Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ara vermeye gerek yok dedi canım. Rahim temiz, kürtajdan dolayı sıkıntı yok dedi. Bir de şu an alıcılığı da iyidir, gebeliğe alıştı hazır dedi.
O zaman siz de hazır hissediyorsanız beklemeye gerek yok bence. Dediğiniz gibi pgt çok mantıklı. O sırada da dondurulmuş denersiniz. İnşallah istediğiniz gibi olur her şey

Doktor rahimde sıkıntı görmüyorsa transfer çok mantıklı aslında.
Dondurulmuş kaç yumurta var ve onlar pgt'ye gitti mi?

Merhaba canım en son sonucun ne oldu acaba ilerledi mi benim de 5.günü 33.70 7.günü 123 çıktı değerim yarın ya da salı tekrar kan verecem ama düşer diye de çok korkuyorum .5.gün dondurulmuş embriyo
Çok şükür gebeyim canım, kalp atışı ve kese de gördük, darısı sana ve tüm bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallah.. Senin değerlerin de gayet güzel boşuna sıkıntıya sokma kendini, sağlıkla ilerlesin inşallah

Anladım bana da 10.haftadan sonra prolutex iğneyi 12.haftadan sonra progestan fitili bırakcaksın dedi ama 10.haftaya girdiğim gün mü bırakıcam yoksa sonunda mı bırakıcam onu bilmiyorum o yüzden sormak istedim
10+0da bırakacaksın. Bana da 11de bırakacaksın dedi sordum 11+0da dedi

Benim doktorum ikisini de dinletmedi. Güzel atıyor 11de dinleriz şimdi erken dedi. Yarın bakalım inşallah her şey yolundadir

kızlar 7.haftasında olanlar nasılsınız nasıl gidiyor belirtiniz flan varmı birdaki kontrole ne zaman gidiceksiniz

Fazla ayakta kalmak önerilmiyor zaten bu dönemde niye fazla ayakta kalıyorsunuz ki. 3 aylık olana kadar dikkat etmemiz gerekiyor. Kendinizi yorarsanız ağrı da olur gayet normal yani. Dinlenme moduna alın kendinizi acilen. Bu arada bende de belirti yok ve ben belirti olmamasından gayet memnunum.

Kahvaltı yemek hazırlarken kalıyorum ayakta sadece geri hep uzanıyorum ama o zamanda ağrı oluyor. Kalp atışını duydunuz mu siz ?

Kahvaltı yemek hazırlarken kalıyorum ayakta sadece geri hep uzanıyorum ama o zamanda ağrı oluyor. Kalp atışını duydunuz mu siz ?
Yok duymadım 8. Haftamda gidicem kalp sesi için. 5+4 de gittim ben de o dönemde karından bebek dahi gözükmüyormuş, o gözükmezse kalbinin duyulma ihtimali de yoktur heralde. Inşallah keselerimizin içi doludur, inşallah her sey olması gerektiği gibi ilerler. siz de bu dönemde kahvaltı için bile kalkmayın madem, az ayakta kalmak bile agrıya sebep oluyorsa önlem alinmasinda fayda vardır diye düşünüyorum. Size bu donemde yardimci olabilecek bir tanidiginiz fln varsa onu çağırın mutlaka.

kızlar 7.haftasında olanlar nasılsınız nasıl gidiyor belirtiniz flan varmı birdaki kontrole ne zaman gidiceksiniz
Nasılsın tatlım? Belirtilerin be alemde? Ben bikaç gündür çok kötü oldum Tansiyon düşüklüğü gibi, bazen kolumu kaldıramıyorum..midem direk bulanmıyor ama hep bi kaynama halinde, ilaçları fln yutarken artık çok zorlanıyorum inanılmaz acıkıyorum, herşeyi yiyebilirim..yedikten 1 saat sonra yine acıkıyorum, acıkıncada midem kaynıyor böyle bi döngü içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…