Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım ben 11 artı 5te yaptırdım. Tüp bebekte hesaplamalar bazen uymuyor son adete sağlıklı olsunlar takma gerisini kafana
Aslında takmadım ama bir hafta geriye alınca sanki böyle bebeklerim gelişmemiş gibi hissettim öyle bişey de demedi aslında ama annelik iç güdüsü sanırım aklıma ilk gelişim geldi o anda

hmm ikizlerde bir saat sürdüğü oluyormuş detaylı ultrason diye geçiyormuş hatta cinsiyet bile görünebiliyormuş sakatlık durumu varmı diye bakılıyor dediler bana ama tam anlamadım bende işte
Ona perinatalog bakıyor ayrıntılı ultrason o ayrı 20- 26.hafta arası bakılıyor beybi

Arkadaşlar iyi bayramlar, ikili tarama testi yaptıranlara bir şey sormak istiyorum. Sonucu aynı gün mü öğrendiniz acaba ben kontrolden sonra ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum şehir dışına. Bu nedenle size danışmak istedim

1 hafta sonra cikti

İyi bayramlar güzel anne adaylari
Bebişlerimizi sağlikla kucağimiza alacagimiz günleri de konuşmak kismet olur inşallah
Doktorum tatile gidiyor diye erkenden kontrole gittim dün, sükür yolunda her sey. Vee gözüm aydin,estrofemi azaltarak birakiyorum artik cok sevindim buna
progestan ignemi de 3 güne 1e düşürdü, yuppi
Ama fitil ve oksapar devam dedi. Hayirlisi bakalim.
İkili testi kendim sordum yaptirmak istiyorum diye, 12.haftada yapilsa da olur, 5-6 ağustosta gel dedi amaben devlette yaptircam. Riskli çikarsa amniyosentez önermiyorum, fetal dna diye bi test varmiş onbinde üç-beş tarzinda hata payi daha düşük bi sonuç veriyormuş ama epey pahali.
Yani oncelik ikili testin, o da kan aliniyomus sadece+ultrason o kadar.

Kızlar merhaba, aranızda folik asiti keseniniz var mı acaba? Ya da biliyor musunuz, doktor ne zaman kestiriyor? Bir aksilik çıkmazsa 12.haftamdan önce gitmeyi düşünmüyorum kontrole, 1 haftalık folik asitim kaldı ona göre 1 kutu daha alayım.

Ben gebelik oncesi 3-4 aydan beri 400 mcg folik asit iceren omega multivitamin-mineral takviyesi aliyorum. Gebeligin sonuna kadar bununla devam ederiz diye konustuk.
Seninki yalin folik asitse belki boyle bir takviyeye gecis yaptirabilir diye dusunuyorum

Benim 11+5te kontrole gittiğimde kesti doktorum

10+ 0 iken elimde 6 adet folik asit kaldı alayım mı diye sordum doktora. Gerek yok farklı vitamin vereceğim 12. Haftada dedi.

Hayır, folidays diye bir hap kullanıyorum. Onda çeşitli takviyeler bulunuyor. Geçen doktorun biri, folik asitin 10.haftadan sonra gerekliligini yitirdigini o haftaya kadar omurilik vs gibi organlarının gelisimini tamamladıgını söylüyordu o yüzden burdan bir sorayım dedim.

Kizlar prilam artik işe yaramayinca zofer ya da zofrana geçen var mi?
Dun basladim doktor 8mg dedi, bulamadim eczanede 4mg vardi zofer, aldim iki hap içtim 8mg olsun diye ama yine ne yediysem kustum. Şu an iyiyim sadece biraz bulantim var kusmadim ama bu da işe yaramayacaksa ne yapcam ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…