• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bugün opu oldum 4 yumurta toplanabildi benden yaşım 35 Amh düşük benim . 30 yumurtadan 9 tane döllendipini duyunca endişelendim . 😓😓 ihtimal az mı benim ilk tüp bebek denemesi
Neden az olsun ki 9 tane döllendi dediniz benim 5 yumurtam döllenmişti 5. Güne de 1 tanesi ulaştı onu da tranafer ettiler ve hamileyim

Bugün opu oldum 4 yumurta toplanabildi benden yaşım 35 Amh düşük benim . 30 yumurtadan 9 tane döllendipini duyunca endişelendim . 😓😓 ihtimal az mı benim ilk tüp bebek denemesi
Pardon sizin 4 yumurtanız toplanmış ama hiç sorun değil dediğim gibi 1 tanesi döllensin o da sağlıklı olsun zaten tutar

Hay Allah cnm ya çok mu kanaman? Sağlık kabini varsa yakınlarında ara eve gelsin evde yapsın iğneni sen hiç kalkma
Hemşire var karşı apartmanda, rica ettim geldi sağ olsun. Oldum iğneleri yatıyorum şimdi. Gece pedinin yarısı doldu. Bağırsaklarımda gaz ağrısından gibi bi ağrı vardı kasıklarıma vuran ama hiç aklıma getirmedim böyle olacağını. Şiddetli bi ağrı değildi çünkü

Hemşire var karşı apartmanda, rica ettim geldi sağ olsun. Oldum iğneleri yatıyorum şimdi. Gece pedinin yarısı doldu. Bağırsaklarımda gaz ağrısından gibi bi ağrı vardı kasıklarıma vuran ama hiç aklıma getirmedim böyle olacağını. Şiddetli bi ağrı değildi çünkü
Çok geçmiş olsun cnm 3 ayı doldursan rahatlarsın Allahın izniyle. Bol bol dinlen,stres yapma kendine

Yine kanamam başladı. Dua edin bana kızlar 😔
Canım cok geçmiş olsun ailenden böyle olan var mıydı benim bi arkadaşım senin gibiydi hiç birsey yoktu kanama alanı falan cok şükür kucaginada aldı bebegini dr en son genetik galiba demisti ins seninde geçer sağ salim alırsın canım kucağına 🤲🏻🥰

Yine kanamam başladı. Dua edin bana kızlar 😔
Çok geçmiş olsun. Benimde salı oldu yine kanama bugün kontrole gittim içim rahat etmedi bebek şükür sağlıklı bu dönemde tüp bebeklerde genelde oluyor endişe etme dinlen bol bol dedi. Bugün biraz fazla kaldım ayakta yine biraz fazla geldi. Kendinizi yormayın dinlenin bol bol rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim de artık resmen 2 günde bir lekelenmem oluyor çoook az oluyor ama sonuçta oluyo her lekelenmem olduğunda progestan yaptırmamı söyledi hemşire

Canım cok geçmiş olsun ailenden böyle olan var mıydı benim bi arkadaşım senin gibiydi hiç birsey yoktu kanama alanı falan cok şükür kucaginada aldı bebegini dr en son genetik galiba demisti ins seninde geçer sağ salim alırsın canım kucağına 🤲🏻🥰
Evet ailemde var. Ben de ondan şüpheleniyorum. İnşallah sağ olun

Kızlar acil yardım eder misiniz? Ateşim çıktı acile gidin serum taktırın dedi doktor. Gittik. Bemiks c de takıldı. Takıldıktan sonra anafilaktik şok geçirdim. Şimdi estrofem ve progestan fitili yapmaya korkuyorum. Acildeki doktor bir daha böyle bir şey olursa hiç vakit kaybetmeden en yakın hastaneye mutlaka yetişin dedi. Şimdi ben napayım? 😟😟😟

Back