- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.821
İnşallah cnm inşallah.İyidir annesi merak etme aşısız bile geçirip sonra sağlıkla doğuran çok kişi var iyiye odaklan kuzucum yemene içmene dikkat et inşallah sayılı gün geçer biter Allahın izniyle
Sagol canım. Evet olmuştum iki dozumu tamamlayalı 3 hafta olmuştu tam antikor oluştuğu döneme geldi Allahtan.Çok geçmiş olsunhafif atlatmana sevindim. Ben de daha iyiyim. Şimdilik bir sıkıntı yok. Aşı olmuştun değil mi?
İnşallah cnm inşallah.
En yakınlar moral olsun diye bebek hediyeleri bırakıyorlar kapıya,Allah'im giydirmeyi nasip eder inşallah.
Çok dikkat ediyorum hep kuvvetli şeyler yiyorum. Bugün randevu almak için hastaneyi aradım, 21 ine randevu aldım bakalım.
Sagol canım. Evet olmuştum iki dozumu tamamlayalı 3 hafta olmuştu tam antikor oluştuğu döneme geldi Allahtan.
Hayırlısıyla güzelce kucağımıza alsaydık. ..
Geçmiş olsun canım, bol meyve tüket Allahin izniyle ikiniz de iyi olursunuzİnşallah canım çok teşekkür ederim.
Gayet hareketli oldugu icin rahatım aslında tek endişem gelişiminde aksaklık olması.
Evet 2 doz sinovac olmuştum neyse ki..
Sagol cnm,inşallahGeçmiş olsun canım, bol meyve tüket Allahin izniyle ikiniz de iyi olursunuz
İyiyiz çok şükür ilk doz aşımı oldum bende 2.yi bekliyorum ve heyecanla detaylı ultrasonu bekliyorumKızlar nasılsınız, nasıl gidiyor?
İyiyim ben de. Detaylı ultrasona girdik bu hafta, şükür sıkıntı çıkmadıİyiyiz çok şükür ilk doz aşımı oldum bende 2.yi bekliyorum ve heyecanla detaylı ultrasonu bekliyorumsiz nasılsınız ?
Kaç kilo aldın? Ben 44 ile hamile kaldım en son 49 kiloydum.İyiyim ben de. Detaylı ultrasona girdik bu hafta, şükür sıkıntı çıkmadısadece çok kilo alıyorum, onu kontrol altına almam lazım
Onbir kilo aldımKaç kilo aldın? Ben 44 ile hamile kaldım en son 49 kiloydum.
Kiloyu dert etme emzirirken yada bebeğin peşinde koşarken hepsi gidiyo inan.
Nasıldı detaylı ben çok merak ediyorum 45 dk sürüyo falan diyorlar doğru mu normal muayene gibi mi ? Kaç kilo aldınız ben daha ilk 3 ayda verdiklerimi geri alıyorum şuan hamile kaldığım kilodayım ve tam olarak kaç haftalık bebeğiniz?İyiyim ben de. Detaylı ultrasona girdik bu hafta, şükür sıkıntı çıkmadısadece çok kilo alıyorum, onu kontrol altına almam lazım
O kadar sürmedi max 20 dk falan sürmüştür. Normal karından ultrason yapılıyor ama yapılan alet daha gelişmiş. Bizim açımızdan bir değişiklik yok yani diğer muayeneler ile. 21+1 im. 11 kg aldım. 3 haftada beş kilo aldım en sonNasıldı detaylı ben çok merak ediyorum 45 dk sürüyo falan diyorlar doğru mu normal muayene gibi mi ? Kaç kilo aldınız ben daha ilk 3 ayda verdiklerimi geri alıyorum şuan hamile kaldığım kilodayım ve tam olarak kaç haftalık bebeğiniz?
Bakalım ayın 22 sinde gidicem bende inşallah sıkıntısız atlatırızO kadar sürmedi max 20 dk falan sürmüştür. Normal karından ultrason yapılıyor ama yapılan alet daha gelişmiş. Bizim açımızdan bir değişiklik yok yani diğer muayeneler ile. 21+1 im. 11 kg aldım. 3 haftada beş kilo aldım en son
400e yakındı. Baktım şimdi 394 gram.Bakalım ayın 22 sinde gidicem bende inşallah sıkıntısız atlatırızbende 21+5 im maşallah baya almışsınız bebeğin kilosunu söyledi mi doktor?
Yazılan hangisi kiloyu gösteriyo400e yakındı. Baktım şimdi 394 gram.
İnşallah sıkıntısız olacak
Tam anlamadım ama 394 gramdı bebekYazılan hangisi kiloyu gösteriyo
Bana daha hiç söylemedi kilosunu da merak ediyorum kağıtta yazıyosa bakayım diye düşündümTam anlamadım ama 394 gramdı bebek
Kağıtta yazıyor. Ben sormuştum da ayrıcaBana daha hiç söylemedi kilosunu da merak ediyorum kağıtta yazıyosa bakayım diye düşündüm
Kağıtta kilo olarak değil de ingilizce yazıyor ya o hangisi acabaKağıtta yazıyor. Ben sormuştum da ayrıca
Gramlı tek bir şey var, ordan bakmıştım. Kalkınca bakıp yazayım sanaKağıtta kilo olarak değil de ingilizce yazıyor ya o hangisi acaba
Evet bende öyle tahmin edip baktım emin olamıyorumGramlı tek bir şey var, ordan bakmıştım. Kalkınca bakıp yazayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?