Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Çarşamba günü OPU olacak başım çatlıyor geçmiyor parol içebilir miyim acaba ? Aspirin falan yasak kan sulandırır siye ama parola izin var mı ?

Aa süper benim de o günlerde olur muhtemelen diye düşünüyorum cumartesi 16.günüm çünkü, aynı gidiyoruz seninle
Harikaa hadi insallah hayırlı haberlerle estrofem harici baska birşeye başlattı mı pekala

Slm arkadaşlar yeni üye oldum bende mayisin26 da laparoskopi histereskopi olacam sonra tup bebeğe geçiş yapilacak

Anladım canım rahim kalınlığı kaç mm de bilgin var mı pekala
Bilmiyorum ya doktor ilk muayenede baktı bir sorun yok dedi sadece kaç mm olduğunu söylemedi bir sonrakinde söyler belki veya ben sorarım burda yazılanlara bakıyorum da herkes biliyor kaç mm olduğunu kaç olması gerektiğini falan

Merhaba kızlar ben yeniyim burada rabbim hayırlı evlat versin hepimize bende histereskopi laporskopi olacam sonra ki ay tup bebeğe geçecez nasıl ilerleyecek bilmiyorum

Evet öğren canım önemli o. Ben sürekli soruyorum ama estrofem kalınlastırdıgı için sorun yoktur tabii

Cumartesi gideceğim bakalım yolundadır herşey inşallah
Yolundadır merak etme en az ilaç kullananlar biziz sanırım çoğu kişi transferden önce çok şey kullanıyor. Progestana baslatırlar yakında bizi de :)

merhaba umarım güzel sonuçlar alırsınız :) ikinci denememe Diyarbakır bahçecide başlamayı düşünüyorum ben de. Lütfen Zeki hoca ve bahçeci ile ilgili bildiğiniz duyduğunuz tecrübe ettiğiniz ne varsa paylaşabilir misiniz, çok kararsızım

prednol ü azaltarak mı kesti doktorunuz ? yoksa 12. gün son kez içip 13.gün hiç içmediniz mi ?
Ben bayılmıştım sebebini araştırırken bir tanıdık doktor prednolü azaltmadan kestiğin için olabilir demişti ondan merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…