- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.781
benim çok iştahım yok canım ama cabuk yoruluyorum sadece acıkınca midem bulanıyorNasılsın tatlım? Belirtilerin be alemde? Ben bikaç gündür çok kötü oldumTansiyon düşüklüğü gibi, bazen kolumu kaldıramıyorum..midem direk bulanmıyor ama hep bi kaynama halinde, ilaçları fln yutarken artık çok zorlanıyorum inanılmaz acıkıyorum, herşeyi yiyebilirim..yedikten 1 saat sonra yine acıkıyorum, acıkıncada midem kaynıyor böyle bi döngü içindeyim
Bu şekilde idare edebiliyorum uzanında ağrım kalmıyor her işimi başkasına yaptıramam maalesefYok duymadım 8. Haftamda gidicem kalp sesi için. 5+4 de gittim ben de o dönemde karından bebek dahi gözükmüyormuş, o gözükmezse kalbinin duyulma ihtimali de yoktur heralde. Inşallah keselerimizin içi doludur, inşallah her sey olması gerektiği gibi ilerler.siz de bu dönemde kahvaltı için bile kalkmayın madem, az ayakta kalmak bile agrıya sebep oluyorsa önlem alinmasinda fayda vardır diye düşünüyorum. Size bu donemde yardimci olabilecek bir tanidiginiz fln varsa onu çağırın mutlaka.
5+6 günlükken gördükKalp atışını ne zaman gördünüz?
Ne güzel erkenden görmüşsünüz darısı başımıza inşallah5+6 günlükken gördük
Aynen öyle. Kurtuluyoruz sonunda çok şükürAnladım 10+0 da son defa vurucam sonra yok demi teşekkür ederim
Siz gördüğünüzde beta hcg kaçtı? Vajinal ultrasonla 2300 de görünmesi gerekıyormus doktor öyle söyledı olumsuz konuştu10 haziranda transfer olduysanız kese zaten gözükmez ki. Transferden 20 gün sonra gördüm ben.
benim dondurulmuş embriyoydu doktor bana bir gün verdi bugünü en son adet tarihin kabul edeceksin gittigin doktora da o tarihi ver diye doğru oldu benim son tarihle bebek uyumlu sende tüp bebek doktoruna sor canım sendeKızlar ben kalp atışını duydum 25 haziranda. Yalnız şöyle bir şey var, ben tüp bebek gebelik hesaplama programında benim ileride çıkıyordu haftam ama doktor öyle hesaplanmayacağını, son adet tarihine göre hesaplama yaptıklarını söyledi. Bu durumda ben 6+0 okuyorum bugün. Kalp atışında 5+5 demişti
Çok teşekkür ederimAynen öyle. Kurtuluyoruz sonunda çok şükür
Siz ne zaman gidiceksiniz kalbini dinlemeye?Bu şekilde idare edebiliyorum uzanında ağrım kalmıyor her işimi başkasına yaptıramam maalesef
Siz gördüğünüzde beta hcg kaçtı? Vajinal ultrasonla 2300 de görünmesi gerekıyormus doktor öyle söyledı olumsuz konuştu
Donmuş transferlerde tansiyon problemi olabiliyormuş. Doktorum tansiyon aleti almamı önermişti zaten, 20. Haftadan sonra da düzenli takip et demişti. Ama özellikle bugün çok kötü oldum. Umarım tansiyon problemine döndürüp devam etmez.. böyle olursa hiç yerimden kalkamam, iş de çok, nası olacak bilmiyorumbenim çok iştahım yok canım ama cabuk yoruluyorum sadece acıkınca midem bulanıyorarada kasık agrım oluyor bide agzımda acı tat vardı biraz azaldı ama yine ara ara oluyor tansiyonumu ölçtüm dün biraz değişik hissetim kendimi 13 çıktı normalden yüksek ama hamilelikte bi tık yüksek cıkar diyorlar bilemedim kontrol ediyorum şimdi sürekli doktora sorucam olmazsa
benimde bugün agzımda aft çıkmış aynen vücuttan vitamini bebek aldığı için oluyordur diğer kontrol ne zaman canımDonmuş transferlerde tansiyon problemi olabiliyormuş. Doktorum tansiyon aleti almamı önermişti zaten, 20. Haftadan sonra da düzenli takip et demişti. Ama özellikle bugün çok kötü oldum. Umarım tansiyon problemine döndürüp devam etmez.. böyle olursa hiç yerimden kalkamam, iş de çok, nası olacak bilmiyorumKasık bel ağrısı arada oluyor bana da, olunca oturup dinleniyorum zorlamamaya çalışıyorum. Bugün özellikle bir acı giriyor.. Dilimde aft çıkmış kocaman, bağışıklığım düşüyor sanırım
Cuma günü gidicezSiz ne zaman gidiceksiniz kalbini dinlemeye?
Transfer tarihiniz hangi gün? Tüp bebek doktorunuz mu adete göre hesaplıyoruz dedi? Eğer normal kadın doğum doktorunuz öyle dediyse ve emin olamıyorsanız tüp bebek doktorunuza sorun.. donmuş transferde adete göre hesaplamak doğru sonuç vermiyor.Kızlar ben kalp atışını duydum 25 haziranda. Yalnız şöyle bir şey var, ben tüp bebek gebelik hesaplama programında benim ileride çıkıyordu haftam ama doktor öyle hesaplanmayacağını, son adet tarihine göre hesaplama yaptıklarını söyledi. Bu durumda ben 6+0 okuyorum bugün. Kalp atışında 5+5 demişti
8 temmuz’da gideceğiz canım, 8+3 olmuş olacak, inşallah.. Aslında normal takip doktorum 11. Hafta civarı gel demişti ama tüp bebek doktorum 2 haftada bir git dedi, onun için erkene aldımbenimde bugün agzımda aft çıkmış aynen vücuttan vitamini bebek aldığı için oluyordur diğer kontrol ne zaman canım
bende rica ettim 2 hafta da bir bakıcak 9.da ben gitcem8 temmuz’da gideceğiz canım, 8+3 olmuş olacak, inşallah.. Aslında normal takip doktorum 11. Hafta civarı gel demişti ama tüp bebek doktorum 2 haftada bir git dedi, onun için erkene aldım
Tüp bebek doktoruma gidiyorum sadece. 31 mayısta transfer oldum 5.gün embriyosuTransfer tarihiniz hangi gün? Tüp bebek doktorunuz mu adete göre hesaplıyoruz dedi? Eğer normal kadın doğum doktorunuz öyle dediyse ve emin olamıyorsanız tüp bebek doktorunuza sorun.. donmuş transferde adete göre hesaplamak doğru sonuç vermiyor.
Tüp bebek doktoruma gidiyorum sadece. 31 mayısta transfer oldum 5.gün embriyosu
Siz gördüğünüzde beta hcg kaçtı? Vajinal ultrasonla 2300 de görünmesi gerekıyormus doktor öyle söyledı olumsuz konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?