Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

İyi düşün iyi olsun canım kötüyü çağırma lütfen Benim belirtiler bulantı kusma 5.haftada başladı ama ikiz diye. Kimi arkadaşımda 12de başladı kimisinde 8.ayda herkesin bünyesi farklı bi arkadaşım da 9 ay kusmadı geçen hafta doğurdu gayet sağlıklı. Allah gönlüne göre versin

Ay hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım

merhaba canlar ben aranıza yeni katıldım. 1 yıllık evliliğim var eşimde sperm faktöründen dolayı tüp bebek tedavisine başlamamız önerildi. uzun araştırmalar sonucunda nicel hocaya randevu aldım. ön görüşmemizi yaptık argerfil f verdi ve adet olduğumda arayıp randevu almamı söyledi. sizin tedavileriniz nasıl memnuniyetiniz var mı hocadan ?

Kızlar her lekelenme yaşadığımıZda progestan vurulmalı mıyız? Benim 5 gündür yoktu lekelenme dün doktora gittim ya alttan muayene etti bugün lekelenme yaşayabilirsin dedi ama dün değil bugün yaşadım aradım hemşireyi progestan vurulabilirsiniz dedi

Ay sağol cnm iğneleri ne zman bırakacaksın? Doktorum duruma göre iğneleri ne zman bırakacağımiza karar vereceğiz dedi. Herhangi bi sorun yok şuan için fakat ilk 3 ay tedbirli olalım dedi.
Ben 12 haftalığım. Tüp bebek dr bırakabilirsin dedi ama kontrole gittiğim dr yavaş yavaş bırakacaz dedi. 15 gün sonra kontrolüm var o zaman sorucam inşallah

Kuzu bu arada senin bebekler kaç cm olmuş 12 haftada? 11de 5cmydi 12de kaç oluyorlar merak ettim

Kızlar benim yine bulantılarım pik yaptı. Azalır dedim artık 12 oldum dedim yok anacım yok sürekli ağzım ekşi gibi. Midem bulanıyor çubuk kraker yiyorum susuyorum su içiyorum midem bulanıyor böyle bi döngüdeyim. Zaten bişey yiyemiyordum krakerden soğuyacam herhalde. Oturup ağlamama çok az kaldı

Kokusu mu rahatsız ediyor yiyeceklerin, kendisi mi?

Kokusu mu rahatsız ediyor yiyeceklerin, kendisi mi?
Valla evde yemek pişirmiyorum eşim de aç ona da pişirtmiyorum o yüzden kendisini de görmüyorum kokusunu da almıyorum. Bugün sadece su simit ve çubuk kraker yemiştim onları çıkardım misal düşün. O yüzden deliresim geliyor yiyecek birşey kalmadı gerçekten kalmadı. Bu yazıdan sonra da çıkardım rahatladım benim neyime yemek yemek

Arkadaşlar şimdiye kadar ki en kötü gecemi yaşadım bugün 8+5. Gece ogurerek uyandım ve 3 ten beri uyumadım, tansiyonum 9 a 5 lerde gezdi gece boyu. Öğürmek istiyorum rahmim kasılıyor, kendimi zorlamayım diyorum yok dayanamıyorum. Başımda kız kardeşim bekliyor en son sabah bir anda kalktım ama yine safra çıkardım. Artık ogurmekten sırtım ağrıyor. Prilam kesmiyor artık beni onu anladım. Bir hastaneden randevu aldım hem muayene olacağım hem de olurda takarsa serum isteyeceğim. En azından vücuduma bir şeyler girsin ne su icebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum ve ne yazık ki artık tuzlu krakerde işe yaramıyor. Eşim desen "kendini bırakma " diyip duruyor. Daha bir sürü şey söyledi de hatırlayıp üzülmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…