Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ay ben de gezme konusunda bi o kadar rahatım arada benim de oluyor kahverengi lekelenmem ... yarın da Bodruma tatile gidiyoruz doktorum git git kafanı dağıtacak seni mutlu edecek her şeyi yap dedi

Ay ben de gezme konusunda bi o kadar rahatım arada benim de oluyor kahverengi lekelenmem ... yarın da Bodruma tatile gidiyoruz doktorum git git kafanı dağıtacak seni mutlu edecek her şeyi yap dedi
Vay be, sen ki hepimizden pimpirikliydin valla lekelenme olunca benin elim ayağıma karıştı gerci iki gün sürdü sonra bitti ama yine de aman dikkat et nolur nolmaz modundayım. Bu arada size iyi tatiller denize girme konusunda doktorunuz bir yorumda bulundu mu? Fitil kullanıyoruz ya o yüzden merak ediyorum.

Kızlar dün doktora gittik 6+0 olmuşuz kalp sesini dinlemedik ama attığını gördük çok şükür Asıl sorum şu doktora gidiş geliş 6 saati buldu dün kasıklarım ağrıdı baya birde bugün kahverengi lekelenmelerim başladı üstelık peynirimsi akıntıyla beraber sizce yolculuk yaptıgım ıcınmı oldu yada alttan baktı doktor ondan mı? Normal mi?

Vajinal muayeneden kaynaklı olduğunu sanmıyorum kesinlikle. Yorulduğunuz için olabilir. Geçmiş olsun, ağrınız yoksa endişelenmeyin

Yaaa evet baktım pinpiriklendikçe bi yere varamıyorum en iyisi uzaklaşalım dedik doktorum hiç sıkıntı değil dedi canım bana sadece çok yorulma yeter dedi

cnm fitil kullanıyor musun?

Bu lekelenmeyi hepimiz yaşıyoruz sanırım pazartesi yoğun kanamam olmuştu 2 gün durdu hiçbirşey gelmedi. Cuma kontrole gittim çok şükür benek sağlıklı dedi dr cuma akşamdan beri lekelenmeler tekrar başladı. Leke geldiği zaman kasık ağrısı da oluyor rahimdeki değişimden büyümeden dolayı mı acaba? Sağ sağlim şu süreci bi atlatsaydık

Ya valla canımdan can gidiyor leke gördükce her tuvalete gıttıgımde pecetede az mıktarda oluyor hemen aklıma kötü şeyler gelıyor yolculuktan mı alttan muayene yapıldı ondan mı bi ton şey düşünüyorum arada ağrım da oldu inşallah kese büyüdüğü için böyle oluyordur

Canım çok şükür bebek iyiymiş demekki hemen hemen herkeste bu lekelenöe oluyor hele bırde tüp bebekse kaçınılmaz herhalde

Ya sorma ben de hep kanamalarla uğraştım bakıyolar kanama alanı da yok artık gitsem kovacaklar gelme diye zaten progesteron vurunuyosun yapck bişey yok diyolar haklılar da hemen işten izin alıyom rapor alıyom yatıyom en iyisi dinlenmek uzanıp yatmak ama hep bi tedrgnlk akıntı gelse hemen bakıyorum kan mı diye

Canım çok şükür bebek iyiymiş demekki hemen hemen herkeste bu lekelenöe oluyor hele bırde tüp bebekse kaçınılmaz herhalde
Evet her görmemde bende aynı oluyorum maalesef hele biraz fazla görünce çok korkuyo insan yatıyorum bide sürekli bişeyde yapmıyorum niye durmuyo anlamıyorum. Evet çok şükür önce düşük riskin çok yüksek bebeğin kalbi yavaş dediler sonra düzeldi. Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inş

Allah can verirse ne olursa olsun hiçbirsey olmaz canım bak ne güzel düzelmiş çok şükür

Bende raporluyum bol bol dinlenıyorum dün istanbula gidiş gelış yordu galıba benı tüp bebek doktorumu bırakmanın zamanj geldı her gıttıgımde 6-7 saat yol gidiyoruz korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…