Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim opu’dan transfere 3 ay geçmiş olacak belki ondan biran önce olsun diye sabırsızım artık..3 aydır bekleme halindeyim, en sevmediğim şey
Benimde öyle oldu hem uzun protokol hem araya histeroskopi yaptırdım oda girdi uzadı haliyle ama meğer beklemek bitmemiş ki yeni başlıyormuş 12 gün bekle kese görmek için bekle bebek görmek için bekle kalp atışı için bekle ama en zoru 12 gün beklemek sonrası içinde büyüyen minik olduğunu bilince beklemesi doktora gitmesi de zevkli oluyor görürmüyüm diye bak gene heyecanlandım inşallah pozitifleri görürürz

Evet bende kan sulandırıcının hem hapını hem iğnesini kullanıyorum. Amin inşallah sizde güzel haberler alırsınız su gibi olumlu aksın her süreciniz Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

Ben de Histeroskopi oldugum icin uzadi. Histeroskopi sonrasi kontrole gittigimde biraz bekleyecegiz rahin toparlansin dediginde o kadar uzulmustum ki Sonra ustune hsg cekildi.. o kadar zaman gecti gecti, su Mayis ayi gecmek bilmiyo gibi.. bir de evdeyiz ya simdi, hergun gun sayiyorum ilaclari icip icip Sonu hayirli, guzel olsun, unuturuz bu beklemeleri

Evet bende kan sulandırıcının hem hapını hem iğnesini kullanıyorum. Amin inşallah sizde güzel haberler alırsınız su gibi olumlu aksın her süreciniz Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Amin, insallah insallah hepimizin sureci butun bu acilara, moral bozukluguna, zorluklara ragmen sonunda guzel olur, hayirli olur

Histeroskopide bende özellikle yaptırmıştım Rahime de çizik atıldı embriyo daha iyi gömülüyor demişti doktorum ki ilk denemem de tutmuştu ta aslında Evet senin kötü tarafı tam kapanma olmuş yoksa bol bol tadını çıkarır gezerdin vakit bi şekilde geçerdi. Gerçi gene sayılı gün çabuk geçiyo da geç olsun genede güç olmasın Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah

Doktoruma sormadım da buraya yazdıktan sonra internetten baktım 1 hafta kadar adet gecikmesi yapıyormuş.

Bulaşık makinesi yerlestiriyorum bana niye demediler

Bulaşık makinesi yerlestiriyorum bana niye demediler

Bir şey olmaz :) bununla ilgili yazmıştım. O bir iş yapma olayı geleneksel. Bilimsel değil. Yapılan çalışmalar tutunma, çocuk doğurma açısından yatan ya da tamamen hemen normale dönen kadınlar arasında hiçbir fark olmadığını gösterdi. Rahat olun :) transfer sonrası tutunup tutunmamak embryomuza kaldı. Yapabileceğimiz tek şey ilaçlarımızı çok düzenli kullanmak :)

Ya kızlar aranızda uzun protokollü olan yok mu? Doktorum bana reglimin 3.gunüne kadar gonapeptly iğne verdi; şuan 4 gün gecikmem var. Aranizda bu hapı kullanıp adet gecikmesi yaşayanınız var mı acaba?
Ben uzun protokol uyguladım ama dediğin ilacı kullanmadım başka bir ilaç kullandım. 2 gün gecikti adetim

Canım günde 2 kere makine boşalt çamaşır as şer ev süpür yapıyorum. 25 aylık da bebeğim var. Korkma hiç.

Ben de lucrin kullandım. Sonra adet oldum o adetin 23.gunu transfer oldum

Yok daha kontrole gitmedim cumartesi gideceğim o zaman belli olacak transfer günüm heyecanla bekliyorum Estrofeme günde 4 olarak devam ediyorum
Senin nasıl gidiyor belli oldu mu transfer günü?
Yok canım 3 'e çıktım ben de. Baya az kalmış benm sanırım maximum haftaya pazartesiye kadar. Sonraya kalmıcak öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…