• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

İnşallah 🙏 ben gece 2tane almıştım sabahta 1 tane daha aldım ve çok iyiyim. Halsizlik var ama en azından su içiyorum 🙏 aslında ben sizden daha az ilaç kullanıyorum. Estroferm kullanmadım mesela hiç. Progestan i bir tane ağızdan olacak şekilde içiyorum. Bir tek proluteks ignem var. Progestani da rahimde kanama alanı çıkınca başladım ama yapıyor işte 😔

Ben de estrofemi birakinca bulantilar geçecek diye umutlaniyordum, boş hayaller miydi ya 🤣

Ağız tadının iğrençliğine tahammül etmekte zorlanıyorum artık 🙄🙄
12. Hafta da kesin geçer mi acaba? Resmen mucize gibi gelmeye başladı enerjik,keyifli günlerimin geri gelmesi😔
Gercekten o kadar uzak geliyor ki saglikli günler, her gun balkona hava almaya çikiyorum. Kücük emrah gibi izliyorum herkesi 😂

Ne kadar şanslisiniz diyorum, mideniz bulanmiyor, her istediginizi yiyorsunuz, gece yarilari kusmaya uyanmiyorsunuz. İgnelerden poponuz morarmamiş.. siz cok şanslisiniz diyip iç geciriyorum 😂😂
Hamile kadin yürüyüp gecerse bi de gözlerim doluyor, ne güzel dişari çikabilmiş diye 😅

Allah akil fikir versin, ben benimkini kaybettim 😅

Hahaha durum vahim arkadaşlar az umut edin😂

Yapma nolur, ben hapiste gibi gün sayiyorum. Bana umut vermek zorundasin 🤣

Maşallah 🧿 bi daha da olmaz inş 😍 8+2 yiz bizde bi kaç gün daha geçsin azalır diye umut ediyorum sonra yavaş yavaş çıkarım bende. Bende bazen çok geriliyorum gerçekten kimseye de yük olmak istemiyorum yatınca da başkalarının eline bakıyoruz maalesef
Evet başkasına muhtaç olmak ne zormuş bu dönemde onu anladım. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamayız. Şimdi nasılsınız? ❤️

Ben de estrofemi birakinca bulantilar geçecek diye umutlaniyordum, boş hayaller miydi ya 🤣

Gercekten o kadar uzak geliyor ki saglikli günler, her gun balkona hava almaya çikiyorum. Kücük emrah gibi izliyorum herkesi 😂

Ne kadar şanslisiniz diyorum, mideniz bulanmiyor, her istediginizi yiyorsunuz, gece yarilari kusmaya uyanmiyorsunuz. İgnelerden poponuz morarmamiş.. siz cok şanslisiniz diyip iç geciriyorum 😂😂
Hamile kadin yürüyüp gecerse bi de gözlerim doluyor, ne güzel dişari çikabilmiş diye 😅

Allah akil fikir versin, ben benimkini kaybettim 😅

Yapma nolur, ben hapiste gibi gün sayiyorum. Bana umut vermek zorundasin 🤣
Ay bu resmen ben😄 hastaneye gideceğim zaman çok heyecanlanıyordum insan yüzü göreceğim diye. Ne günlere kaldık gerçekten. Mide, popo her yer sakat😒
Ben ufaktan dışarı çıkmaya başladım. Eşim çıkardı yoksa boğazlıcaktım artık sıkıntıdan onu😄 resmen beni sokağa attı biraz sosyalleş insana dön diye😄😄😄 şu üç ayı atlatsak bi...

Arkadaşlar bugün tüp bebek doktoruma son kez gittim ve 22 Temmuzda bir aksilik çıkmazsa bütün ilaçlarım bitiyor 🙏 Darısı sizin başınıza inşallah 🙏❤️ geçen hafta kanama alanı çıkmıştı ama bu hafta onu da görmedi artık doğum takibimi yapacak doktor ile devam edeceğim normalde bugün 9 +0 ama ultrasonda 9+2 çıktı. Prilami akşam 2 defa alınca resmen hayata döndüm. İlk kez böyle kahvaltı yapabildim. Nerede 3 gün önceki ben diyorum şimdi 😍

Arkadaşlar bugün tüp bebek doktoruma son kez gittim ve 22 Temmuzda bir aksilik çıkmazsa bütün ilaçlarım bitiyor 🙏 Darısı sizin başınıza inşallah 🙏❤️ geçen hafta kanama alanı çıkmıştı ama bu hafta onu da görmedi artık doğum takibimi yapacak doktor ile devam edeceğim normalde bugün 9 +0 ama ultrasonda 9+2 çıktı. Prilami akşam 2 defa alınca resmen hayata döndüm. İlk kez böyle kahvaltı yapabildim. Nerede 3 gün önceki ben diyorum şimdi 😍
Darısı başımıza inşallah diyeceğim ama ben doğuruncaya kadar oksapara devam maalesef 😥 siz hangi ilaçları kullanıyordunuz

Proluteks kullanıyorum onu bırakacağım 🙏 bende de hetorozigot taşıyıcılık ve 4G 5G var ancak coraspini yeterli buldular ben de coraspin içeceğim
Bende de homozigot 4G 5G var 32.haftaya kadar corasprini devam doğuruncaya kadar da oksapara devam. Tüp bebek doktorum prolutexi 10.haftada bırakabilirsin dedi ama burdaki doktorum en az 12 14. Haftaya kadar devam edelim edelim. Bende bırakıcam diye seviniyordum ama doktor böyle diyince devam 2 hafta daha

Kızlar bişey merak ediyorum doktoruma sormadım henüz ama aranızda soran vardır belki bu yüzme olayını soran oldu mu hiç yani bi engel var mı yüzerken ister istemez kasıyoruz ya kendimizi o yüzden merak ediyorum sıkıntı olur mu diye deniz çekiyor canım ama korkuyorum da 🙄

Evet başkasına muhtaç olmak ne zormuş bu dönemde onu anladım. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamayız. Şimdi nasılsınız? ❤️
Dünden beri lekelenmem yoktu ama kanama şeklinde yine oldu rengi baya koyuydu ama miktarı fazlaydı yine korkuttu beni 🥺 siz nasılsınız geçtimi sizinki?

Kızlar bişey merak ediyorum doktoruma sormadım henüz ama aranızda soran vardır belki bu yüzme olayını soran oldu mu hiç yani bi engel var mı yüzerken ister istemez kasıyoruz ya kendimizi o yüzden merak ediyorum sıkıntı olur mu diye deniz çekiyor canım ama korkuyorum da 🙄
Ben yüzme konusunu sordum. Herhangi bir sorun yok. Yüzebilirsin dedi. Ancak korktuğum için henüz cesaret edemedim. Yüzerken de makarna falan kullanmayı düşünüyorum böylece kendimi zorlamam.

Dünden beri lekelenmem yoktu ama kanama şeklinde yine oldu rengi baya koyuydu ama miktarı fazlaydı yine korkuttu beni 🥺 siz nasılsınız geçtimi sizinki?
Benim de kahverengi ve kırmızı karışımı geldi günlük pedi doldurmuş. Görünce çok korktum ama bir sorun olmadı. Sonrasında da akşama kadar devam edip geçti. 2 3 hafta önce de bu şekilde olmuştu. Onda da bir problem çıkmadı. Açıkçası ben de bu duruma alıştım. 2 3 haftada bir olacak galiba

Benim de kahverengi ve kırmızı karışımı geldi günlük pedi doldurmuş. Görünce çok korktum ama bir sorun olmadı. Sonrasında da akşama kadar devam edip geçti. 2 3 hafta önce de bu şekilde olmuştu. Onda da bir problem çıkmadı. Açıkçası ben de bu duruma alıştım. 2 3 haftada bir olacak galiba
6. Haftamda oldu bende de ilk şimdi 8. Haftadayız yine yoğun geldi ama rengi ilkinden baya koyuydu. Bu sürede de lekelenmeler devam ediyordu. Doktoruma yazdım risk devam ediyor istirahate devam edin dedi. Siz kaçıncı haftanızdasınız? Lekelenmelere bende alışmıştım yine yoğun görünce tedirgin oldum açıkçası

Çok haklısınız korkmakta ama durumu iyiye götürmez korkmak. Endişelenmemeye çalışacağız, yapacak bir şey yok. Uzanıp dinlenin sol tarafa yatmak iyi diyorlar bebeğin beslenmesi daha rahat oluyormuş sağ taraftaki damara baskı yapmadığı için. Benim geçti şimdilik bir şey yok. Tetikteyim ama

Ben yüzme konusunu sordum. Herhangi bir sorun yok. Yüzebilirsin dedi. Ancak korktuğum için henüz cesaret edemedim. Yüzerken de makarna falan kullanmayı düşünüyorum böylece kendimi zorlamam.
Ayy çok sevindim rüyalarımda denize giriyorum artık çünkü 😁 kaçıncı haftadasınız?

6. Haftamda oldu bende de ilk şimdi 8. Haftadayız yine yoğun geldi ama rengi ilkinden baya koyuydu. Bu sürede de lekelenmeler devam ediyordu. Doktoruma yazdım risk devam ediyor istirahate devam edin dedi. Siz kaçıncı haftanızdasınız? Lekelenmelere bende alışmıştım yine yoğun görünce tedirgin oldum açıkçası
Ben şuan 8.haftadayım. Daha önce de 5.haftamda gelmişti. Benim de ilki daha azdı. Bu defa gelen daha çok ve kırmızılık oranı fazlaydı. Günlük pedi doldurmuştu. Doktorum kanama olmadığı sürece sorun yok dedi. Zaten akşamına da geçti canım

Çok haklısınız korkmakta ama durumu iyiye götürmez korkmak. Endişelenmemeye çalışacağız, yapacak bir şey yok. Uzanıp dinlenin sol tarafa yatmak iyi diyorlar bebeğin beslenmesi daha rahat oluyormuş sağ taraftaki damara baskı yapmadığı için. Benim geçti şimdilik bir şey yok. Tetikteyim ama
Ayaklarımın altına yastık koydum uzanıyorum aynen arada sol tarafada dönüyorum bebeğe kan akışını hızlandırıyormuş. İnşallah tekrar yaşamazsınız darısı bize olsun. Birde forumda falan bakıyorum tüp bebek yaptıranlarda 5-9 hafta arası çoğunda kanama-lekelenme olmuş birazda o rahatlatıyor beni.

Back