- Konu Sahibi Sade frappe
- #11.541
İnşallah ben gece 2tane almıştım sabahta 1 tane daha aldım ve çok iyiyim. Halsizlik var ama en azından su içiyorum aslında ben sizden daha az ilaç kullanıyorum. Estroferm kullanmadım mesela hiç. Progestan i bir tane ağızdan olacak şekilde içiyorum. Bir tek proluteks ignem var. Progestani da rahimde kanama alanı çıkınca başladım ama yapıyor işte
Ben de estrofemi birakinca bulantilar geçecek diye umutlaniyordum, boş hayaller miydi ya
Gercekten o kadar uzak geliyor ki saglikli günler, her gun balkona hava almaya çikiyorum. Kücük emrah gibi izliyorum herkesiAğız tadının iğrençliğine tahammül etmekte zorlanıyorum artık
12. Hafta da kesin geçer mi acaba? Resmen mucize gibi gelmeye başladı enerjik,keyifli günlerimin geri gelmesi
Ne kadar şanslisiniz diyorum, mideniz bulanmiyor, her istediginizi yiyorsunuz, gece yarilari kusmaya uyanmiyorsunuz. İgnelerden poponuz morarmamiş.. siz cok şanslisiniz diyip iç geciriyorum
Hamile kadin yürüyüp gecerse bi de gözlerim doluyor, ne güzel dişari çikabilmiş diye
Allah akil fikir versin, ben benimkini kaybettim
Hahaha durum vahim arkadaşlar az umut edin
Yapma nolur, ben hapiste gibi gün sayiyorum. Bana umut vermek zorundasin