Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Eşinizin söylediklerini boş verin. Onlar bizi anlayamaz. En iyisini düşünmüşsünüz, serum ve vit takviyesi iyi gelir hem de doktor yönlendirir. Çok geçmiş olsun

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki dün ben de sürekli nabız kontrolü yaptırıyordum, çarpıntım çoktu dediğin gibi yediğim cubuk krakeri de çıkardım zaten başka bişey yiyemiyorum. Zofer diye bi ilaç varmış onu sorucam bi ara prilamla aynı mı daha mı etkili diye.
Erkekler cidden anlamıyor sen yine böyle olursa acile git, acilden eve gelmeyip gayet sağlıklı bebişler doğuran var hiç üzülme.
Sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeğini

Taktılar serumu doktor bile sapsarı olmuşsun hemen takılsın dedi ve odaya çıkardılar. Erkekler öyle işte oguruyorsun diye kızıyor doktor ise ne yapacakmissin dedi, prilami gece 2 gündüz 2 olarak ayarladı, bulantım olmasa da alacakmisim. Birde öyle deneyeceğim

İnşallah azalır geçer canım. Hepimizinki geçer inşallah aminnn. Gündüz saat kaçta gece saat kaçta alacakmışsın?

Merhaba herkese
Bulantılarım tavan yapmıştı ki 2 gün önce doktor kontrolünde prilam yazdı doktorum ... Ayyy bu ne mucizevi ilaçmış maşallah mide bulantısı sıfır ve sürekli yemek yemek istiyorum karnım doyuyo yemek yerken cok mutluyum.
Darısı hepinizin başına olsun

Çok geçmiş olsun. O kadar iyi anlıyorum ki, bende ayniydim. Günde 3e çıkardım sonra. Aç karnına gece 2, sabah1. Bu halde bile halen çok kısıtlı yemek yiyebiliyorum. Ben de senin gibi öğlen 1 tane alayım madem.

Bir de etrafımda "gebeliğin tadını çıkar, bulantı olcak illa ki" diyen tipler var. Bilincim yitiyor nerdeyse, rengim solmuş, canım çıkıyor diyorum neymiş, tadını cikarmişmiş.......
Ha bu de bulantiya odaklanma bebeğine odaklan diyen tipler de var. Ben bayılıyorum zaten kusmaya, gece yarıları mide yanmasıyla uyanıp öğürmeye içtiğim suyu bile kusmaya, sanki hobimmiş gibi bana odaklanma diyor.

Sinirden hepsinin üzerine kusmak istiyorum.

Ben de öyleydim, çok sıkıldım artık dün gezmeye çıktım. Yasakları bir bir deliyorum inşallah bir şey olmaz
Kalkınca herhangi bi artış falan oldu mu? Bende en azından etrafta biraz yürüyeyim diyorum ama cesaret edemiyorum günün büyük bi bölümü tavanla bakışıyoruz

Allah iyiliğinizi versin umarım en kısa sürede toparlanırsınız

Kalkınca herhangi bi artış falan oldu mu? Bende en azından etrafta biraz yürüyeyim diyorum ama cesaret edemiyorum günün büyük bi bölümü tavanla bakışıyoruz
Bir şey olmadı. İlk defa lekesiz günler geçiriyorum hatta. Maşalllah nazar değdircem kendime diye ödüm kopuyor. Ben de sizin gibi sürekli yattım ama. Bugün korkudan yine yatıyorum. Kendinizi iyi hissediyorsanız sıcak olmayan zamanda 20 dk çok yavaş yürüseniz moralinize iyi gelir aslında. Ben saç baş yolacaktım sıkıntıdan artık

Aşkım maşallah de bizde ilaç bi kar etmiyor. İnşallah hep böyle devam eder.

merhaba 12 haftalik hamileyim surekli siyah diskim var ve bugun popodan kan da geldi. Kusura bakmayin acikca yazdim. Multivitamin ve demir kullaniyorm saniyorum yapabiliyor ama korktum bilenler var mi net olarak yinede sormak istedim. Tesekkurler

merhaba 12 haftalik hamileyim surekli siyah diskim var ve bugun popodan kan da geldi. Kusura bakmayin acikca yazdim. Multivitamin ve demir kullaniyorm saniyorum yapabiliyor ama korktum bilenler var mi net olarak yinede sormak istedim. Tesekkurler
siyah dışkıyı demir ilacı yapıyor afedersin benimde öyle ama kan neden geldi acaba kabızmı oldunuz tahriş etti

Canım geçmiş olsun direkt demir hapından dolayı. Ben doktora kabız olmamam lazım dedim o zaman 5.ay başlarız demire demişti sen de ilacını kes pztsi de doktoruna söyle

Canım geçmiş olsun direkt demir hapından dolayı. Ben doktora kabız olmamam lazım dedim o zaman 5.ay başlarız demire demişti sen de ilacını kes pztsi de doktoruna söyle
siyah dışkıyı demir ilacı yapıyor afedersin benimde öyle ama kan neden geldi acaba kabızmı oldunuz tahriş etti
Sagolun kizlar evet kestim ilaci zaten ama tum hamilelik boyunca hep boylemi olacak sonra napicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…