- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.801
Sordum, o şekilde hesapladıklarını söyledi. İnternetteki tüp bebek hesaplayıcı 5 gün fazla hesaplıyordu.canim bence hesaplama hatasi var doktorun. ben 2 haziransa transfer oldum, senden 3 gun sonra. doktor bebegi, yolk kesesini gordu, 25 haziranda randevum vardi, doktor 5+5 olctu (yani 2 gun geride 6+0) olmasi gerkiyordu. yine de cok sorun degilmis galiba onemli olan kalp atis ve buyumesi dedi. masallah sen kalp atisni duymussun, ve transferin 3 gun onde yani sen daha onde olman gerek, tup bebek doktorla konus bence, ona gore hesaplanmali...su an senin hamilelik takviminde subat 20 diyor, sanki o da dogru degil...
tup bebek doktorun boyle demesi cok sasirtici. bu haliyle geri mi o zaman senin gebeligin benden? cok mantikli degil sanki canim...Sordum, o şekilde hesapladıklarını söyledi. İnternetteki tüp bebek hesaplayıcı 5 gün fazla hesaplıyordu.
Mantıklı mı değil mi bilemiyorum sağlık sektöründe olmadığımdan. Kese ve kalp görüldüğü için belki de o kadar takılmamıştır, kim bilir?tup bebek doktorun boyle demesi cok sasirtici. bu haliyle geri mi o zaman senin gebeligin benden? cok mantikli degil sanki canim...
Mantıklı mı değil mi bilemiyorum sağlık sektöründe olmadığımdan. Kese ve kalp görüldüğü için belki de o kadar takılmamıştır, kim bilir?
Ben yine erkenden duydum bugün artık bişeyi merak etmeye korkar oldumBenim doktorum ikisini de dinletmedi. Güzel atıyor 11de dinleriz şimdi erken dedi. Yarın bakalım inşallah her şey yolundadir
Acaba doğal siklusunuzu takip etti de onun için mi öyle hesaplıyor... Ben 29 mayıs’ta transfer oldum, son adet tarihim 5 mayıstı, yani adet döngüsünün 24. Günüydü transfer, adet tarihine göre belirlenseydi neredeyse 1 hafta geride değerlendirildi tarihine göre. Doktorum da transferden 2 hafta+5 gün(embriyo günü) sayarak belirledi gününü..Tüp bebek doktoruma gidiyorum sadece. 31 mayısta transfer oldum 5.gün embriyosu
12. Haftaya kadar 2 haftada bir olması daha iyi bence de, daha şimdiden merak etmeye başladımbende rica ettim 2 hafta da bir bakıcak 9.da ben gitcem
evet şuan kafam orada napıyo büyüdümü12. Haftaya kadar 2 haftada bir olması daha iyi bence de, daha şimdiden merak etmeye başladım
Doktorun kmdı cnm tüp bebekArkadaşlar biz Ankara'da tüp bebek işlemi yaptırdık ama İstanbul'da oturuyoruz. İstanbul'da bir doktora yönlendirdi ama özel muayenesi olduğu için bizim bütçemizi aşıyor. İstanbul'da varmı bildiğiniz tavsiye ettiğiniz kadın dogumcu/ tüp Bebek uzmanı ?
Gayet normal cnm yerlesirken oluyo o ağrılar artık yerini buldu demekkiKızlar bişey sorucam ya bu cuma keseyi görmeye gidicem ben ama ilk kan testinde pozitifi gördükten sonra 4 gün boyunca hep böyle sanki adet olacakmışım gibi ara ara ağrılarım oldu ve bugün kesildi bu normal bir şey mi?
İnan tüp bebekte her aşama bir gergin bekleyiş. Kızımı dogurunca anca rahatladım. Korkutmak için demiyorum. Sadece zor sahip olununca her şeye panik oluyoruzBen yine erkenden duydum bugün artık bişeyi merak etmeye korkar oldum
Sağol canım içim rahatladıGayet normal cnm yerlesirken oluyo o ağrılar artık yerini buldu demekki
Canım haberdar et bizi deİnşallah canım valla artık gebeliği değilde dış gebeliği düşünür olduk
2.30 a düşmüş canım beta hcg bıraktım ilaçları bugün itibariyle . Adet birimiyle gel ne yapacağımızı konuşalım dedi doktorum. Hayırlısı böyleymişFlyingHummingbird canım bugün tekrar test vericektin dimi? İnşallah inşallah böyle çok mutlu haberler gelir
Dinlen ve başlaa kuzum ben inanıyorum ki olacak belki da aslında nasipte o diğerinin doğması vardır ...2.30 a düşmüş canım beta hcg bıraktım ilaçları bugün itibariyle . Adet birimiyle gel ne yapacağımızı konuşalım dedi doktorum. Hayırlısı böyleymişBelki de kısmetim tekli embriyomdur (ilk ikili denemek istemiştim ya doktor o tekliyi koyalım o daha ayrılıyor sanki diğerlerinden demişti aslında kalite olarak pek farklı yok ama onu ayırarak tek dondurmuşlar). Birkaç ay ara verip yaz bitimime doğru tekrar denemek istiyorum. Genetikten de randevu aldım haftaya yaptırılacak tüm testleri yapmasını isticem. Hepimizin hakkında en hayırlısı olur inşallah Bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın sonra geleyim ben de arkanızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?