- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.481
Masallah 41 kereAşkım maşallah debizde ilaç bi kar etmiyor. İnşallah hep böyle devam eder.
Demir ilacı yapıyor maalesefmerhaba 12 haftalik hamileyim surekli siyah diskim var ve bugun popodan kan da geldi. Kusura bakmayin acikca yazdim. Multivitamin ve demir kullaniyorm saniyorum yapabiliyor ama korktum bilenler var mi net olarak yinede sormak istedim. Tesekkurler
Demir ilacindan oluyor merak etmemerhaba 12 haftalik hamileyim surekli siyah diskim var ve bugun popodan kan da geldi. Kusura bakmayin acikca yazdim. Multivitamin ve demir kullaniyorm saniyorum yapabiliyor ama korktum bilenler var mi net olarak yinede sormak istedim. Tesekkurler
Yok kuzum herkesde olacak diye durum yok yani bende de şuan yok maşallah diyelim biz bence bizeKızlar herkeste illa ki bulantı oluyor mu acaba? Bende yok mesela bu normal midir 6+4 üm şuan
Çok geçmiş olsun. O kadar iyi anlıyorum ki, bende ayniydim. Günde 3e çıkardım sonra. Aç karnına gece 2, sabah1. Bu halde bile halen çok kısıtlı yemek yiyebiliyorum. Ben de senin gibi öğlen 1 tane alayım madem.
Bir de etrafımda "gebeliğin tadını çıkar, bulantı olcak illa ki" diyen tipler var. Bilincim yitiyor nerdeyse, rengim solmuş, canım çıkıyor diyorum neymiş, tadını cikarmişmiş.......
Ha bu de bulantiya odaklanma bebeğine odaklan diyen tipler de var. Ben bayılıyorum zaten kusmaya, gece yarıları mide yanmasıyla uyanıp öğürmeye içtiğim suyu bile kusmaya, sanki hobimmiş gibi bana odaklanma diyor.
Sinirden hepsinin üzerine kusmak istiyorum.
MaşallahBir şey olmadı. İlk defa lekesiz günler geçiriyorum hatta. Maşalllah nazar değdircem kendime diye ödüm kopuyor. Ben de sizin gibi sürekli yattım ama. Bugün korkudan yine yatıyorum. Kendinizi iyi hissediyorsanız sıcak olmayan zamanda 20 dk çok yavaş yürüseniz moralinize iyi gelir aslında. Ben saç baş yolacaktım sıkıntıdan artık
Valla eskiler arsızmış. Benim annem hem sağlıkçı o zamanın sisteminde nöbetli çalışıyormuş, hem 9 ay kusuyormuş hem de 3 tane doğurmuş. Kendi diyo ben arsız bi kadınım çocuk seviyordumYemin ederim duygularıma tercüman olmuşsunuz. Naz yaptığımızı zannediyorlar. Midem kasıla kasıla ölüyorum ya nezle bulantısı gibi de değil onda yemek yerdin kendine gelir bulantın geçerdi. Su içemiyorum ya su. Doya doya tuvalete gittim hastanede ödem attım resmen. Gece 3ten beri ayaktayım midem dolu olsa kusarsın bunda su gelip duruyor. O içtiğim suyu ben de kustum afedersiniz burnumdan bile su geldi. Benim anlamadığım eskiler nasıl o kadar çocuk yapıyormuş
Amann valla gerçekten bazen o kadar sinir oluyorum ki "biz ilaç kullanmadan geçirdik, dayanacaksın ilaç alma bebeğe zarar" diyenlere o kadar çok şey söylemek istiyorum ki. İlla kendi kızlarının başına gelecek öyle anlayacaklar. Doktordan daha iyi biliyorlar hepsi. Bir kez güzel bir şey söyleseler ne bileyim destek olsalar olmaz.Valla eskiler arsızmış. Benim annem hem sağlıkçı o zamanın sisteminde nöbetli çalışıyormuş, hem 9 ay kusuyormuş hem de 3 tane doğurmuş. Kendi diyo ben arsız bi kadınım çocuk seviyordum
Valla benim yakın bi arkadaşım 9 ay kullandı ve sürekli kusuyordu. Şimdi bebişi 10 aylık. O da bana dedi ilaç kullanma ben hiç kullanmadım zordu ama zararı olmasın diye dayandım dedi. Ben o kadar dirayetli değilim vallahi. Zaten sıcak ter g.tümden akıyor, bi yandan da bununla uğraşıyorum ilaçsız tahammül edemem aslaAmann valla gerçekten bazen o kadar sinir oluyorum ki "biz ilaç kullanmadan geçirdik, dayanacaksın ilaç alma bebeğe zarar" diyenlere o kadar çok şey söylemek istiyorum ki. İlla kendi kızlarının başına gelecek öyle anlayacaklar. Doktordan daha iyi biliyorlar hepsi. Bir kez güzel bir şey söyleseler ne bileyim destek olsalar olmaz.
Halt etmiş ilaç kullanma diyenlerAmann valla gerçekten bazen o kadar sinir oluyorum ki "biz ilaç kullanmadan geçirdik, dayanacaksın ilaç alma bebeğe zarar" diyenlere o kadar çok şey söylemek istiyorum ki. İlla kendi kızlarının başına gelecek öyle anlayacaklar. Doktordan daha iyi biliyorlar hepsi. Bir kez güzel bir şey söyleseler ne bileyim destek olsalar olmaz.
Bu donemde en sinir olduğum ve kendime ileride ben bunu yapmayacağım diye verdiğim sözlerden birisi kendi hamileligimi başkalarına anlatmak. Çünkü hepsi kendine özel. Sizin baya az kalmış inşallah bizde o günlerde daha rahatlamış oliruzValla benim yakın bi arkadaşım 9 ay kullandı ve sürekli kusuyordu. Şimdi bebişi 10 aylık. O da bana dedi ilaç kullanma ben hiç kullanmadım zordu ama zararı olmasın diye dayandım dedi. Ben o kadar dirayetli değilim vallahi. Zaten sıcak ter g.tümden akıyor, bi yandan da bununla uğraşıyorum ilaçsız tahammül edemem asla
Evet ya valla ben de isterdim elim karnımda hamileyim pozları verip sabah lezzetli sağlıklı kahvaltı yapıyorum demeyi. Ama gözlerim çöktü yüzüm sapsarı. İnşallah bir an önce biterHalt etmiş ilaç kullanma diyenler
Hem ilaç kullanma hem hasta gibi yatma ööyylee dinç dirayetli ol. E oldu!
Biz istemezmiyiz belirtisiz kusursuz bi hamilelik... her çileyi çeken biz,yargılanan yine biz
Yemin ederim duygularıma tercüman olmuşsunuz. Naz yaptığımızı zannediyorlar. Midem kasıla kasıla ölüyorum ya nezle bulantısı gibi de değil onda yemek yerdin kendine gelir bulantın geçerdi. Su içemiyorum ya su. Doya doya tuvalete gittim hastanede ödem attım resmen. Gece 3ten beri ayaktayım midem dolu olsa kusarsın bunda su gelip duruyor. O içtiğim suyu ben de kustum afedersiniz burnumdan bile su geldi. Benim anlamadığım eskiler nasıl o kadar çocuk yapıyormuş
Basınız sağolsunVallahi ben de hiç anlamiyorum bu eskileri.. benim annem 7 cocuk doğurmus dile kolay. Sen nasil çektin ya hu diye bi sormak isterdim ama hayatta değil maalesef. Babama sordugumda senin kadar olmadi hic dedi ama olduysa da farketmemistir bile babam hep calisiyordu.
Ettafimda kime sorsam biraz bulantisi olmus geçmis. Kustum diyen bir iki kisi sadece. Ya forum olmasa kendimden nefret ederdim, sükür ki birbirimize destek oluyoruz halden anliyoruz.
Bu arada bugun sizden okudum da 4.hapi da aldim, dünden iyiyim. Ama gece baslayinca yine öğürmelerim basladi. Umarim daha kotülesmez
Allah gebelerimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin, sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.Bu donemde en sinir olduğum ve kendime ileride ben bunu yapmayacağım diye verdiğim sözlerden birisi kendi hamileligimi başkalarına anlatmak. Çünkü hepsi kendine özel. Sizin baya az kalmış inşallah bizde o günlerde daha rahatlamış oliruz
Biz bide ekstra ilaç kullanıyoruz ya o daha yapıyor . Doktorum da öyle söyledi. Bu kadar ilaca iyi bile dayanıyorsun dedi.Evet ya valla ben de isterdim elim karnımda hamileyim pozları verip sabah lezzetli sağlıklı kahvaltı yapıyorum demeyi. Ama gözlerim çöktü yüzüm sapsarı. İnşallah bir an önce biter
cnm bende kraker yiyordum ama daha kötü oluyordu. bir arkadaşım sarı leblebi önerdi midenin suyunu alır diye.gerçekten iyi geldi dene belki sanada iyi gelir..Kızlar benim yine bulantılarım pik yaptı. Azalır dedim artık 12 oldum dedim yok anacım yok sürekli ağzım ekşi gibi. Midem bulanıyor çubuk kraker yiyorum susuyorum su içiyorum midem bulanıyor böyle bi döngüdeyim. Zaten bişey yiyemiyordum krakerden soğuyacam herhalde. Oturup ağlamama çok az kaldı
Sağol canım yarın da onu alayım inşallah işe yarar.cnm bende kraker yiyordum ama daha kötü oluyordu. bir arkadaşım sarı leblebi önerdi midenin suyunu alır diye.gerçekten iyi geldi dene belki sanada iyi gelir..
Basınız sağolsunben de şimdi 2 tane içtim. Bugün ise iki defa istifra ettim. Eşim araştırmış zencefil çayı rahatlatıyormus ben içtim ve sonra tuzlu kraker yedim tabi hemen midem bulandı ancak bu sefer kendimi yormadan rahatladim. Benim annem iki hamileliğinde de 5 gün üst üste serum takviyesi almış ben çok kötüydüm dedi. Tabi biz birde bir sürü ilaç kullanıyoruz ve vücudumuz daha fazla hormon salgiliyor mutlaka etkisi vardir
İnşallahSagolun nurlar içinde uyusun
Bende dun gece 2 tane icmiştim. Sabah kahvaltiyla bi tane aldim, daha uc lokma yemeden ve iki dk geçmeden istifra ettim. Midemin suyuna kadar cikti. En son çok afedersin öğürüyordum bir şey çikmiyordu o kadar...
Simdi ilaci kustum diye bi daha ictim, etki etmesini bekliyorum. Yoksa tüm günüm böyle geçecek. Belki oğleden sonrakini içmem bilmiyorum, 4tane etti cünkü.
Zofere adim adim yaklaşiyoruz galiba. Zorda kalirsam o ilaca geçicem.
İlaclarin olumsuz etkilediğinden eminim. Cunku progestan fitil ve ignelerden sonra midem kaziniyor her seferinde. Estrofemden sonra da mide yanmasi ve ağrisi yaşiyorum üstelik günde 4 tane almaya devam dedi. Bayramda doktora gidicem insallah bari bi kismini biraktirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?