• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sabah uyandım kalktım resmen pijamam sırılsıklam oldu. Akıntı rengi yesilimsi kahverengimsi hemen Dra gittim. Genital Enfeksiyon varmış 😩 3 günlük bi ilaç verdi. Progestan kullananlarda çok görülen bir durum dedi. Bebeklerim iyi çok şükür ama ben çok tedirgin oldum..
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer inşallah. ♥️

Kızlar sağlık için değil bu sefer, özel bi durumdan bahsetmek istiyorum. Çok sinirliyim. Ben annemde kalıyorum yarın pazar diye evime geldim eşimle vakit geçiririm biraz diye, telefon çaldı biraz önce arkadaşımız arıyor. Ee bu akşam nereye gidiyoruz diyor.eşim de X eve geldi çıkamam diyor. İlk annemde kaldığım gün de başka arkadaşı ile görüştü. Ben normalde bunlara asla takılmam, herkes herkesle görüşür eder. Güvenim sonsuzdur. Ama bu sefer istenmiyormuşum gibi hissettim. Zaten eve geleyim mi falan dediğimde de hiç sevinmedi. Şimdi sorum şu, ben bu hormonların esiri mi oldum aşırı tepki mi veriyorum?
Of keşke ben de senin gibi anamda kalsam da eşim fik fik gezse😂 Hormonlardandır canım valla yoksa yaz vakti yasaklar da kalkmış, hamilelik durumun olmasa sen de fik fik gezerdin öyle düşün. Adam bi de evde sıkılıyordur napsın bu sıcakta.
Bugün havanın sıcak olmasına ağladım ben, sonra eşim bak bütün evin tozunu aldı,sildi ,süpürdü. Vileda suyuna yumuşatıcı koymuş güzel koksun ev diye. Ben de bana inat yapıyorsun sen ben yumuşatıcıdan tiksiniyorum diye dedim ağladım😂
Üstüne adam yemek hazırladı getirdi, beni yürüyüşe çıkardı dondurma aldı.Hormonlarımız bok gibi benim melek eşime bile kızmama sebep oluyor😂💕

Of keşke ben de senin gibi anamda kalsam da eşim fik fik gezse😂 Hormonlardandır canım valla yoksa yaz vakti yasaklar da kalkmış, hamilelik durumun olmasa sen de fik fik gezerdin öyle düşün. Adam bi de evde sıkılıyordur napsın bu sıcakta.
Bugün havanın sıcak olmasına ağladım ben, sonra eşim bak bütün evin tozunu aldı,sildi ,süpürdü. Vileda suyuna yumuşatıcı koymuş güzel koksun ev diye. Ben de bana inat yapıyorsun sen ben yumuşatıcıdan tiksiniyorum diye dedim ağladım😂
Üstüne adam yemek hazırladı getirdi, beni yürüyüşe çıkardı dondurma aldı.Hormonlarımız bok gibi benim melek eşime bile kızmama sebep oluyor😂💕
Ay çok sağ ol, valla manyak oldum iyice birden parlıyorum. Senin gibi ağlayıp duruyorum 😄😄😄 biraz sakinleştim şimdi. Çok zor işimiz. Hepimize sabır diliyorum 🙏

Kızlar sağlık için değil bu sefer, özel bi durumdan bahsetmek istiyorum. Çok sinirliyim. Ben annemde kalıyorum yarın pazar diye evime geldim eşimle vakit geçiririm biraz diye, telefon çaldı biraz önce arkadaşımız arıyor. Ee bu akşam nereye gidiyoruz diyor.eşim de X eve geldi çıkamam diyor. İlk annemde kaldığım gün de başka arkadaşı ile görüştü. Ben normalde bunlara asla takılmam, herkes herkesle görüşür eder. Güvenim sonsuzdur. Ama bu sefer istenmiyormuşum gibi hissettim. Zaten eve geleyim mi falan dediğimde de hiç sevinmedi. Şimdi sorum şu, ben bu hormonların esiri mi oldum aşırı tepki mi veriyorum?
cnm sen eşinle vakit geçirmek düşüncesiyle geldiğin için eve sanırım onun düşüncesizliği germiş seni..hormonlarında çok etkisi var.bende bazı saçma şeylere alınıyorum bazen😅😅

Kızlar mide bulantısı yoksa erkek diyorlar ben şuan 7+3 günlük hamileyim sadece 1 kere midem bulanır gibi oldu onu dışında mide bulantısı yaşamıyorum. 🤔
benim ablam 2 kere hamile oldu biri kız biri erkek ikisinde de en ufak bulantı kusma yaşamadı bence doğru değil canım😊

Aynen depotlu bir şey vurulmuştum bende demek ki benimkisi de proluton depottu. Benin doktorum biraz sakin yaklaştı nedense pembe olursa da sıkıntı yok pedini dolduracak sekilde olursa gel dedi ve igne fln vermedi extra. Sizin rahminizde kanama alanı gözükmüş müydü acaba? Kanama alanı görmedıgi icin mi vermedi acaba bana? 🙄

Yok cok sükür bende de bi kanama alani gorulmedi, lekelenmelere normal 3ay boyunca olabilir dedi. Kirmizi kanama artarsa hemen aricam kendisini, oyle dedi yani. Rahim kalinlaşip geriliyormuş genişliyormuş kendini hazirliyormuş. Bu lekelenmeler dogalmiş.

Kizlar bulantilardan şaftim kaymişti bir kac gün, suyu bile burnumu kapatim içmeye calisiyordum. Yüzüm gözüm çökmüştü. Doktor prilam dr verdi, gece yatmadan iki adet içtim, bugun sabah öğürmedim, sadece midem kazindi ve kahvalti ettim. Kahvaltidan sonra hafif bulanti hissettim ama önceki güne göre hiç bir şey sayilmazdi bile. Allah şu ilaclari bulanlardan razi olsun🙏🙏😁
Kendimi takip edicekmişim eger bulantim artarsa gündüz bi hap daha alabilirmişim. Çok uyutuyormuş ama bilginiz olsun. Simdi tekrar uyuyacam😂

Yok cok sükür bende de bi kanama alani gorulmedi, lekelenmelere normal 3ay boyunca olabilir dedi. Kirmizi kanama artarsa hemen aricam kendisini, oyle dedi yani. Rahim kalinlaşip geriliyormuş genişliyormuş kendini hazirliyormuş. Bu lekelenmeler dogalmiş.

Kizlar bulantilardan şaftim kaymişti bir kac gün, suyu bile burnumu kapatim içmeye calisiyordum. Yüzüm gözüm çökmüştü. Doktor prilam dr verdi, gece yatmadan iki adet içtim, bugun sabah öğürmedim, sadece midem kazindi ve kahvalti ettim. Kahvaltidan sonra hafif bulanti hissettim ama önceki güne göre hiç bir şey sayilmazdi bile. Allah şu ilaclari bulanlardan razi olsun🙏🙏😁
Kendimi takip edicekmişim eger bulantim artarsa gündüz bi hap daha alabilirmişim. Çok uyutuyormuş ama bilginiz olsun. Simdi tekrar uyuyacam😂
Ben de prilam kullandığımdan beri çok rahatım tabiki yine mide yanması vs gibi şeyler oluyor ama en azından günümü geçiriyorum. Hatta bu sabah bulantı hissetmediğim için almadım belki gün içerisinde alırım

Valla ne yalan söyleyeyim ben de korkumdan aman kanamam olur, şu üç ay kendime dikkat edeyim de sonradan pişman olmayayım diye evden çıkmıyorum. Eşim bu süre zarfında fık fık fık orası senin burası benim gezdikçe bana sinir geliyor 😂 en son dün "otur oturduğun yerde lekelenmem var birden şarr diye kanamam olursa senin eve gelmeni mi bekleyeceğim doktora gitmek için" diyip yollamadım. Sizinkisinin siz eve geldiğiniz için morelinin bozulması da komik olmuş. :KK75:

Back