- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.801
Ben bir şey kullanmıyorum ama az az akıntı oluyor acaba normal mi diye merak ettimProgestan fitil kullanıyorum, çok akıntım var. Hamileliğimin başından beri ped kullanıyorum
Alttan bakmadı mi o zaman açıklık var mı diye? Sanmam su oldugunuProgestan kullanmıyorum suyum az gözüküyor. Doktor suyun geldi mi diye sordu, bende ise akıntı oluyor az az şimdi düşünüyorum acaba akıntı zannettigim su mu ama hamileliğin başındaki gibi açık beyaz bir akıntı
Benim de öyle birden dökülüyor su gibi günlük pedin yarısı kadar ya da çeyrek. Günde belki 6-7 kez günlük ped değiştiriyorum. Bi kere de iç çamaşırı. Bu bitsin mesane pedi alıcam orkidin o birazcık daha büyük günlükten.Progestan kullanmıyorum suyum az gözüküyor. Doktor suyun geldi mi diye sordu, bende ise akıntı oluyor az az şimdi düşünüyorum acaba akıntı zannettigim su mu ama hamileliğin başındaki gibi açık beyaz bir akıntı
Hayır bakmadı 1 hafta sonra tekrar göreceğim dedi de bakalımAlttan bakmadı mi o zaman açıklık var mı diye? Sanmam su oldugunu
Sizde su azlığı yok değil miBenim de öyle birden dökülüyor su gibi günlük pedin yarısı kadar ya da çeyrek. Günde belki 6-7 kez günlük ped değiştiriyorum. Bi kere de iç çamaşırı. Bu bitsin mesane pedi alıcam orkidin o birazcık daha büyük günlükten.
Yok çok şükür, akıntı yani o belliSizde su azlığı yok değil mi
Ben de günde 2 armut 1 ayva ve havuç suyuna başladımYok çok şükür, akıntı yani o belli
Afiyet olsun ama bilimsel bi etkisi yokmuş öyle duymuştum. İçini ferah tut senBen de günde 2 armut 1 ayva ve havuç suyuna başladım
Hamilelikte akıntı çok normal ama fazla geliyor ve su olabilir diyorsan tarlusal kağıdı alıp evde kendin bakabilirsin rengi değişiyorsa sudur değismiyorsa akıntı.Progestan kullanmıyorum suyum az gözüküyor. Doktor suyun geldi mi diye sordu, bende ise akıntı oluyor az az şimdi düşünüyorum acaba akıntı zannettigim su mu ama hamileliğin başındaki gibi açık beyaz bir akıntı
Fazla değil inanın ki 2 günde 1 ya da günde 1 kez hareketli olduğum güne göre değişiyor doktorum hiç bir anda suyun geldi mi diye sorunca sonradan aklima akıntı zannettigim şey şu mu acaba diye geldi. Tamamdır çok teşekkür ederimHamilelikte akıntı çok normal ama fazla geliyor ve su olabilir diyorsan tarlusal kağıdı alıp evde kendin bakabilirsin rengi değişiyorsa sudur değismiyorsa akıntı.
Merhaba, doktora gittiniz mi?Fazla değil inanın ki 2 günde 1 ya da günde 1 kez hareketli olduğum güne göre değişiyor doktorum hiç bir anda suyun geldi mi diye sorunca sonradan aklima akıntı zannettigim şey şu mu acaba diye geldi. Tamamdır çok teşekkür ederim
Evet bugün iki doktorlada kontrolüm vardı. Sabah su yine az çıktı şuanda yeterli ama haftaya göre az dedi doktorum. Öğleden sonra ise detaylı ultrason yaptirdim tekrar başka bir doktora. Orada ise su 125 ml çıktı. Halbuki sabah 50 ml di. Valla anlayamadık ama ikinci doktor gayet iyi olduğunu söyledi. Benim kendi doktorumla ise kan sulandırıcı iğne başladık.Merhaba, doktora gittiniz mi?
Perinatolog sorun yok dediyse bence yoktur, endişelenmeyinEvet bugün iki doktorlada kontrolüm vardı. Sabah su yine az çıktı şuanda yeterli ama haftaya göre az dedi doktorum. Öğleden sonra ise detaylı ultrason yaptirdim tekrar başka bir doktora. Orada ise su 125 ml çıktı. Halbuki sabah 50 ml di. Valla anlayamadık ama ikinci doktor gayet iyi olduğunu söyledi. Benim kendi doktorumla ise kan sulandırıcı iğne başladık.
İnşallah ya bizde sevindik en azından rahatladık aslında iki doktorda perinatolog ama cihazlardan fark ediyor sanırımPerinatolog sorun yok dediyse bence yoktur, endişelenmeyin
Çok şükür diyeyim kendi adıma. Covit oldum,bugün 5. günüm. Burun tıkanıklığı dışında bi sıkıntım yok. Sabırsızlıkla doktor kontrolüne gitmek için karantinamın bitmesini bekliyorum.Kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor?
Canım geçmiş olsun yaa şu an gördümÇok şükür diyeyim kendi adıma. Covit oldum,bugün 5. günüm. Burun tıkanıklığı dışında bi sıkıntım yok. Sabırsızlıkla doktor kontrolüne gitmek için karantinamın bitmesini bekliyorum.
Sen nasılsın?
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Canım geçmiş olsun yaa şu an gördümsağlıkla atlat inşallah bebişin de iyidir merak etme Allah a emanet olun aşı olmuşmuydun peki ??
İyidir annesi merak etme aşısız bile geçirip sonra sağlıkla doğuran çok kişi var iyiye odaklan kuzucum yemene içmene dikkat et inşallah sayılı gün geçer biter Allahın izniyleİnşallah canım çok teşekkür ederim.
Gayet hareketli oldugu icin rahatım aslında tek endişem gelişiminde aksaklık olması.
Evet 2 doz sinovac olmuştum neyse ki..
Çok geçmiş olsunÇok şükür diyeyim kendi adıma. Covit oldum,bugün 5. günüm. Burun tıkanıklığı dışında bi sıkıntım yok. Sabırsızlıkla doktor kontrolüne gitmek için karantinamın bitmesini bekliyorum.
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?