- 17 Ekim 2018
- 193
- 165
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
- #11.301
Oksapar hıc kullanmadım sadece koraspin prolutex ve haftada bır proluton kullanıyordumOksapara devam mı peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oksapar hıc kullanmadım sadece koraspin prolutex ve haftada bır proluton kullanıyordumOksapara devam mı peki?
İyiyim canım teşekkür ederim. Uyudum uyandım herşey bitmişti. Arada kasık ağrım ve rahmimde kasılma hissediyorum sadece o kadar. Sende oldu mu kürtajdan sonra ağrı.Geçmiş olsun canım, nasılsın ağrın sızın yok değil mi?
Ya kime inanacağımızı şaştık vallhi.. ama bence tüp bebek doktoruna inan ve güvenTüp bebek doktorum lekelenmelerımı fazla önemsemedı ama bugün gittiğim doktor lekelenme yada kanama her zaman düşük tehdididir dinlenmek lazım dedı
İnşallah yarın biraz daha koyulaşma olurForumdaki arkadaşlar bu testin de bhcg testi gibi iş gördüğünden bahsediyorlardı.
Canım ciddi bir ağrım olmadı, ağrı kesici bile almadım. Çok hafif oldu ilk günler. Şimdi geçti. Senin de geçecek insAllahİyiyim canım teşekkür ederim. Uyudum uyandım herşey bitmişti. Arada kasık ağrım ve rahmimde kasılma hissediyorum sadece o kadar. Sende oldu mu kürtajdan sonra ağrı.
Canım ne güzel kahverengiye dönmüş buda kanamanın durdugunu gösterır Allahın izniyle hiçbir sıkıntı çıkmıycak ben prolutonu yaptım rahatladım sende rahatlaKızlar kırmızıdan kahverengiye döndü peçeteye silince geliyor sadece bu iyiye işaret değil mi? İnşallah bugün biter şu lekelenme iğne etkisini hemen yapsa
Merhaba, hayırlı olsun transferiniz.. Var gözüküyor 2 gün daha bekleyip 8. Gün gibi kan verirseniz net sonucu alırsınız ama şimdiye kadar ovulasyon testi yanılan görmedim ben.. Sağlıkla devam etsin inşallahEki Görüntüle 2882713
Merhaba bende ovülasyon testi yaptım üsteki 5. Gün alttaki 6. Gün sizce Ümit etmeli miyim
Tabii kii normal hamile kalanlarda da oluyor kanamalar ama Biz embriyonun tutunması için gereken hormonları kendimiz üretmeyip dışarıdan aldığımız için tutunması daha hassas olup daha çok kanama yapıyor.. yaklaşık 11. Hafta itibariyle normalde yumurtalıklardan salınan ve bizim dışarıdan aldığımız hormonları kese salgılamaya başladığı için risk de bir nebze düşüyor, kanamalar azalıyormuş..Normal gebeler de bizim yaşadığımız gibi kanama yaşıyor mu? Niye tüp bebek böyle? Var mı bilen, doktoru açıklayan?
Benim gece bulantım oluyor mahvetti beni, hiç bişi yapmaya halim olmuyor, hep bi hasta gibiyim gün içinde de.. gece de son estrofemi içince tavan yapıyor, zor uyuyorum bulantıdan.. İnşallah çok uzun sürmezzMerhaba kızlar; bikaç gündür girmiyordum foruma şöyle bi göz attım herkesin keyfi yerinde görünüyor ❤
Ben de iyiyim çok şükür mide bulantısını saymazsak... oğlumla bile ilgilenip yemek hazirlayamiyorum hep ekmek arası yiyo cocugum yada çorba yada makarna şimdiden yetemiyorum sanki
Merhaba, hayırlı olsun transferiniz.. Var gözüküyor 2 gün daha bekleyip 8. Gün gibi kan verirseniz net sonucu alırsınız ama şimdiye kadar ovulasyon testi yanılan görmedim ben.. Sağlıkla devam etsin inşallah
Merhaba, hayırlı olsun transferiniz.. Var gözüküyor 2 gün daha bekleyip 8. Gün gibi kan verirseniz net sonucu alırsınız ama şimdiye kadar ovulasyon testi yanılan görmedim ben.. Sağlıkla devam etsin inşallah
Ama sanki çok daha koyu olması gerekiyorMerhaba, hayırlı olsun transferiniz.. Var gözüküyor 2 gün daha bekleyip 8. Gün gibi kan verirseniz net sonucu alırsınız ama şimdiye kadar ovulasyon testi yanılan görmedim ben.. Sağlıkla devam etsin inşallah
Bu testlerin koyuluğu bi anlam ifade etmez.. 1 gün arayla güzel koyulaşmış bence ama zaten kanda düzenli artışı takip etmeniz gerekiyor sağlıklı ilerliyor diyebilmek için..Ama sanki çok daha koyu olması gerekiyor
Bende bu estrofemden şüpheleniyorum onu içince daha beter oluyorum sanki. Günde kaç içiyorsun sen? Ben 2 sabah 2 aksam...Benim gece bulantım oluyor mahvetti beni, hiç bişi yapmaya halim olmuyor, hep bi hasta gibiyim gün içinde de.. gece de son estrofemi içince tavan yapıyor, zor uyuyorum bulantıdan.. İnşallah çok uzun sürmezz
Bu testlerin koyuluğu bi anlam ifade etmez.. 1 gün arayla güzel koyulaşmış bence ama zaten kanda düzenli artışı takip etmeniz gerekiyor sağlıklı ilerliyor diyebilmek için.
Yaaa siz bana umut oldunuz çok teşekkür ederim yarın sabah tekrar yapacağımBu testlerin koyuluğu bi anlam ifade etmez.. 1 gün arayla güzel koyulaşmış bence ama zaten kanda düzenli artışı takip etmeniz gerekiyor sağlıklı ilerliyor diyebilmek için..
Ben günde 3 içiyorum, sabah öğle akşam yatmadan. Ama en kötü gece içtiğim yapıyor.. hafif acıkmaya da başlamış oluyorum, muhtemelen ondan.. doktoruma sordum 8. Haftada keseyim mi diye, 11’e kadar devam et dediBende bu estrofemden şüpheleniyorum onu içince daha beter oluyorum sanki. Günde kaç içiyorsun sen? Ben 2 sabah 2 aksam...
Rica ederimm ne yaptım kii Kan sonucunuz da güzel gelir inşallahYaaa siz bana umut oldunuz çok teşekkür ederim yarın sabah tekrar yapacağım
Benim ki de 12 haftaya kadar devam dedi. Estrofem bi kesilse herşey yoluna girecek gibi hissediyorum. Az kaldı neyse ki çoğu bitti az daha sabredelim.Ben günde 3 içiyorum, sabah öğle akşam yatmadan. Ama en kötü gece içtiğim yapıyor.. hafif acıkmaya da başlamış oluyorum, muhtemelen ondan.. doktoruma sordum 8. Haftada keseyim mi diye, 11’e kadar devam et dedi
Bana da 12. Hafta demişti işte zar zor 11’e düşürdüm baZıları 8. Haftada kesiyor, özenmiyor diilim.. valla iğneler, fitiller hiçbiri haplar kadar Zorlamıyor beni niyeyse..aman neyse sağlıklı ilerlesin de dayanırız, dediğin gibi çoğu gitti azı kaldıBenim ki de 12 haftaya kadar devam dedi. Estrofem bi kesilse herşey yoluna girecek gibi hissediyorum. Az kaldı neyse ki çoğu bitti az daha sabredelim.