- Konu Sahibi Sade frappe
- #11.581
Ay bu resmen ben hastaneye gideceğim zaman çok heyecanlanıyordum insan yüzü göreceğim diye. Ne günlere kaldık gerçekten. Mide, popo her yer sakat
Ben ufaktan dışarı çıkmaya başladım. Eşim çıkardı yoksa boğazlıcaktım artık sıkıntıdan onu resmen beni sokağa attı biraz sosyalleş insana dön diye şu üç ayı atlatsak bi...
İnşallah bir an evvel biter bu sıkıntılar da sadece anısı kalir
Eşim teklif bile etmiyor bana, aileme gidiyorum ve aksam yürümelerimiz var bi tek. Korkuyorum çıkmaya başkasinin evinde ya da sokakta öğürürsem diye çekiniyorum. Ben mi çok takiyorum bilmiyorum
Arkadaşlar bugün tüp bebek doktoruma son kez gittim ve 22 Temmuzda bir aksilik çıkmazsa bütün ilaçlarım bitiyor Darısı sizin başınıza inşallah geçen hafta kanama alanı çıkmıştı ama bu hafta onu da görmedi artık doğum takibimi yapacak doktor ile devam edeceğim normalde bugün 9 +0 ama ultrasonda 9+2 çıktı. Prilami akşam 2 defa alınca resmen hayata döndüm. İlk kez böyle kahvaltı yapabildim. Nerede 3 gün önceki ben diyorum şimdi
Hayirli olsun ilac bitiminiz ve de afiyet olsun
Prilam bi tek bende mi yaramiyor ya, yani kismen evet yariyor ayaktayim çok sükür, su içebiliyorum bir elma yiyebiliyorum ama onun disinda tüm gün yine bulantim ve öğürmem var. Doya doya yemek yiyemiyorum ustelik 4 hapa ragmen boyle. Belki de diğer ilac bana daha uygundur, denemeden bilemicem galiba.