Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hiç bilmiyorum ki bende ondan soruyorum kaç olması lazım bilen varsa söyler umarım transferden kaç gün sonra gittiniz. Ben 21 gün sonra gittim 1.07 cm idi ama yolk kese falan diye bişey göstermedi bana
Transferden 18 gün sonra gittik canım bende bişey bilmiyorum kı bu konuyla ılgılı ama ıkımızındd hersey normaldır inşallah

Kanamam var hanımlar dualarınızı bekliyorum E Evrendedust sizinde kanamanız çok olmuştu miktarı nasıldı doktor düşük riski Yüksel kanamanız çok yoğun dedi
Benim baya olmuştu, progestan iğne prolutex depot ve 6 fitil ile lekelenmeye döndürdü. Hala devam ediyor. Hamile olunca ped kullanmayacağımı sanıyordum, kansız bir günüm geçmedi.
Bak, senin yapabileceğin şeyler kısıtlı. Yat dinlen ilaçlarını kullan, gerisi embriyonun tutunma gücü ile alakalı. O yüzden sakin olmaya çalış çünkü bu senin kontrol edebileceğin bir şey değil. Her kanama düşük demek de değil. Ben kesin düştü demiştim. Hemşire bile öyle demişti. Ama kalp atışını duyduk

Benimde baya yoğun afedersiniz birden geldi ama iç çamaşırımı kirletti baya. Ve gelmeye devam ediyor kalp atışını bizde duyduk ama risk yüksek kanama çok yoğun dedi rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın proluton iğne yaptı o kadar doktor verilmesi gereken herşeyi vermiş zaten dedi

Bu durumun aynısı dün bende yaşadım ikizlere gebeyim keseler çok sağlam bebekler çok sağlıklı hatta ikisinin de kalp atışını duyduk progestan fitil ve progestan iğne kullanıyor olmama rağmen dün kanamam oldu çok korktum hemen muayene gittik hem vajinal hemde ultrason muayene yaptı sıkıntı yok dedi ya yerleşme kanamasıdır yada düşüktür her kanama düşük riskidir ama bebeklerde sıkıntı yok çok şükür dedi tekrar da edebilir etmeyedebilir dedi tedbir amaçlı bugünden sonra sürekli yatarak istirahat edin dedi bana da aynı şekilde ilaçları da kullanmaya devam edin dedi rabbim kimseye o korkuyu yaşatmasın

Ama düşük kanaması olsa devamı gelirdi keseler ve bebekler sağlıklı olunca içim rahatladı büyük ihtimalle yerleşme kanamasıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…