- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.241
Öyle bir şey yok canım tamamen bünye meselesi erkek çocuğu olan bir arkadaşım 9 ay kustuKızlar mide bulantısı yoksa erkek diyorlar ben şuan 7+3 günlük hamileyim sadece 1 kere midem bulanır gibi oldu onu dışında mide bulantısı yaşamıyorum.
Ay ben de gezme konusunda bi o kadar rahatım arada benim de oluyor kahverengi lekelenmem ... yarın da Bodruma tatile gidiyoruz doktorum git git kafanı dağıtacak seni mutlu edecek her şeyi yap dediValla ne yalan söyleyeyim ben de korkumdan aman kanamam olur, şu üç ay kendime dikkat edeyim de sonradan pişman olmayayım diye evden çıkmıyorum. Eşim bu süre zarfında fık fık fık orası senin burası benim gezdikçe bana sinir geliyoren son dün "otur oturduğun yerde lekelenmem var birden şarr diye kanamam olursa senin eve gelmeni mi bekleyeceğim doktora gitmek için" diyip yollamadım. Sizinkisinin siz eve geldiğiniz için morelinin bozulması da komik olmuş.
Vay be, sen ki hepimizden pimpirikliydinAy ben de gezme konusunda bi o kadar rahatım arada benim de oluyor kahverengi lekelenmem ... yarın da Bodruma tatile gidiyoruz doktorum git git kafanı dağıtacak seni mutlu edecek her şeyi yap dedi
Aynen sen de bi rica et istersenGerekli bir şeyse istenmesi lazım ama, salıklar demek ki
Vajinal muayeneden kaynaklı olduğunu sanmıyorum kesinlikle. Yorulduğunuz için olabilir. Geçmiş olsun, ağrınız yoksa endişelenmeyinKızlar dün doktora gittik 6+0 olmuşuz kalp sesini dinlemedik ama attığını gördük çok şükürAsıl sorum şu doktora gidiş geliş 6 saati buldu dün kasıklarım ağrıdı baya birde bugün kahverengi lekelenmelerim başladı üstelık peynirimsi akıntıyla beraber sizce yolculuk yaptıgım ıcınmı oldu yada alttan baktı doktor ondan mı? Normal mi?
Arada ağrım oluyor ama çok diil neysekı insanın aklına binbir türlü şey gelıyorVajinal muayeneden kaynaklı olduğunu sanmıyorum kesinlikle. Yorulduğunuz için olabilir. Geçmiş olsun, ağrınız yoksa endişelenmeyin
Yaaa evet baktım pinpiriklendikçe bi yere varamıyorum en iyisi uzaklaşalım dedikVay be, sen ki hepimizden pimpirikliydinvalla lekelenme olunca benin elim ayağıma karıştı gerci iki gün sürdü sonra bitti ama yine de aman dikkat et nolur nolmaz modundayım. Bu arada size iyi tatiller denize girme konusunda doktorunuz bir yorumda bulundu mu? Fitil kullanıyoruz ya o yüzden merak ediyorum.
cnm fitil kullanıyor musun?Kızlar dün doktora gittik 6+0 olmuşuz kalp sesini dinlemedik ama attığını gördük çok şükürAsıl sorum şu doktora gidiş geliş 6 saati buldu dün kasıklarım ağrıdı baya birde bugün kahverengi lekelenmelerim başladı üstelık peynirimsi akıntıyla beraber sizce yolculuk yaptıgım ıcınmı oldu yada alttan baktı doktor ondan mı? Normal mi?
Hayır canım prolutex iğne ve proluton iğne kullanıyorumcnm fitil kullanıyor musun?
Ya valla canımdan can gidiyor leke gördükce her tuvalete gıttıgımde pecetede az mıktarda oluyor hemen aklıma kötü şeyler gelıyor yolculuktan mı alttan muayene yapıldı ondan mı bi ton şey düşünüyorum arada ağrım da oldu inşallah kese büyüdüğü için böyle oluyordurBu lekelenmeyi hepimiz yaşıyoruz sanırımpazartesi yoğun kanamam olmuştu 2 gün durdu hiçbirşey gelmedi. Cuma kontrole gittim çok şükür benek sağlıklı dedi dr cuma akşamdan beri lekelenmeler tekrar başladı. Leke geldiği zaman kasık ağrısı da oluyor rahimdeki değişimden büyümeden dolayı mı acaba? Sağ sağlim şu süreci bi atlatsaydık
Canım çok şükür bebek iyiymiş demekki hemen hemen herkeste bu lekelenöe oluyor hele bırde tüp bebekse kaçınılmaz herhaldeBu lekelenmeyi hepimiz yaşıyoruz sanırımpazartesi yoğun kanamam olmuştu 2 gün durdu hiçbirşey gelmedi. Cuma kontrole gittim çok şükür benek sağlıklı dedi dr cuma akşamdan beri lekelenmeler tekrar başladı. Leke geldiği zaman kasık ağrısı da oluyor rahimdeki değişimden büyümeden dolayı mı acaba? Sağ sağlim şu süreci bi atlatsaydık
Ya sorma ben de hep kanamalarla uğraştım bakıyolar kanama alanı da yok artık gitsem kovacaklar gelme diye zaten progesteron vurunuyosun yapck bişey yok diyolar haklılar da hemen işten izin alıyom rapor alıyom yatıyom en iyisi dinlenmek uzanıp yatmak ama hep bi tedrgnlk akıntı gelse hemen bakıyorum kan mı diyeYa valla canımdan can gidiyor leke gördükce her tuvalete gıttıgımde pecetede az mıktarda oluyor hemen aklıma kötü şeyler gelıyor yolculuktan mı alttan muayene yapıldı ondan mı bi ton şey düşünüyorum arada ağrım da oldu inşallah kese büyüdüğü için böyle oluyordur
Ya valla canımdan can gidiyor leke gördükce her tuvalete gıttıgımde pecetede az mıktarda oluyor hemen aklıma kötü şeyler gelıyor yolculuktan mı alttan muayene yapıldı ondan mı bi ton şey düşünüyorum arada ağrım da oldu inşallah kese büyüdüğü için böyle oluyordur
Evet her görmemde bende aynı oluyorum maalesef hele biraz fazla görünceCanım çok şükür bebek iyiymiş demekki hemen hemen herkeste bu lekelenöe oluyor hele bırde tüp bebekse kaçınılmaz herhalde
bana da iki kez oldu oldu doktor fitildendir dedi. o yüzden sordum cnm.doktorunu arayıp bilgilendir istersen ama akıntı vr kanama çok sık raslanıyor maalesef..Hayır canım prolutex iğne ve proluton iğne kullanıyorum
Allah can verirse ne olursa olsun hiçbirsey olmaz canım bak ne güzel düzelmiş çok şükürEvet her görmemde bende aynı oluyorum maalesef hele biraz fazla görünceçok korkuyo insan yatıyorum bide sürekli bişeyde yapmıyorum niye durmuyo anlamıyorum. Evet çok şükür önce düşük riskin çok yüksek bebeğin kalbi yavaş dediler sonra düzeldi. Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inş
Sordum canım dinlen sıkıntı olmaz dedi doktorlar biraz rahat yabana da iki kez oldu oldu doktor fitildendir dedi. o yüzden sordum cnm.doktorunu arayıp bilgilendir istersen ama akıntı vr kanama çok sık raslanıyor maalesef..
Bende raporluyum bol bol dinlenıyorum dün istanbula gidiş gelış yordu galıba benı tüp bebek doktorumu bırakmanın zamanj geldı her gıttıgımde 6-7 saat yol gidiyoruz korkuyorumYa sorma ben de hep kanamalarla uğraştım bakıyolar kanama alanı da yok artık gitsem kovacaklar gelme diye zaten progesteron vurunuyosun yapck bişey yok diyolar haklılar da hemen işten izin alıyom rapor alıyom yatıyom en iyisi dinlenmek uzanıp yatmak ama hep bi tedrgnlk akıntı gelse hemen bakıyorum kan mı diye
Aynen çok şükürAllah can verirse ne olursa olsun hiçbirsey olmaz canım bak ne güzel düzelmiş çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?