo falan diyorlar doğru mu normal muayene gibi mi ? Kaç kilo aldınız ben daha ilk 3 ayda verdiklerimi geri alıyorum şuan hamile kaldığım kilodayım ve tam olarak kaç haftalık bebeğiniz?

Nasıldı detaylı ben çok merak ediyorum 45 dk sürüyo falan diyorlar doğru mu normal muayene gibi mi ? Kaç kilo aldınız ben daha ilk 3 ayda verdiklerimi geri alıyorum şuan hamile kaldığım kilodayım ve tam olarak kaç haftalık bebeğiniz?
O kadar sürmedi max 20 dk falan sürmüştür. Normal karından ultrason yapılıyor ama yapılan alet daha gelişmiş. Bizim açımızdan bir değişiklik yok yani diğer muayeneler ile. 21+1 im. 11 kg aldım. 3 haftada beş kilo aldım en son

O kadar sürmedi max 20 dk falan sürmüştür. Normal karından ultrason yapılıyor ama yapılan alet daha gelişmiş. Bizim açımızdan bir değişiklik yok yani diğer muayeneler ile. 21+1 im. 11 kg aldım. 3 haftada beş kilo aldım en son
Bakalım ayın 22 sinde gidicem bende inşallah sıkıntısız atlatırız🤲🏻 bende 21+5 im maşallah baya almışsınız bebeğin kilosunu söyledi mi doktor?

Selam kızlar bugün 20. Haftamdayım ve pazartesi günü detaylı ultrasonum var ama ben çol gergin ve tedirginim ya 😔

Back