- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.261
Benim tüp bebek dr ile aramda 4-5 saat var doktorum ilk 4 ay ordaki drla devam et seyahat yasak sana dedi. Keşke seninki de öyle deseymişBende raporluyum bol bol dinlenıyorum dün istanbula gidiş gelış yordu galıba benı tüp bebek doktorumu bırakmanın zamanj geldı her gıttıgımde 6-7 saat yol gidiyoruz korkuyorum
Aslında daha mantıklı cuma gününe randevu verdı ama korkuyorum gitmeye burdakı doktora randevu aldım istanbula gıtmıycem galıbaBenim tüp bebek dr ile aramda 4-5 saat var doktorum ilk 4 ay ordaki drla devam et seyahat yasak sana dedi. Keşke seninki de öyle deseymiş
Bi şey olmaz ama siz yine de ıkınmamaya gayret edin.Kızlar ya azıcık ıkınmak bebeğe bi zarar verir mi acaba? Bunu da doktora sormiyim dedim
Gitme ya durumu da açıkla bence devam edemeyeceğiz diyeAslında daha mantıklı cuma gününe randevu verdı ama korkuyorum gitmeye burdakı doktora randevu aldım istanbula gıtmıycem galıba
Haklısın canım en iyisi bu galıbaGitme ya durumu da açıkla bence devam edemeyeceğiz diye
Merhaba, bende oksapar yeni kullanmaya başladım, çok tedirgin oluyorum yaparken, iğneyi tamamen mi batırıyoruz ben her seferinde oyle yapıyorum doğru yapıyorum değil miKızlar selamBenim gibi oksapar kullananlara bi sorum var. Her gün yapıyorum ve bir gün sağa bi gün sola yapıyorum göbekten 4 parmak olacak şekilde. Alt kısım çok acıyor diye yapmıyorum. Bugün sağ kısımda beze gibi kitle hissettim derinin altında korktum biraz. Sizde de oldu mu?
Evet.Merhaba, bende oksapar yeni kullanmaya başladım, çok tedirgin oluyorum yaparken, iğneyi tamamen mi batırıyoruz ben her seferinde oyle yapıyorum doğru yapıyorum değil mi
Teşekkür ederim sağolun
Tamamen sokmak gerekiyor, annem sağlıkçı ona sormuştum az soksam daha az canım yanar diyeMerhaba, bende oksapar yeni kullanmaya başladım, çok tedirgin oluyorum yaparken, iğneyi tamamen mi batırıyoruz ben her seferinde oyle yapıyorum doğru yapıyorum değil mi
Çok gecmiş olsun size, ben daha 4 gündür yapıyorum iğneyi, 2 gün kendim yaptım inşallah çabuk alışırım, bende karından yapılan bebeğe daha çabuk etki ediyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum, zorlanıyorsanız konuşun doktorla bence deTamamen sokmak gerekiyor, annem sağlıkçı ona sormuştum az soksam daha az canım yanar diyeolmaz öyle yüzeyde kalır emilmez falan demişti. Yutuptan vidyo izlemiştim göbekten iğne yapımı falan diye. Alıştım artık ben de ama göbek derim kalınlaştı yapa yapa drla konuşup kola geçicem sanırım
İlki 5. Gün ikincisi 7. Günki ovulasyon testiydi. 8. Günde 163’tü beta.. eğer erken gebelik testi olsaydı 5. Günde de daha belirgin çıkardı bence.
Evet gözükürdü. Sakin olun ve ayağa kalkmayın mümkün olduğunca yatın. Rahminizi yormamanız lazım. Geçmiş olsunŞimdi de kırmızıya döndü yine aradım haber verdim sen iğneni yaptır dinlen dedi çok korktum ya hiç bu kadar yoğun lekelenme yaşamadım hele ki kırmızı ilk defa ... ya bugün bebeği gördük her şey yolundaydı eğer bi sorun olsaydı gözükürdü dimi?
Tedavi döneminde günde 6 tane iğne vurulduğum bile olmuştu ve sadece göbekten vuruldum dile kolay 19 nisandan bu yana, taş oldu artık karnım bakalım şansımı bi denicem. Alışırsın canım ya valla hiç stres yapmaÇok gecmiş olsun size, ben daha 4 gündür yapıyorum iğneyi, 2 gün kendim yaptım inşallah çabuk alışırım, bende karından yapılan bebeğe daha çabuk etki ediyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum, zorlanıyorsanız konuşun doktorla bence de
Valla mecbur kalınca ıkınıyorsun ya kaç haftadır sadece kuru ekmek tarzı şeyler yediğimden taş oluyor ki günde 3 litre su içiyorum, 1saat yürüyorum. İki kere falan zorlandım ıkındımKızlar ya azıcık ıkınmak bebeğe bi zarar verir mi acaba? Bunu da doktora sormiyim dedim
Geçer inşallah ya proluton her derde deva dozu yüksek olanı da kullan rahat edersin inşallahKızlar ya iyi ki bugün bi tatile gidicem yani varya yaşamadığım şey kalmadı... sabah karnıma bi ağrı girdi ama böyle makata kadar ağrıdı sonra tansiyonum düştü ve soğuk soğuk terlemeye başldım midem bulandı kusamadım midem boştu çünkü sonra lavoboya gittim afedersiniz büyük tuvaletimi yaptım biraz dinlendim ve geçti sonra hemen doktora gittik bebeğe baktı kese ve bebek büyümüş en son 2 gün önce gitmiştim hafif kalp atışları da başlamış duyulmadı ama ekrandan göründü... sonra havaalanına geldik bi wc ye gidiyim dedim çok yoğun bi kahverengi lekelenmen olmuş sildikçe de gelmeye devam etti aradım progesteron iğne yaptırın dediler ... uçaktan indikten sonra hemen bi acile gidip yaptırıcam ama çok korktum ve korkmaya da devam ediyorum dinlenin dedi hemşire yani zaten çok ayakta kalmıyorum şimdi dinlene dinlene gidicem inşallah o iğneyi yaptırınca geçer oksapar kullanıyodum 1 gün evet 1 gün hayır şeklinde onu da kestirtti
Çatlatma iğnesi kullanmış mıydın?Eki Görüntüle 2882713
Merhaba bende ovülasyon testi yaptım üsteki 5. Gün alttaki 6. Gün sizce Ümit etmeli miyim
Kızlar ya iyi ki bugün bi tatile gidicem yani varya yaşamadığım şey kalmadı... sabah karnıma bi ağrı girdi ama böyle makata kadar ağrıdı sonra tansiyonum düştü ve soğuk soğuk terlemeye başldım midem bulandı kusamadım midem boştu çünkü sonra lavoboya gittim afedersiniz büyük tuvaletimi yaptım biraz dinlendim ve geçti sonra hemen doktora gittik bebeğe baktı kese ve bebek büyümüş en son 2 gün önce gitmiştim hafif kalp atışları da başlamış duyulmadı ama ekrandan göründü... sonra havaalanına geldik bi wc ye gidiyim dedim çok yoğun bi kahverengi lekelenmen olmuş sildikçe de gelmeye devam etti aradım progesteron iğne yaptırın dediler ... uçaktan indikten sonra hemen bi acile gidip yaptırıcam ama çok korktum ve korkmaya da devam ediyorum dinlenin dedi hemşire yani zaten çok ayakta kalmıyorum şimdi dinlene dinlene gidicem inşallah o iğneyi yaptırınca geçer oksapar kullanıyodum 1 gün evet 1 gün hayır şeklinde onu da kestirtti
Kötü denk gelmiş ama endişelenme zaten tatile dinlenmek için gidiyoruz bol bol şezlongda yat; sen dinlenirken eşin sana alkolsuz kokteyllerden yaptırıp getirsin bi yandan onu yudumlarken bi yandan da etrafı seyret. Şu dönemde bol bol dinlen, doktorunun talimatlarına uy yeter. Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Aramızda lekelenme ve kanama yaşamayan hemen hemen yoktur heralde. Iğneni olduktan sonra Allah'ın izniyle kesilir kanaman zaten endişe etme.Şimdi de kırmızıya döndü yine aradım haber verdim sen iğneni yaptır dinlen dedi çok korktum ya hiç bu kadar yoğun lekelenme yaşamadım hele ki kırmızı ilk defa ... ya bugün bebeği gördük her şey yolundaydı eğer bi sorun olsaydı gözükürdü dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?