- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.221
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer inşallah.Sabah uyandım kalktım resmen pijamam sırılsıklam oldu. Akıntı rengi yesilimsi kahverengimsi hemen Dra gittim. Genital Enfeksiyon varmış3 günlük bi ilaç verdi. Progestan kullananlarda çok görülen bir durum dedi. Bebeklerim iyi çok şükür ama ben çok tedirgin oldum..
Bende de özeldeki istemedi devletteki istedi. 7tüp kan 2 kutu idrar istedi ben de şok oldum. Özel sadece ultrasona bakıyor geçiyor.Allah Allah benden niye kimse test istemiyor acaba? Bi dahaki gittigimde kendim isteyeyim bari :)
Ben de eğiliyorum insan donunu nası giysinYa kızlar bişey sormak istiyorum şuan 5. Haftamdayım arada bir eğilmek zorunda kaldığım durumlar oluyor yavaşça eğilmenin herhangi bi sakıncası yoktur dimi?
Of keşke ben de senin gibi anamda kalsam da eşim fik fik gezseKızlar sağlık için değil bu sefer, özel bi durumdan bahsetmek istiyorum. Çok sinirliyim. Ben annemde kalıyorum yarın pazar diye evime geldim eşimle vakit geçiririm biraz diye, telefon çaldı biraz önce arkadaşımız arıyor. Ee bu akşam nereye gidiyoruz diyor.eşim de X eve geldi çıkamam diyor. İlk annemde kaldığım gün de başka arkadaşı ile görüştü. Ben normalde bunlara asla takılmam, herkes herkesle görüşür eder. Güvenim sonsuzdur. Ama bu sefer istenmiyormuşum gibi hissettim. Zaten eve geleyim mi falan dediğimde de hiç sevinmedi. Şimdi sorum şu, ben bu hormonların esiri mi oldum aşırı tepki mi veriyorum?
Çevremde hep erkek doğurdular hepsi de 9 ay kustu canımKızlar mide bulantısı yoksa erkek diyorlar ben şuan 7+3 günlük hamileyim sadece 1 kere midem bulanır gibi oldu onu dışında mide bulantısı yaşamıyorum.
Ay çok sağ ol, valla manyak oldum iyice birden parlıyorum. Senin gibi ağlayıp duruyorumOf keşke ben de senin gibi anamda kalsam da eşim fik fik gezseHormonlardandır canım valla yoksa yaz vakti yasaklar da kalkmış, hamilelik durumun olmasa sen de fik fik gezerdin öyle düşün. Adam bi de evde sıkılıyordur napsın bu sıcakta.
Bugün havanın sıcak olmasına ağladım ben, sonra eşim bak bütün evin tozunu aldı,sildi ,süpürdü. Vileda suyuna yumuşatıcı koymuş güzel koksun ev diye. Ben de bana inat yapıyorsun sen ben yumuşatıcıdan tiksiniyorum diye dedim ağladım
Üstüne adam yemek hazırladı getirdi, beni yürüyüşe çıkardı dondurma aldı.Hormonlarımız bok gibi benim melek eşime bile kızmama sebep oluyor
Benim için hiç farketmiyor canım Sonuçta ilk bebeğim olacak inşallahÇevremde hep erkek doğurdular hepsi de 9 ay kustu canımbatıl bunlar ama Allah gönlüne göre versin inşallah
cnm sen eşinle vakit geçirmek düşüncesiyle geldiğin için eve sanırım onun düşüncesizliği germiş seni..hormonlarında çok etkisi var.bende bazı saçma şeylere alınıyorum bazenKızlar sağlık için değil bu sefer, özel bi durumdan bahsetmek istiyorum. Çok sinirliyim. Ben annemde kalıyorum yarın pazar diye evime geldim eşimle vakit geçiririm biraz diye, telefon çaldı biraz önce arkadaşımız arıyor. Ee bu akşam nereye gidiyoruz diyor.eşim de X eve geldi çıkamam diyor. İlk annemde kaldığım gün de başka arkadaşı ile görüştü. Ben normalde bunlara asla takılmam, herkes herkesle görüşür eder. Güvenim sonsuzdur. Ama bu sefer istenmiyormuşum gibi hissettim. Zaten eve geleyim mi falan dediğimde de hiç sevinmedi. Şimdi sorum şu, ben bu hormonların esiri mi oldum aşırı tepki mi veriyorum?
ewt cnm biraz rahattlı belirli aralıklar yapacağım saolkolonyalı pamukla ovala geçiyor canım
benim ablam 2 kere hamile oldu biri kız biri erkek ikisinde de en ufak bulantı kusma yaşamadı bence doğru değil canımKızlar mide bulantısı yoksa erkek diyorlar ben şuan 7+3 günlük hamileyim sadece 1 kere midem bulanır gibi oldu onu dışında mide bulantısı yaşamıyorum.
şuan bende yaşamıyorum bulantı 8.hafta oldum herkezin bünyesi değişik ve herkezin hamileliği farklı oluyormuşKızlar mide bulantısı yoksa erkek diyorlar ben şuan 7+3 günlük hamileyim sadece 1 kere midem bulanır gibi oldu onu dışında mide bulantısı yaşamıyorum.
İnşallah canım. Her şey beni buluyorGeçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer inşallah.
Amin canım çok aminAy çok sağ ol, valla manyak oldum iyice birden parlıyorum. Senin gibi ağlayıp duruyorumbiraz sakinleştim şimdi. Çok zor işimiz. Hepimize sabır diliyorum
Amin canım benimBenim için hiç farketmiyor canım Sonuçta ilk bebeğim olacak inşallahrabbim hayırlı evlatlar versin cümlemize
Aynen depotlu bir şey vurulmuştum bende demek ki benimkisi de proluton depottu. Benin doktorum biraz sakin yaklaştı nedense pembe olursa da sıkıntı yok pedini dolduracak sekilde olursa gel dedi ve igne fln vermedi extra. Sizin rahminizde kanama alanı gözükmüş müydü acaba? Kanama alanı görmedıgi icin mi vermedi acaba bana?
Ben de prilam kullandığımdan beri çok rahatım tabiki yine mide yanması vs gibi şeyler oluyor ama en azından günümü geçiriyorum. Hatta bu sabah bulantı hissetmediğim için almadım belki gün içerisinde alırımYok cok sükür bende de bi kanama alani gorulmedi, lekelenmelere normal 3ay boyunca olabilir dedi. Kirmizi kanama artarsa hemen aricam kendisini, oyle dedi yani. Rahim kalinlaşip geriliyormuş genişliyormuş kendini hazirliyormuş. Bu lekelenmeler dogalmiş.
Kizlar bulantilardan şaftim kaymişti bir kac gün, suyu bile burnumu kapatim içmeye calisiyordum. Yüzüm gözüm çökmüştü. Doktor prilam dr verdi, gece yatmadan iki adet içtim, bugun sabah öğürmedim, sadece midem kazindi ve kahvalti ettim. Kahvaltidan sonra hafif bulanti hissettim ama önceki güne göre hiç bir şey sayilmazdi bile. Allah şu ilaclari bulanlardan razi olsun
Kendimi takip edicekmişim eger bulantim artarsa gündüz bi hap daha alabilirmişim. Çok uyutuyormuş ama bilginiz olsun. Simdi tekrar uyuyacam
Gerekli bir şeyse istenmesi lazım ama, salıklar demek kiBende de özeldeki istemedi devletteki istedi. 7tüp kan 2 kutu idrar istedi ben de şok oldum. Özel sadece ultrasona bakıyor geçiyor.
Valla ne yalan söyleyeyim ben de korkumdan aman kanamam olur, şu üç ay kendime dikkat edeyim de sonradan pişman olmayayım diye evden çıkmıyorum. Eşim bu süre zarfında fık fık fık orası senin burası benim gezdikçe bana sinir geliyorKızlar sağlık için değil bu sefer, özel bi durumdan bahsetmek istiyorum. Çok sinirliyim. Ben annemde kalıyorum yarın pazar diye evime geldim eşimle vakit geçiririm biraz diye, telefon çaldı biraz önce arkadaşımız arıyor. Ee bu akşam nereye gidiyoruz diyor.eşim de X eve geldi çıkamam diyor. İlk annemde kaldığım gün de başka arkadaşı ile görüştü. Ben normalde bunlara asla takılmam, herkes herkesle görüşür eder. Güvenim sonsuzdur. Ama bu sefer istenmiyormuşum gibi hissettim. Zaten eve geleyim mi falan dediğimde de hiç sevinmedi. Şimdi sorum şu, ben bu hormonların esiri mi oldum aşırı tepki mi veriyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?