• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar kırmızıdan kahverengiye döndü peçeteye silince geliyor sadece bu iyiye işaret değil mi? İnşallah bugün biter şu lekelenme iğne etkisini hemen yapsa

İyiyim canım teşekkür ederim. Uyudum uyandım herşey bitmişti. Arada kasık ağrım ve rahmimde kasılma hissediyorum sadece o kadar. Sende oldu mu kürtajdan sonra ağrı.
Canım ciddi bir ağrım olmadı, ağrı kesici bile almadım. Çok hafif oldu ilk günler. Şimdi geçti. Senin de geçecek insAllah 🙏

Kızlar kırmızıdan kahverengiye döndü peçeteye silince geliyor sadece bu iyiye işaret değil mi? İnşallah bugün biter şu lekelenme iğne etkisini hemen yapsa
Canım ne güzel kahverengiye dönmüş buda kanamanın durdugunu gösterır Allahın izniyle hiçbir sıkıntı çıkmıycak ben prolutonu yaptım rahatladım sende rahatla

Eki Görüntüle 2882713
Merhaba bende ovülasyon testi yaptım üsteki 5. Gün alttaki 6. Gün sizce Ümit etmeli miyim
Merhaba, hayırlı olsun transferiniz.. Var gözüküyor😌 2 gün daha bekleyip 8. Gün gibi kan verirseniz net sonucu alırsınız ama şimdiye kadar ovulasyon testi yanılan görmedim ben.. Sağlıkla devam etsin inşallah🙏🏻

Normal gebeler de bizim yaşadığımız gibi kanama yaşıyor mu? Niye tüp bebek böyle? Var mı bilen, doktoru açıklayan?
Tabii kii normal hamile kalanlarda da oluyor kanamalar ama Biz embriyonun tutunması için gereken hormonları kendimiz üretmeyip dışarıdan aldığımız için tutunması daha hassas olup daha çok kanama yapıyor.. yaklaşık 11. Hafta itibariyle normalde yumurtalıklardan salınan ve bizim dışarıdan aldığımız hormonları kese salgılamaya başladığı için risk de bir nebze düşüyor, kanamalar azalıyormuş..

Merhaba arkadaşlarım xok geçmiş olsun ben 5+5 ken yogun sulu kırmızı kanamam oldu baya oldu ama 3 ped falan sonra 4 gün hastanede yattım iğne ve fitil zaten kullanıyordum sadece kanaöa dursun diye prulotn verdi kanamam yoktu simdi evdeyim koyu kahve kanamam ve hafif agrım var aslında korkmuyorum ama üzülüyorum cok acı cektim şükür rabbime suan sizler nasılsınız ve ben 6+2 oldum

Merhaba kızlar; bikaç gündür girmiyordum foruma şöyle bi göz attım herkesin keyfi yerinde görünüyor ❤
Ben de iyiyim çok şükür mide bulantısını saymazsak... oğlumla bile ilgilenip yemek hazirlayamiyorum hep ekmek arası yiyo cocugum yada çorba yada makarna 😐 şimdiden yetemiyorum sanki😔
Benim gece bulantım oluyor 🤨 mahvetti beni, hiç bişi yapmaya halim olmuyor, hep bi hasta gibiyim gün içinde de.. gece de son estrofemi içince tavan yapıyor, zor uyuyorum bulantıdan.. İnşallah çok uzun sürmezz

Merhaba, hayırlı olsun transferiniz.. Var gözüküyor😌 2 gün daha bekleyip 8. Gün gibi kan verirseniz net sonucu alırsınız ama şimdiye kadar ovulasyon testi yanılan görmedim ben.. Sağlıkla devam etsin inşallah🙏🏻
Ama sanki çok daha koyu olması gerekiyor 😞

Benim gece bulantım oluyor 🤨 mahvetti beni, hiç bişi yapmaya halim olmuyor, hep bi hasta gibiyim gün içinde de.. gece de son estrofemi içince tavan yapıyor, zor uyuyorum bulantıdan.. İnşallah çok uzun sürmezz
Bende bu estrofemden şüpheleniyorum onu içince daha beter oluyorum sanki. Günde kaç içiyorsun sen? Ben 2 sabah 2 aksam...

Bu testlerin koyuluğu bi anlam ifade etmez.. 1 gün arayla güzel koyulaşmış bence ama zaten kanda düzenli artışı takip etmeniz gerekiyor sağlıklı ilerliyor diyebilmek için.
Bu testlerin koyuluğu bi anlam ifade etmez.. 1 gün arayla güzel koyulaşmış bence ama zaten kanda düzenli artışı takip etmeniz gerekiyor sağlıklı ilerliyor diyebilmek için..
Yaaa siz bana umut oldunuz çok teşekkür ederim yarın sabah tekrar yapacağım 🙏

Bende bu estrofemden şüpheleniyorum onu içince daha beter oluyorum sanki. Günde kaç içiyorsun sen? Ben 2 sabah 2 aksam...
Ben günde 3 içiyorum, sabah öğle akşam yatmadan. Ama en kötü gece içtiğim yapıyor.. hafif acıkmaya da başlamış oluyorum, muhtemelen ondan.. doktoruma sordum 8. Haftada keseyim mi diye, 11’e kadar devam et dedi 😫

Ben günde 3 içiyorum, sabah öğle akşam yatmadan. Ama en kötü gece içtiğim yapıyor.. hafif acıkmaya da başlamış oluyorum, muhtemelen ondan.. doktoruma sordum 8. Haftada keseyim mi diye, 11’e kadar devam et dedi 😫
Benim ki de 12 haftaya kadar devam dedi. Estrofem bi kesilse herşey yoluna girecek gibi hissediyorum. Az kaldı neyse ki çoğu bitti az daha sabredelim.

Benim ki de 12 haftaya kadar devam dedi. Estrofem bi kesilse herşey yoluna girecek gibi hissediyorum. Az kaldı neyse ki çoğu bitti az daha sabredelim.
Bana da 12. Hafta demişti işte zar zor 11’e düşürdüm 😀 baZıları 8. Haftada kesiyor, özenmiyor diilim.. valla iğneler, fitiller hiçbiri haplar kadar Zorlamıyor beni niyeyse..aman neyse sağlıklı ilerlesin de dayanırız, dediğin gibi çoğu gitti azı kaldı

Back