- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.761
O zaman siz de hazır hissediyorsanız beklemeye gerek yok bence. Dediğiniz gibi pgt çok mantıklı. O sırada da dondurulmuş denersiniz. İnşallah istediğiniz gibi olur her şeyAra vermeye gerek yok dedi canım. Rahim temiz, kürtajdan dolayı sıkıntı yok dedi. Bir de şu an alıcılığı da iyidir, gebeliğe alıştı hazır dedi.
Teşekkür ederim bitanem. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinO zaman siz de hazır hissediyorsanız beklemeye gerek yok bence. Dediğiniz gibi pgt çok mantıklı. O sırada da dondurulmuş denersiniz. İnşallah istediğiniz gibi olur her şey
Doktor rahimde sıkıntı görmüyorsa transfer çok mantıklı aslında.Canlarım biliyorsunuz kaybım çok yeni, şöyle bir çözüm geldi aklıma,
Aslında doktoruma şunu soracağım:
İlk adetle yeniden yumurta toplayalım, onları pgt ye gönderelim, bu arada bekleyen dondurulmuslari da transfer edelim. Tutarsa ne güzel, tutmazsa hemen sonraki ay pgt den gelenleri koyarız.
Sizce mantıklı mı bu? Beklemek çok zor ve yakında evden çalışma donemim sona erecek. Yaş da 44, artık acele etmem lazım. Böyle bir şey geldi aklıma.
Çok şükür gebeyim canım, kalp atışı ve kese de gördük, darısı sana ve tüm bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallah.. Senin değerlerin de gayet güzel boşuna sıkıntıya sokma kendini, sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba canım en son sonucun ne oldu acaba ilerledi mi benim de 5.günü 33.70 7.günü 123 çıktı değerim yarın ya da salı tekrar kan verecem ama düşer diye de çok korkuyorum .5.gün dondurulmuş embriyo
Kalp atışını ne zaman gördünüz?Çok şükür gebeyim canım, kalp atışı ve kese de gördük, darısı sana ve tüm bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallah.. Senin değerlerin de gayet güzel boşuna sıkıntıya sokma kendini, sağlıkla ilerlesin inşallah
Dondurulmuş iki tane var ama pgt ye gitmedi canım. Donduryuduktan sonra da gidemiyor artık.Doktor rahimde sıkıntı görmüyorsa transfer çok mantıklı aslında.
Dondurulmuş kaç yumurta var ve onlar pgt'ye gitti mi?
Peki kaybının nedeni neydi? Seni çok iyi anlıyorum insan bir an önce o heyecana dönüp devam etmek istiyorDondurulmuş iki tane var ama pgt ye gitmedi canım. Donduryuduktan sonra da gidemiyor artık.
10+0da bırakacaksın. Bana da 11de bırakacaksın dedi sordum 11+0da dediAnladım bana da 10.haftadan sonra prolutex iğneyi 12.haftadan sonra progestan fitili bırakcaksın dedi ama 10.haftaya girdiğim gün mü bırakıcam yoksa sonunda mı bırakıcam onu bilmiyorum o yüzden sormak istedim
Benim doktorum ikisini de dinletmedi. Güzel atıyor 11de dinleriz şimdi erken dedi. Yarın bakalım inşallah her şey yolundadirAynen canım inşallahh benim ilk daha tabi biraz sabırsızlıklar ön plandaBen birinin kalp atışını duydum ekran da da gördüm ama diğerini duyamadık duyarız dedi doktorum 7 temmuza randevu verdi iple çekiyorum işte
Nedeni bir haftaya on güne falan anca çıkacak kuzum. Genetiğe gitti, bakılıyor.Peki kaybının nedeni neydi? Seni çok iyi anlıyorum insan bir an önce o heyecana dönüp devam etmek istiyor
Dilerim en kısa zamanda yine başlar heyecanınNedeni bir haftaya on güne falan anca çıkacak kuzum. Genetiğe gitti, bakılıyor.
İnşAllah bitanem, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinDilerim en kısa zamanda yine başlar heyecanın
Anladım 10+0 da son defa vurucam sonra yok demi teşekkür ederim10+0da bırakacaksın. Bana da 11de bırakacaksın dedi sordum 11+0da dedi
10 haziranda transfer olmustum son adet tarıhımde 20 mayıs 5 haftalık ama kese görünmediği için net bilemıyorum
Kızlar benim normalde adet dönemlerimde sivilcem çıkar keseyi de gördük ama doktor önemli olan içinde kalp atıyor mu ona bakmamız lazım dedi. Hamileliğe dair hiç belirtim yok desem yeridir lekelenme bel ağrısı falan yok sadece biraz fazla ayakta kalınca kasık ağrıyor ve 2 sefer de adet olcakmışım gibi ağrım oldu. Doktor öyle dedi sivilce çıktı ağrı olunca biraz endişelendim acaba boşa mı evham yapıyorum yardım edin lütfen
İnşallah canım Allah dileyen herkese nasip etsinÇok şükür gebeyim canım, kalp atışı ve kese de gördük, darısı sana ve tüm bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallah.. Senin değerlerin de gayet güzel boşuna sıkıntıya sokma kendini, sağlıkla ilerlesin inşallah
Kahvaltı yemek hazırlarken kalıyorum ayakta sadece geri hep uzanıyorum ama o zamanda ağrı oluyor. Kalp atışını duydunuz mu siz ?Fazla ayakta kalmak önerilmiyor zaten bu dönemde niye fazla ayakta kalıyorsunuz ki. 3 aylık olana kadar dikkat etmemiz gerekiyor. Kendinizi yorarsanız ağrı da olur gayet normal yani. Dinlenme moduna alın kendinizi acilen. Bu arada bende de belirti yok ve ben belirti olmamasından gayet memnunum.
Yok duymadım 8. Haftamda gidicem kalp sesi için. 5+4 de gittim ben de o dönemde karından bebek dahi gözükmüyormuş, o gözükmezse kalbinin duyulma ihtimali de yoktur heralde. Inşallah keselerimizin içi doludur, inşallah her sey olması gerektiği gibi ilerler.Kahvaltı yemek hazırlarken kalıyorum ayakta sadece geri hep uzanıyorum ama o zamanda ağrı oluyor. Kalp atışını duydunuz mu siz ?
Nasılsın tatlım? Belirtilerin be alemde? Ben bikaç gündür çok kötü oldumkızlar 7.haftasında olanlar nasılsınız nasıl gidiyor belirtiniz flan varmı birdaki kontrole ne zaman gidiceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?