- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.641
Kendi doktorunuz ne yorum yaptı? Hiç bilmiyorum ya çok şaşırdım ve çok üzüldüm geçmiş olsun tekrarKızlar acil yardım eder misiniz? Ateşim çıktı acile gidin serum taktırın dedi doktor. Gittik. Bemiks c de takıldı. Takıldıktan sonra anafilaktik şok geçirdim. Şimdi estrofem ve progestan fitili yapmaya korkuyorum. Acildeki doktor bir daha böyle bir şey olursa hiç vakit kaybetmeden en yakın hastaneye mutlaka yetişin dedi. Şimdi ben napayım?
Alerjimi yaptı yani? Doktorunu arayıp sorsan?Kızlar acil yardım eder misiniz? Ateşim çıktı acile gidin serum taktırın dedi doktor. Gittik. Bemiks c de takıldı. Takıldıktan sonra anafilaktik şok geçirdim. Şimdi estrofem ve progestan fitili yapmaya korkuyorum. Acildeki doktor bir daha böyle bir şey olursa hiç vakit kaybetmeden en yakın hastaneye mutlaka yetişin dedi. Şimdi ben napayım?
Evet. Adranelin yaptılar sanıyorum ki. Doktor ilaçlarını iç onlardan değildir dedi ama güvenemiyorum.duydunuz mu hiç böyle bir şeyAlerjimi yaptı yani? Doktorunu arayıp sorsan?
Hiç duymadım,doktoruna güven bence çok geçmiş olsunEvet. Adranelin yaptılar sanıyorum ki. Doktor ilaçlarını iç onlardan değildir dedi ama güvenemiyorum.duydunuz mu hiç böyle bir şey
Canım benim çok geçmiş olsun serumun içinde ne vardı tam olarak oda etkilemiş olabilirmi acaba tez zamanda ins Rabbım sifanizi verir canımEvet. Adranelin yaptılar sanıyorum ki. Doktor ilaçlarını iç onlardan değildir dedi ama güvenemiyorum.duydunuz mu hiç böyle bir şey
Çok geçmiş olsun. Nasıl bir şok geçirdiniz acaba? Googleden bemiks c'nin yan etkilerine baktığımda şöyle bir yazı gördüm: İlacı aldıktan kısa bir süre sonra kaşıntı, döküntü, deride kızarıklık, hırıltılı nefes, kan basıncında düşme veya bayılma olursa: Bunların hepsi çok ciddi yan etkilerdir. Eğer bunlardan biri sizde mevcut ise, sizin BEMİKS C'ye karşı ciddi alerjiniz var demektir.Kızlar acil yardım eder misiniz? Ateşim çıktı acile gidin serum taktırın dedi doktor. Gittik. Bemiks c de takıldı. Takıldıktan sonra anafilaktik şok geçirdim. Şimdi estrofem ve progestan fitili yapmaya korkuyorum. Acildeki doktor bir daha böyle bir şey olursa hiç vakit kaybetmeden en yakın hastaneye mutlaka yetişin dedi. Şimdi ben napayım?
Daha önce bemiks c aldım fakat böyle bir şey olmamıştı. Nefes borum tıkandı ve kalbim durdu sanıyorum ki. Vücut birkaç seferden sonra da alerji geliştirebiliyormuş. Kanama kahverengiye döndü ama şu anda o kadar korkmuş durumdayım ki kanama ikinci planda kaldıÇok geçmiş olsun. Nasıl bir şok geçirdiniz acaba? Googleden bemiks c'nin yan etkilerine baktığımda şöyle bir yazı gördüm: İlacı aldıktan kısa bir süre sonra kaşıntı, döküntü, deride kızarıklık, hırıltılı nefes, kan basıncında düşme veya bayılma olursa: Bunların hepsi çok ciddi yan etkilerdir. Eğer bunlardan biri sizde mevcut ise, sizin BEMİKS C'ye karşı ciddi alerjiniz var demektir.
Daha önce böylesi bir alerjik reaksiyon göstermediyseniz bu ilaçtan kaynaklı şok geçirmiş olabilirsiniz. kanamanız için bir şey yapıldı mı? Şuan hala devam ediyor mu?
Allah allah ya çok üzüldüm. Tekrardan çok geçmiş olsun. Adam gibi şundan dolayı oldu diyebilselerdi keşke. Umarım tekrarlamaz bu durum. Şu sıralar evde yalnız kalmayın, bir süre birileri yanınızda olsun ki böyle bir durumu tekrar yaşarsanız size yardımı dokunabilsin. Gelişmelerden bizi de haberdar edin mutlaka.Daha önce bemiks c aldım fakat böyle bir şey olmamıştı. Nefes borum tıkandı ve kalbim durdu sanıyorum ki. Vücut birkaç seferden sonra da alerji geliştirebiliyormuş. Kanama kahverengiye döndü ama şu anda o kadar korkmuş durumdayım ki kanama ikinci planda kaldı
Hastanedemisin eve döndün mü?Daha önce bemiks c aldım fakat böyle bir şey olmamıştı. Nefes borum tıkandı ve kalbim durdu sanıyorum ki. Vücut birkaç seferden sonra da alerji geliştirebiliyormuş. Kanama kahverengiye döndü ama şu anda o kadar korkmuş durumdayım ki kanama ikinci planda kaldı
EciHastanedemisin eve döndün mü?
Hastanedeyim yazamıyorumHastanedemisin eve döndün mü?
Amin, geçmiş olsunAkşam üzeri avm ye gittik,yarım saat dolasamadim, hemen halsizlik ,kasık ağrısı, mide bulantısı başladı. Eve zor attım kendimi ne yediysem kalmadı midemde.
Gerçekten normal olmayı özlüyorum artık hepimiz iyileşelim
Eci
Şuanda nasılsın?
Çok teşekkür ederim
Çok şükürÇok teşekkür ederimbiraz önce baktık usg den, bebek çok iyi zıplıyor adrenalin yiyince çocuk coşmuş. Valla inanamıyorum hala olanlara
Bebeğin çok güclü maşallah ona ❤ gözün aydın olsunÇok teşekkür ederimbiraz önce baktık usg den, bebek çok iyi zıplıyor adrenalin yiyince çocuk coşmuş. Valla inanamıyorum hala olanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?