Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

13. Hafta bitmek üzere benim kusmalarım daha yeni durdu bulantı hala var canım. Zofer almasaydın keşke bende aldım 1 tane içtim içinden başka içmedim zararlı dediler diye. Dayanacaksın ilaç içsende içmesen de geçiyor azalıyor ama ben 8 9 ve 10.haftalar da pik yapmıştı bir lokma birşey koyamıyordum ağzıma uykumdan kusurak uyanıyordum çok zor inan ki çok iyi anlıyorum serum yedim o haftalarda biraz daha iyi geldi ama kendini sıkma kusuyorsan kus yemiyorsan yeme doktorum bana 16 haftaya kadar sıkıntı yok zaten geçecek dedi. İnşallah senin de öyle olur

Doktorunla konuşup doz artırmayı deneyebilirsin ama bulantı maalesef ilaçla geçmiyor biraz hafifliyor. Yemek yemiyorum artık kusmayayım diye sarı leblebi üzüm ekmek peynir işime yarıyor zaten iki öğün yapıyorum. Kaçıncı haftadasın 16ya kadar böyle yaşayacağız benim iki haftam kaldı hapiste gibi gün sayıyorum

Doktora sordum zararli mi diye, yillardir kullandiriyoruz zararli olsa asla önermem bebeklerde bile kullanilan bi kusma ilaci dedi. Ben 10.haftadayim simdi. Bilmiyorum bana cok zor geliyor kusmak, damagim bogazim yaniyo, kusmuklar burnumdan bile cikiyor bazen burnumda kaliyor. Damagima yapişmasi en zoru, su içsem bile gitmiyor. İşkence gibi geliyor resmen. Tek tesellim sizin gibi gebeliği ileride giden hanimlarin bitiyor demesi. İnsallah sizin problemleriniz de hemen biter
Benim bedenimde anlayamadigim bi durum var, bugun ne yesem ve aa midemi bulandirmadi yarin da yiyim dedigim ne olursa olsun ertesi gün onu da kusuyorum. Beyaz peynir artik yiyemiyorum, karpuz cok güzeldi iki hafta evvel şimdi kokusu ağir geliyo, karpuz bile yaaa....
Bugun sadece üzüm yiyebildim, sevindim yedigime. Az once o da çikti. Yok olmuyor. Sari leblebi ve cubuk kraker coktan eskidi maalesef.
Açim yav aç
Dozunu doktor da arttir dedi ama gunde 3 oldu bile zaten

Geçmesini beklemekten başka çare kalmıyor geriye galiba

Kızlar, aranızda ilişki kısıtlaması kaldırılan var mı acaba? Her gittiğimde sormayı unutuyorum, onlar da bir şey demiyorlar sağolsunlar. Tehlikenin 3. Aydan sonra azaldığı düşünüldüğüne göre mantiken 12.haftadan sonra fln yasak kalkıyor sanıyorum, doğru muyum?

7. haftadan sonra iliskiye girebilirsiniz dedi hem tup bebek doktoru hem de takip doktorum. Herhangi bir kanama olusursa kesinlikle kesin diye uyardi tabii

Bizede 12. Haftaya kadar yasak dedi dr kontrole gidince unutmazsam bende sorcam

Cuma günü kontrolde soracagim bende bu konuyu. 3 aydan sonra serbest diye biliyorum ama bakalım ne diyecek.

Aynen oyle. Bilsem doktordan iki embriyo koymasini rica ederdim, bi daha nasil gebelige cesaret edicem yav
Öyle bir ediyorsun ki eğer ki bebek seven biriysen benim 1 kızım var doktor tek embriyo transferi yapacaktı dedim lütfen 2 olsun ben 3 çocuk istiyorum. Şimdi çok şükür ikiz gebeyim

Öyle bir ediyorsun ki eğer ki bebek seven biriysen benim 1 kızım var doktor tek embriyo transferi yapacaktı dedim lütfen 2 olsun ben 3 çocuk istiyorum. Şimdi çok şükür ikiz gebeyim
Ay keske cesaret edebilseydim. Çok pişmanim
Rabbim kucağiniza versin ikisini de hayirlisiyla inşallah

benim ikiz diye 12 ye kadar bekletiyo doktorum tek olsaydı gerek yok demişti haftaya kontrolum var soracagım bnde bakalım 9 ay bile yasakladıkları oluyormuş ikiz gebelikte. benim birisinin kalbi durdu ama hala orada olduğu için kanama sancı yapıyor 5 ayda anca kayboluyormuş beklıyoruz bakalım

Benim ilk gebeligimde diğer bebek 16 17 haftadan sonra kayboldu. Ama o kaybolan kadar lekelenme kanama hep devam etti.

Benim tüp bebek dr ikiz gebelikler genelde risklidir hamilelik boyunca yasaklıyoruz biz dedi. Zaten sıcak bulantım var iyi ki yasak diyorum şuan belli bi aydan sonra da erken doğum riskinden dolayı yasaklanıyormuş.
Eğer herhangi bir riskin yoksa bence 12den sonra serbest yapar doktorun

Ptesi doktora gidiyor muyuz sabirsizlaniyorum

Vay be dokuz ay çokmuş bakalım 12.haftamda gidicem kontrole unutmazsam sorucam

Herkese merhaba.
Pıt pıtlari hisseden oldu mu hiç? Bugün karnımı elledigimde derinlerde bişeyler kimildiyor gibi geldi bide az önce minik bi baloncuk patladı,emin olamadım hafif oldugu icin ama çok heyecanlandım
Oğlumda 14. Haftada duymaya başlamıştım 2. bebiste daha erken duyulur derler,bugün 11 haftayı bitiriyoruz nasipse.

Ayrıca karnımda çıktı , baya hamile göbeği ,45 kiloyum ,ilkinde ancak 5. Ayda bu kadar çıkmıştı

Canım zannetmiyorum yaa henüz çok erken değil mi? 22. Haftadan sonra hissediliyormuş; 14. Hafta da baya erkenmiş valla bilemedim, gidince bir doktoruna sor bakalım mümkün müymüş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…