Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ya kızlar aranızda uzun protokollü olan yok mu? Doktorum bana reglimin 3.gunüne kadar gonapeptly iğne verdi; şuan 4 gün gecikmem var. Aranizda bu hapı kullanıp adet gecikmesi yaşayanınız var mı acaba?
Canım benim uzun protokol bugün yumurta toplaması oldu transfer eylülde lucrin diye bir ipne be bir ilaç verdi

Canım ben transfer olmadım yeni başladım ama bunları yaşadığına üzgünüm
Umarım en zoru benimkidir ve kimse yaşamaz
Ya yapısal ya da doktorumdan kaynaklı diye düşünüyorum. Doktorum da hiç bilgi vermiyor, iletişim kurmadığı için bilemiyorum. Burada yazılan bazı terimleri bile anlamıyorum. Iyi kalite , orta kalite yumurta ne demek onu bile bilmiyordum yani.
Inşallah olumlu sonuç alırım yoksa doktorumu kesin değiştireceğim. Gerçi olumlu sonuç alırsam da değiştireceğim.

con katılıyorum hatta idrari fazla sıkmanın strese neden olup tutunmaya zorlastiracagi teorisi bile var. Amerika'dayim transferden sonra sadece 10 dk yatmamı söylediler hep (bu 3. transfer).

Evet canım çikolata kistim var onlar baskılanacak bu kadar bekledim biraz daha beklicez artık
Benimde doktorum önce lucrin iğne yapalım dedi geçici menopoz oluyormuş aynı zamanda hormonlar baskılanıp bir sonraki ay için daha uygun hale geliyormuş sonra muayene etti kist yokmuş gerek yok dedi ama bi arkadaşımda lucrin kullanmıştı oda gebe hayırlısı inşallah hakkınızda geç olsun güç olmasın

Benim opu’dan transfere 3 ay geçmiş olacak belki ondan biran önce olsun diye sabırsızım artık..3 aydır bekleme halindeyim, en sevmediğim şey

Kan sulandirici kullanan cok, bana estrofem ve progesteron disinda birsey vermedi Vitamini ozellikle sordum, elimde opu oncesi kullandigim vitaminlerden vardi, iceyim mi diye hayir istemiyorum dedi. Sizin de hayirli olsun transferiniz, guzel haberler alirsiniz insallah

Canim benim bu 3. transferimdi, ilk 2sini bi doktor yaptı 3.yu baska bir doktor. Sikisik gittim ama bi defa da bi suru su içip degil transferden 2 saat oncesinden itibaren her yarim saattedir su içmiştim. Yani sikisiktim ama kaciracak kadar degil. Ilk ikisinde çok az acı hissetmiştim 3. de elhamdulillah hiç hissetmedim ama hem doktordan kaynaklı bence hem de doktor kendisi de transfer esnasinda idrarın baski yaptigi icin daha az kateder aci yapicak dedi. Gercekten de aci olmadı ama acı esigi yüksek biriyim herkesin bünyesi farklı tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…