Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer inşallah.

Of keşke ben de senin gibi anamda kalsam da eşim fik fik gezse Hormonlardandır canım valla yoksa yaz vakti yasaklar da kalkmış, hamilelik durumun olmasa sen de fik fik gezerdin öyle düşün. Adam bi de evde sıkılıyordur napsın bu sıcakta.
Bugün havanın sıcak olmasına ağladım ben, sonra eşim bak bütün evin tozunu aldı,sildi ,süpürdü. Vileda suyuna yumuşatıcı koymuş güzel koksun ev diye. Ben de bana inat yapıyorsun sen ben yumuşatıcıdan tiksiniyorum diye dedim ağladım
Üstüne adam yemek hazırladı getirdi, beni yürüyüşe çıkardı dondurma aldı.Hormonlarımız bok gibi benim melek eşime bile kızmama sebep oluyor

Ay çok sağ ol, valla manyak oldum iyice birden parlıyorum. Senin gibi ağlayıp duruyorum biraz sakinleştim şimdi. Çok zor işimiz. Hepimize sabır diliyorum

cnm sen eşinle vakit geçirmek düşüncesiyle geldiğin için eve sanırım onun düşüncesizliği germiş seni..hormonlarında çok etkisi var.bende bazı saçma şeylere alınıyorum bazen

Kızlar mide bulantısı yoksa erkek diyorlar ben şuan 7+3 günlük hamileyim sadece 1 kere midem bulanır gibi oldu onu dışında mide bulantısı yaşamıyorum.
benim ablam 2 kere hamile oldu biri kız biri erkek ikisinde de en ufak bulantı kusma yaşamadı bence doğru değil canım

Yok cok sükür bende de bi kanama alani gorulmedi, lekelenmelere normal 3ay boyunca olabilir dedi. Kirmizi kanama artarsa hemen aricam kendisini, oyle dedi yani. Rahim kalinlaşip geriliyormuş genişliyormuş kendini hazirliyormuş. Bu lekelenmeler dogalmiş.

Kizlar bulantilardan şaftim kaymişti bir kac gün, suyu bile burnumu kapatim içmeye calisiyordum. Yüzüm gözüm çökmüştü. Doktor prilam dr verdi, gece yatmadan iki adet içtim, bugun sabah öğürmedim, sadece midem kazindi ve kahvalti ettim. Kahvaltidan sonra hafif bulanti hissettim ama önceki güne göre hiç bir şey sayilmazdi bile. Allah şu ilaclari bulanlardan razi olsun
Kendimi takip edicekmişim eger bulantim artarsa gündüz bi hap daha alabilirmişim. Çok uyutuyormuş ama bilginiz olsun. Simdi tekrar uyuyacam

Ben de prilam kullandığımdan beri çok rahatım tabiki yine mide yanması vs gibi şeyler oluyor ama en azından günümü geçiriyorum. Hatta bu sabah bulantı hissetmediğim için almadım belki gün içerisinde alırım

Valla ne yalan söyleyeyim ben de korkumdan aman kanamam olur, şu üç ay kendime dikkat edeyim de sonradan pişman olmayayım diye evden çıkmıyorum. Eşim bu süre zarfında fık fık fık orası senin burası benim gezdikçe bana sinir geliyor en son dün "otur oturduğun yerde lekelenmem var birden şarr diye kanamam olursa senin eve gelmeni mi bekleyeceğim doktora gitmek için" diyip yollamadım. Sizinkisinin siz eve geldiğiniz için morelinin bozulması da komik olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…