- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.081
Aa süper benim de o günlerde olur muhtemelen diye düşünüyorum cumartesi 16.günüm çünkü, aynı gidiyoruz seninleYok canım 3 'e çıktım ben de. Baya az kalmış benm sanırım maximum haftaya pazartesiye kadar. Sonraya kalmıcak öyle dedi
HarikaaAa süper benim de o günlerde olur muhtemelen diye düşünüyorum cumartesi 16.günüm çünkü, aynı gidiyoruz seninle
İnşallahHarikaahadi insallah hayırlı haberlerle estrofem harici baska birşeye başlattı mı pekala
Parol veriyorlar genelde zaten çok kötüysen içebilirsin bence opudan sonra da muhtemelen onu yazarlar, geçmiş olsunÇarşamba günü OPU olacak başım çatlıyor geçmiyorparol içebilir miyim acaba ? Aspirin falan yasak kan sulandırır siye ama parola izin var mı ?
Slm arkadaşlar yeni üye oldum bende mayisin26 da laparoskopi histereskopi olacam sonra tup bebeğe geçiş yapilacakMerhabaa herkeseGeze geze en son mayıs topiğine kadar geldim. Kısmetse ben de artık Mayıs ortası gibi transfer olacağım. Nisan’da bekliyorduk, histeroskopi vs girdi araya mayıs’a kaldı. Nisan topiği baya bereketli, inşallah bu topik de hep pozitif haberleri aldığımız bir topik olur
Yaşım 33, ilk deneme, amh düşüklüğü, daha önce doğal bit hamileliğim var ama düşük oldu. Dondurulmuş transfer olacak. Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Anladım canımİnşallahCoraspin içiyorum bi de ama onu zaten sürekli olarak kullanıyordum ben,başka ek birşey yok
Bilmiyorum ya doktor ilk muayenede baktı bir sorun yok dedi sadece kaç mm olduğunu söylemedi bir sonrakinde söyler belki veya ben sorarımAnladım canımrahim kalınlığı kaç mm de bilgin var mı pekala
Amin inşallahgeleyim nasibini beklermiş hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlat nasip etsin Allah inşallah herkese beni de içinde kucağını doldursun inşallah
Merhaba kızlar ben yeniyim burada rabbim hayırlı evlat versin hepimize bende histereskopi laporskopi olacam sonra ki ay tup bebeğe geçecez nasıl ilerleyecek bilmiyorumKızlar merhaba, topik hayırlı olsun hepimize uğurlu gelsin inşallahhben ikinci tedevime başladım ilk denemem 2 adet 3. Gün embriyosuydu maalesef negatif oldu. Şimdi yumurta toplama öncesindeyim. Yarın kontrolüm var 1-2 günede toplama olacak inşallahh
Amin canim bende amelitat olacam haziran da tup geçiş yapacak doktorMerhaba kızlar bende Mayıs'ta tüp bebek tedavisine basliycam.2 negatif aşılamam var. Pko var . Devlette raporlu yaptırcam bakalım.insallah emeklerimizin karşılığını alırız. mübarek günlerde bol bol dua edelim hepimiz için.
Inşallah Pozitifi görürsün ilk deneme de negatifti benim nu ikinci olacakİnşallah pozitif sonuç alırsın canımİlk denemen mi kaç tane transfer oldum anlat bakalım
Evet öğren canım önemli o. Ben sürekli soruyorumBilmiyorum ya doktor ilk muayenede baktı bir sorun yok dedi sadece kaç mm olduğunu söylemedi bir sonrakinde söyler belki veya ben sorarımburda yazılanlara bakıyorum da herkes biliyor kaç mm olduğunu kaç olması gerektiğini falan
Cumartesi gideceğim bakalım yolundadır herşey inşallahEvet öğren canım önemli o. Ben sürekli soruyorumama estrofem kalınlastırdıgı için sorun yoktur tabii
Yolundadır merak etme en az ilaç kullananlar biziz sanırım çoğu kişi transferden önce çok şey kullanıyor. Progestana baslatırlar yakında bizi de :)Cumartesi gideceğim bakalım yolundadır herşey inşallah
merhaba umarım güzel sonuçlar alırsınız :) ikinci denememe Diyarbakır bahçecide başlamayı düşünüyorum ben de. Lütfen Zeki hoca ve bahçeci ile ilgili bildiğiniz duyduğunuz tecrübe ettiğiniz ne varsa paylaşabilir misiniz, çok kararsızımYaşım 31
Sol tüpüm hidrosalpenks sebebi ile alında
1 aşılamam var olumsuz
Diyarbakır bahçecide tedaviye başladık
2 adet 4 AB kalite de dondurulmuş embriyom var
19 martta histeroskopi oldum 2 adet polip alındı boyutları çok küçüktü doktorum alınması iyi olur dedi.
Eşimde hiç bir problem yok
4 senelik evliyim
3 senedir çocuk istiyoruz
Hiç hamile kalmadım
Şuanda adet bekliyorum transfer için
Rabbim bu mübarek ayda tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin inşallah hepimizin kucağı dolardualarım da tanıdığım tanımadığım kim varsa gönlünde ki ver Rabbim diyorum inşallah kabul olur
Ilkini 5 yıl önce yaptırdı. 1 tane transfer oldu tutmadı kalite falan da söylemediler devlet hastanesi de yaptırdım çok aksilik yaşadım biliyordum tutmayacağını hayırlısı buymusInşallah Pozitifi görürsün ilk deneme de negatifti benim nu ikinci olacak
Aynen bi sonraki kontrolde başlarız muhtemelen ona da :)Yolundadır merak etme en az ilaç kullananlar biziz sanırım çoğu kişi transferden önce çok şey kullanıyor. Progestana baslatırlar yakında bizi de :)
prednol ü azaltarak mı kesti doktorunuz ? yoksa 12. gün son kez içip 13.gün hiç içmediniz mi ?Benim dondurulmuş embriyo transferinde adetin 4.günü progestan ve e2 ölçümü yapıldı önce günde 3 sonra 4 olarak estrofem ecopirin kan sulandırıcı climara fort ban 3 günde bir yenileyerek (östrojen salgılıyormuş) mom vital vitamin kullandım 15.gün rahim kalınlığı 11mm di yine progestan filan test yapıldı oksopar kan sulandırıcı iğne progestan fitil proluton depot iğne prednol (12 gün kullanıldı) ve transferden birgün önce neugopen iğne vuruldum birkez 21.günde transfer oldum şimdi prednol kullanma süresi bitti diğerleri aynen kullanmaya devam ediyorum transferin 7.günündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?