- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.741
kemiği olmuş mu ve ense kalınlığı uzun mı kısa mı ona bakıldıYani neye baktılar ultrasonla tam olarak
Aslında takmadım ama bir hafta geriye alınca sanki böyle bebeklerim gelişmemiş gibi hissettim öyle bişey de demedi aslında ama annelik iç güdüsü sanırım aklıma ilk gelişim geldi o andaCanım ben 11 artı 5te yaptırdım. Tüp bebekte hesaplamalar bazen uymuyor son adete sağlıklı olsunlar takma gerisini kafana
Risk dedikleri ne tam olarak ben bu tarama işini anlamış değilim bir türlüÇok şükür 10binde birden daha düşük risk çıktı iki bebeğimin de.
hmm ikizlerde bir saat sürdüğü oluyormuş detaylı ultrason diye geçiyormuş hatta cinsiyet bile görünebiliyormuş sakatlık durumu varmı diye bakılıyor dediler bana ama tam anlamadım bende işteBurun
kemiği olmuş mu ve ense kalınlığı uzun mı kısa mı ona bakıldı
Ona perinatalog bakıyor ayrıntılı ultrason o ayrı 20- 26.hafta arası bakılıyor beybihmm ikizlerde bir saat sürdüğü oluyormuş detaylı ultrason diye geçiyormuş hatta cinsiyet bile görünebiliyormuş sakatlık durumu varmı diye bakılıyor dediler bana ama tam anlamadım bende işte
Bir dahaki kontrolün ne zaman pekiAslında takmadım ama bir hafta geriye alınca sanki böyle bebeklerim gelişmemiş gibi hissettim öyle bişey de demedi aslında ama annelik iç güdüsü sanırım aklıma ilk gelişim geldi o anda
1 hafta sonra ciktiArkadaşlar iyi bayramlar, ikili tarama testi yaptıranlara bir şey sormak istiyorum. Sonucu aynı gün mü öğrendiniz acaba ben kontrolden sonra ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum şehir dışına. Bu nedenle size danışmak istedim
Ben gebelik oncesi 3-4 aydan beri 400 mcg folik asit iceren omega multivitamin-mineral takviyesi aliyorum. Gebeligin sonuna kadar bununla devam ederiz diye konustuk.Kızlar merhaba, aranızda folik asiti keseniniz var mı acaba? Ya da biliyor musunuz, doktor ne zaman kestiriyor? Bir aksilik çıkmazsa 12.haftamdan önce gitmeyi düşünmüyorum kontrole, 1 haftalık folik asitim kaldı ona göre 1 kutu daha alayım.
Benim 11+5te kontrole gittiğimde kesti doktorumKızlar merhaba, aranızda folik asiti keseniniz var mı acaba? Ya da biliyor musunuz, doktor ne zaman kestiriyor? Bir aksilik çıkmazsa 12.haftamdan önce gitmeyi düşünmüyorum kontrole, 1 haftalık folik asitim kaldı ona göre 1 kutu daha alayım.
10+ 0 iken elimde 6 adet folik asit kaldı alayım mı diye sordum doktora. Gerek yok farklı vitamin vereceğim 12. Haftada dedi.Kızlar merhaba, aranızda folik asiti keseniniz var mı acaba? Ya da biliyor musunuz, doktor ne zaman kestiriyor? Bir aksilik çıkmazsa 12.haftamdan önce gitmeyi düşünmüyorum kontrole, 1 haftalık folik asitim kaldı ona göre 1 kutu daha alayım.
Ben gebelik oncesi 3-4 aydan beri 400 mcg folik asit iceren omega multivitamin-mineral takviyesi aliyorum. Gebeligin sonuna kadar bununla devam ederiz diye konustuk.
Seninki yalin folik asitse belki boyle bir takviyeye gecis yaptirabilir diye dusunuyorum
Süper ben de almayayım o zaman.10+ 0 iken elimde 6 adet folik asit kaldı alayım mı diye sordum doktora. Gerek yok farklı vitamin vereceğim 12. Haftada dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?