- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.621
Neden az olsun ki 9 tane döllendi dediniz benim 5 yumurtam döllenmişti 5. Güne de 1 tanesi ulaştı onu da tranafer ettiler ve hamileyimBugün opu oldum 4 yumurta toplanabildi benden yaşım 35 Amh düşük benim . 30 yumurtadan 9 tane döllendipini duyunca endişelendim .ihtimal az mı benim ilk tüp bebek denemesi
Pardon sizin 4 yumurtanız toplanmış ama hiç sorun değil dediğim gibi 1 tanesi döllensin o da sağlıklı olsun zaten tutarBugün opu oldum 4 yumurta toplanabildi benden yaşım 35 Amh düşük benim . 30 yumurtadan 9 tane döllendipini duyunca endişelendim .ihtimal az mı benim ilk tüp bebek denemesi
Yaaa dualarımız seninle kuzum doktora mı gideceksin hemen?Yine kanamam başladı. Dua edin bana kızlar
Doktor gelme dedi, yarın kontrol günümdü zaten. İğne yaptır hemen, yat dediYaaa dualarımız seninle kuzum doktora mı gideceksin hemen?
Hay Allah cnm ya çok mu kanaman? Sağlık kabini varsa yakınlarında ara eve gelsin evde yapsın iğneni sen hiç kalkmaYine kanamam başladı. Dua edin bana kızlar
Hemşire var karşı apartmanda, rica ettim geldi sağ olsun. Oldum iğneleri yatıyorum şimdi. Gece pedinin yarısı doldu. Bağırsaklarımda gaz ağrısından gibi bi ağrı vardı kasıklarıma vuran ama hiç aklıma getirmedim böyle olacağını. Şiddetli bi ağrı değildi çünküHay Allah cnm ya çok mu kanaman? Sağlık kabini varsa yakınlarında ara eve gelsin evde yapsın iğneni sen hiç kalkma
Neden oluyormuş canım çok geçmiş olsunYine kanamam başladı. Dua edin bana kızlar
Bugün haber geldi 3 tanesi döllenmiş şükürPardon sizin 4 yumurtanız toplanmış ama hiç sorun değil dediğim gibi 1 tanesi döllensin o da sağlıklı olsun zaten tutar
Çok geçmiş olsun cnm 3 ayı doldursan rahatlarsın Allahın izniyle. Bol bol dinlen,stres yapma kendineHemşire var karşı apartmanda, rica ettim geldi sağ olsun. Oldum iğneleri yatıyorum şimdi. Gece pedinin yarısı doldu. Bağırsaklarımda gaz ağrısından gibi bi ağrı vardı kasıklarıma vuran ama hiç aklıma getirmedim böyle olacağını. Şiddetli bi ağrı değildi çünkü
Hatırladığım kadarıyla kanama alanınız yoktu sanırım. Diğer kanamalarınızı atlattığınız gibi bunu da atlatırsınız umarım en kısa zamanda.Doktor gelme dedi, yarın kontrol günümdü zaten. İğne yaptır hemen, yat dedi
İnşallah, sağ olun. Elimden geleni yapıyorumÇok geçmiş olsun cnm 3 ayı doldursan rahatlarsın Allahın izniyle. Bol bol dinlen,stres yapma kendine
Bilmiyoruz sebebini, doktor da bilmiyorNeden oluyormuş canım çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim, inşallah en kısa zamanda.Hatırladığım kadarıyla kanama alanınız yoktu sanırım. Diğer kanamalarınızı atlattığınız gibi bunu da atlatırsınız umarım en kısa zamanda.
Canım cok geçmiş olsun ailenden böyle olan var mıydı benim bi arkadaşım senin gibiydi hiç birsey yoktu kanama alanı falan cok şükür kucaginada aldı bebegini dr en son genetik galiba demisti ins seninde geçer sağ salim alırsın canım kucağınaYine kanamam başladı. Dua edin bana kızlar
Çok geçmiş olsun önemli olan bebeğinizin iyi olması ve o iyiyse sıkıntı yoktur. Strese girmeyin ve bol bol yatın. İnşallah bitecek bu günler sonra güzel günler gelecekYine kanamam başladı. Dua edin bana kızlar
Çok geçmiş olsun. Benimde salı oldu yine kanama bugün kontrole gittim içim rahat etmedi bebek şükür sağlıklı bu dönemde tüp bebeklerde genelde oluyor endişe etme dinlen bol bol dedi. Bugün biraz fazla kaldım ayakta yine biraz fazla geldi. Kendinizi yormayın dinlenin bol bol rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinYine kanamam başladı. Dua edin bana kızlar
Evet ailemde var. Ben de ondan şüpheleniyorum. İnşallah sağ olunCanım cok geçmiş olsun ailenden böyle olan var mıydı benim bi arkadaşım senin gibiydi hiç birsey yoktu kanama alanı falan cok şükür kucaginada aldı bebegini dr en son genetik galiba demisti ins seninde geçer sağ salim alırsın canım kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?