- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.761
13. Hafta bitmek üzere benim kusmalarım daha yeni durdu bulantı hala var canım. Zofer almasaydın keşke bende aldım 1 tane içtim içinden başka içmedim zararlı dediler diye. Dayanacaksın ilaç içsende içmesen de geçiyor azalıyor ama ben 8 9 ve 10.haftalar da pik yapmıştı bir lokma birşey koyamıyordum ağzıma uykumdan kusurak uyanıyordum çok zor inan ki çok iyi anlıyorum serum yedim o haftalarda biraz daha iyi geldi ama kendini sıkma kusuyorsan kus yemiyorsan yeme doktorum bana 16 haftaya kadar sıkıntı yok zaten geçecek dedi. İnşallah senin de öyle olurKizlar prilam artik işe yaramayinca zofer ya da zofrana geçen var mi?
Dun basladim doktor 8mg dedi, bulamadim eczanede 4mg vardi zofer, aldim iki hap içtim 8mg olsun diye ama yine ne yediysem kustum. Şu an iyiyim sadece biraz bulantim var kusmadim ama bu da işe yaramayacaksa ne yapcam ben..
Doktorunla konuşup doz artırmayı deneyebilirsin ama bulantı maalesef ilaçla geçmiyor biraz hafifliyor. Yemek yemiyorum artık kusmayayım diye sarı leblebi üzüm ekmek peynir işime yarıyor zaten iki öğün yapıyorum. Kaçıncı haftadasın 16ya kadar böyle yaşayacağız benim iki haftam kaldı hapiste gibi gün sayıyorumKizlar prilam artik işe yaramayinca zofer ya da zofrana geçen var mi?
Dun basladim doktor 8mg dedi, bulamadim eczanede 4mg vardi zofer, aldim iki hap içtim 8mg olsun diye ama yine ne yediysem kustum. Şu an iyiyim sadece biraz bulantim var kusmadim ama bu da işe yaramayacaksa ne yapcam ben..
13. Hafta bitmek üzere benim kusmalarım daha yeni durdu bulantı hala var canım. Zofer almasaydın keşke bende aldım 1 tane içtim içinden başka içmedim zararlı dediler diye. Dayanacaksın ilaç içsende içmesen de geçiyor azalıyor ama ben 8 9 ve 10.haftalar da pik yapmıştı bir lokma birşey koyamıyordum ağzıma uykumdan kusurak uyanıyordum çok zor inan ki çok iyi anlıyorum serum yedim o haftalarda biraz daha iyi geldi ama kendini sıkma kusuyorsan kus yemiyorsan yeme doktorum bana 16 haftaya kadar sıkıntı yok zaten geçecek dedi. İnşallah senin de öyle olur
Benim bedenimde anlayamadigim bi durum var, bugun ne yesem ve aa midemi bulandirmadi yarin da yiyim dedigim ne olursa olsun ertesi gün onu da kusuyorum. Beyaz peynir artik yiyemiyorum, karpuz cok güzeldi iki hafta evvel şimdi kokusu ağir geliyo, karpuz bile yaaa....Doktorunla konuşup doz artırmayı deneyebilirsin ama bulantı maalesef ilaçla geçmiyor biraz hafifliyor. Yemek yemiyorum artık kusmayayım diye sarı leblebi üzüm ekmek peynir işime yarıyor zaten iki öğün yapıyorum. Kaçıncı haftadasın 16ya kadar böyle yaşayacağız benim iki haftam kaldı hapiste gibi gün sayıyorum
Kizlar prilam artik işe yaramayinca zofer ya da zofrana geçen var mi?
Aynen oyle. Bilsem doktordan iki embriyo koymasini rica ederdim, bi daha nasil gebelige cesaret edicem yavGeçmesini beklemekten başka çare kalmıyor geriye galiba
7. haftadan sonra iliskiye girebilirsiniz dedi hem tup bebek doktoru hem de takip doktorum. Herhangi bir kanama olusursa kesinlikle kesin diye uyardi tabiiKızlar, aranızda ilişki kısıtlaması kaldırılan var mı acaba? Her gittiğimde sormayı unutuyorum, onlar da bir şey demiyorlar sağolsunlar. Tehlikenin 3. Aydan sonra azaldığı düşünüldüğüne göre mantiken 12.haftadan sonra fln yasak kalkıyor sanıyorum, doğru muyum?
Bizede 12. Haftaya kadar yasak dedi dr kontrole gidince unutmazsam bende sorcamKızlar, aranızda ilişki kısıtlaması kaldırılan var mı acaba? Her gittiğimde sormayı unutuyorum, onlar da bir şey demiyorlar sağolsunlar. Tehlikenin 3. Aydan sonra azaldığı düşünüldüğüne göre mantiken 12.haftadan sonra fln yasak kalkıyor sanıyorum, doğru muyum?
Cuma günü kontrolde soracagim bende bu konuyu. 3 aydan sonra serbest diye biliyorum ama bakalım ne diyecek.Kızlar, aranızda ilişki kısıtlaması kaldırılan var mı acaba? Her gittiğimde sormayı unutuyorum, onlar da bir şey demiyorlar sağolsunlar. Tehlikenin 3. Aydan sonra azaldığı düşünüldüğüne göre mantiken 12.haftadan sonra fln yasak kalkıyor sanıyorum, doğru muyum?
Öyle bir ediyorsun ki eğer ki bebek seven biriysenAynen oyle. Bilsem doktordan iki embriyo koymasini rica ederdim, bi daha nasil gebelige cesaret edicem yav
Ay keske cesaret edebilseydim. Çok pişmanimÖyle bir ediyorsun ki eğer ki bebek seven biriysenbenim 1 kızım var doktor tek embriyo transferi yapacaktı dedim lütfen 2 olsun ben 3 çocuk istiyorum. Şimdi çok şükür ikiz gebeyim
benim ikiz diye 12 ye kadar bekletiyo doktorum tek olsaydı gerek yok demişti haftaya kontrolum var soracagım bnde bakalım 9 ay bile yasakladıkları oluyormuş ikiz gebelikte. benim birisinin kalbi durdu ama hala orada olduğu için kanama sancı yapıyor 5 ayda anca kayboluyormuş beklıyoruz bakalımKızlar, aranızda ilişki kısıtlaması kaldırılan var mı acaba? Her gittiğimde sormayı unutuyorum, onlar da bir şey demiyorlar sağolsunlar. Tehlikenin 3. Aydan sonra azaldığı düşünüldüğüne göre mantiken 12.haftadan sonra fln yasak kalkıyor sanıyorum, doğru muyum?
Benim ilk gebeligimde diğer bebek 16 17 haftadan sonra kayboldu. Ama o kaybolan kadar lekelenme kanama hep devam etti.benim ikiz diye 12 ye kadar bekletiyo doktorum tek olsaydı gerek yok demişti haftaya kontrolum var soracagım bnde bakalım 9 ay bile yasakladıkları oluyormuş ikiz gebelikte. benim birisinin kalbi durdu ama hala orada olduğu için kanama sancı yapıyor 5 ayda anca kayboluyormuş beklıyoruz bakalım
benimde öyle azıcık zorlasam kendimi agrı leke yapıyor kesesi 7 haftada kalmış diğeri büyüdükçe küçük kaldı baya ama korkutuyo işte inşallah geçer bu durumBenim ilk gebeligimde diğer bebek 16 17 haftadan sonra kayboldu. Ama o kaybolan kadar lekelenme kanama hep devam etti.
Benim tüp bebek dr ikiz gebelikler genelde risklidir hamilelik boyunca yasaklıyoruz biz dedi. Zaten sıcak bulantım var iyi ki yasak diyorum şuanKızlar, aranızda ilişki kısıtlaması kaldırılan var mı acaba? Her gittiğimde sormayı unutuyorum, onlar da bir şey demiyorlar sağolsunlar. Tehlikenin 3. Aydan sonra azaldığı düşünüldüğüne göre mantiken 12.haftadan sonra fln yasak kalkıyor sanıyorum, doğru muyum?
Ptesi doktora gidiyor muyuzBenim tüp bebek dr ikiz gebelikler genelde risklidir hamilelik boyunca yasaklıyoruz biz dedi. Zaten sıcak bulantım var iyi ki yasak diyorum şuanbelli bi aydan sonra da erken doğum riskinden dolayı yasaklanıyormuş.
Eğer herhangi bir riskin yoksa bence 12den sonra serbest yapar doktorun
Vay be dokuz ay çokmuşBenim tüp bebek dr ikiz gebelikler genelde risklidir hamilelik boyunca yasaklıyoruz biz dedi. Zaten sıcak bulantım var iyi ki yasak diyorum şuanbelli bi aydan sonra da erken doğum riskinden dolayı yasaklanıyormuş.
Eğer herhangi bir riskin yoksa bence 12den sonra serbest yapar doktorun
Al benden de o kadarAynen oyle. Bilsem doktordan iki embriyo koymasini rica ederdim, bi daha nasil gebelige cesaret edicem yav
Canım zannetmiyorum yaa henüz çok erken değil mi? 22. Haftadan sonra hissediliyormuş; 14. Hafta da baya erkenmiş valla bilemedim, gidince bir doktoruna sor bakalım mümkün müymüş?Herkese merhaba.
Pıt pıtlari hisseden oldu mu hiç? Bugün karnımı elledigimde derinlerde bişeyler kimildiyor gibi geldi bide az önce minik bi baloncuk patladı,emin olamadım hafif oldugu icin ama çok heyecanlandım
Oğlumda 14. Haftada duymaya başlamıştım 2. bebiste daha erken duyulur derler,bugün 11 haftayı bitiriyoruz nasipse.
Ayrıca karnımda çıktı , baya hamile göbeği ,45 kiloyum ,ilkinde ancak 5. Ayda bu kadar çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?