Herkese merhaba, aralık ocak tüp bebek başlıklarında geziniyordum bugüne kadar, hatta mazim geçen sene eylül ayına dayanır
4. Tüp bebek denememdi 1 haziranda 5. Gün tek embriyo transferi yapıldı, hiç ama hiç belirtim olmadı, tıpkı diğer 2 negatif ve 1 düşükle sonuçlanan tüp bebek denemelerim gibi. 11 . Gün sonucum 40 gelince heyecansız maceram başlamış oldu, elimde düşük bir beta sonucuyla 2 güne bir kan verme sürecinin sonunda 6. Haftada kalp atışını duydum çok şükür. Ama bebiş geriden geliyor biraz bana göre, doktoruma tüp bebek sürecimi anlattığım halde bir sorun görmedi, herşey normal deyip 3 hafta sonraya(9. Haftaya) randevu verdi. Daha önce bir düşüğüm var, kese görünmeden düştü 4 haftalıkken. Bir problem çıkacak bebeğimin kalbi duracak düşüncesi çıkmıyor aklımdan, sizlere sorum şu, bebeğin kalbi durursa anlayabileceğim bir belirti var mıdır,şu anda bi kanamam lekelenmem yok çok şükür
Ama bi belirtim de yok, göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı dışında, ilk zamanlara göre kasık ağrısı da yok denecek kadar azaldı
doktora gitmeye korkuyorum kötü birşey duyarım diye, hatta her gün kürtaj konularına bakarken buluyorum kendimi, başıma böyle bir şey gelirse bütün süreçten haberdar olayım diye araştırıyorum. Allah hepimizin evlatlarını korusun, bizi evlat hasretiyle sınamasın, sağlıkla gelsin bebeklerimiz