- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.041
Hayırlısı olsun sizin için 29 yumurtanın kaçı döllendi dondurulduBu reglle başlıcaz hazırlıklara. 10 gün içinde regl olurum diye düşünüyorum, bakalım
18i döllendi, 17si dondurulduHayırlısı olsun sizin için 29 yumurtanın kaçı döllendi donduruldu
Canım benim uzun protokol bugün yumurta toplaması oldu transfer eylülde lucrin diye bir ipne be bir ilaç verdiYa kızlar aranızda uzun protokollü olan yok mu? Doktorum bana reglimin 3.gunüne kadar gonapeptly iğne verdi; şuan 4 gün gecikmem var. Aranizda bu hapı kullanıp adet gecikmesi yaşayanınız var mı acaba?
Umarım en zoru benimkidir ve kimse yaşamazCanım ben transfer olmadım yeni başladım ama bunları yaşadığına üzgünüm
Lütfen olumsuz düşünmeyin. İdrar testleri çok yanıltıcı. Kaç kez başıma geldi. Direkt gidip kan testi verin. İmkanınız varsa özel bir hastaneden hemen de yaptırabilirsinizİnşallah canmm inşallah. Aman bi modum düştü. Attım testi ben
Geçmiş olsun, nasıldı?Canım benim uzun protokol bugün yumurta toplaması oldu transfer eylülde lucrin diye bir ipne be bir ilaç verdi
Yarın gittiğmde baktırıyım o zamanLütfen olumsuz düşünmeyin. İdrar testleri çok yanıltıcı. Kaç kez başıma geldi. Direkt gidip kan testi verin. İmkanınız varsa özel bir hastaneden hemen de yaptırabilirsiniz
Ayy canım maşallah18i döllendi, 17si donduruldu
İlk çok ağrım vardı ağrı kesici iğne yaptılar öyle geçti canımGeçmiş olsun, nasıldı?
con katılıyorum hatta idrari fazla sıkmanın strese neden olup tutunmaya zorlastiracagi teorisi bile var. Amerika'dayim transferden sonra sadece 10 dk yatmamı söylediler hep (bu 3. transfer).Hayırlı uğurlu olsun inşallah burası 18 mayısta cennet olsun. Bu yatma işi de gelenekten geliyor . Şöyle ki bundan 30 yıl önce tüp bebek tedavisinde test sonucuna kadar yatırıyorlarmış hastanede. Hatta tuvaletini de yatakta yaptırıyorlarmış . Birinin aklına gelmiş ya biz böyle yapıyoruz ama kadınlar hoplayıp zıplarken hamile kalıyor yanlış mı yapıyoruz diye yeni bir çok çalışmada kanıtlanmış ki transferden hemen sonra kalkıp normal hayatına dönen kadınlarla 1 saat yatırttıkları ve sonrasında mümkün olduğunca dinlen dedikleri kadınlar arasında embriyonun tutması, hamileliğin devamı ve canlı doğum arasında hiçbir fark yok. Hatta 1 çalışmada hemen kalkıp normale dönenler daha çok doğurmuş 1 saat yatırılanlardan
Beni de kliniğimde yatırıyorlar. Ama bunun aslında hiçbir bilimsel anlamı yok.
Kist mi vardı sizdeCanım benim uzun protokol bugün yumurta toplaması oldu transfer eylülde lucrin diye bir ipne be bir ilaç verdi
Teşekkürler, inşallah hepimizin bebişleri gelsinAyy canım maşallahbebiş olup gelsinler sana
Evet canım çikolata kistim var onlar baskılanacak bu kadar bekledim biraz daha beklicez artıkKist mi vardı sizde
19-20. günlerde oluyor genelde.Kızlar dondurulmuş embriyo transferinde regl başlangıcıdan ortalama kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor?
Benimde doktorum önce lucrin iğne yapalım dedi geçici menopoz oluyormuş aynı zamanda hormonlar baskılanıp bir sonraki ay için daha uygun hale geliyormuş sonra muayene etti kist yokmuş gerek yok dedi ama bi arkadaşımda lucrin kullanmıştı oda gebe hayırlısı inşallah hakkınızda geç olsun güç olmasınEvet canım çikolata kistim var onlar baskılanacak bu kadar bekledim biraz daha beklicez artık
Teşekkür ederim canım, sen ne yaptın toplandı mı yumişlerin? kaç adetler?Canım inşallah miniğin sana tutunur ve hiçbırakmaz güzel haberi verirsin inşallah
Benim opu’dan transfere 3 ay geçmiş olacak belki ondan biran önce olsun diye sabırsızım artık..3 aydır bekleme halindeyim, en sevmediğim şeyAslında ben geç gelse diye bekliyorum çünkü biraz da anın tadını çıkarmak istiyorum. Sürekli iğne ilaç şiştim. Yemene dikkat et, spor yapma vs çok bunaldım. Biraz geç gelirse en azından yaramazlık yapabilirim
Sizin baya uzun olmuş, haklısınız sabırsızlanmakta. Allah daha çok bekletmesinBenim opu’dan transfere 3 ay geçmiş olacak belki ondan biran önce olsun diye sabırsızım artık..3 aydır bekleme halindeyim, en sevmediğim şey
Kan sulandirici kullanan cok, bana estrofem ve progesteron disinda birsey vermediBenim dondurulmuş embriyo transferinde adetin 4.günü progestan ve e2 ölçümü yapıldı önce günde 3 sonra 4 olarak estrofem ecopirin kan sulandırıcı climara fort ban 3 günde bir yenileyerek (östrojen salgılıyormuş) mom vital vitamin kullandım 15.gün rahim kalınlığı 11mm di yine progestan filan test yapıldı oksopar kan sulandırıcı iğne progestan fitil proluton depot iğne prednol (12 gün kullanıldı) ve transferden birgün önce neugopen iğne vuruldum birkez 21.günde transfer oldum şimdi prednol kullanma süresi bitti diğerleri aynen kullanmaya devam ediyorum transferin 7.günündeyim
Canim benim bu 3. transferimdi, ilk 2sini bi doktor yaptı 3.yu baska bir doktor. Sikisik gittim ama bi defa da bi suru su içip degil transferden 2 saat oncesinden itibaren her yarim saattedir su içmiştim. Yani sikisiktim ama kaciracak kadar degil. Ilk ikisinde çok az acı hissetmiştim 3. de elhamdulillah hiç hissetmedim ama hem doktordan kaynaklı bence hem de doktor kendisi de transfer esnasinda idrarın baski yaptigi icin daha az kateder aci yapicak dedi. Gercekten de aci olmadı ama acı esigi yüksek biriyim herkesin bünyesi farklı tabii.Herkes transfer çok kolay bir işlem diyor ama ikidir ben çok zorlaniyorum. Ilkinde aşırı sıkışıktım karnıma bastirdiklarinda resmen acı çekiyordum. Ayrıca doktor bir şeyi yapamadı başka bir doktoru aradı o geldi yaptı falan. Merak etme deyip embriyoyu ekrandan göstermişlerdi.
Bu sefer kendisi yaptı ama yine aynı problem. Yine olmadı basta. Sanki katater bir türlü girmesi gereken yere giremiyor. Çok uğraştı sonra sert katater alabilir miyim dedi. Kataterin rahme girişiyle dışardan bile pıt sesi duyuldu bence. Ve ben ahh deyip acıyo dedim. Bana çok nefes alma dediler. Görüntü netliği gidiyormuş ama acı çekiyorum dedim. Bir de maske suratımda zaten nefessiz kalıyorum. Sonunda işlem bitti ve başka sedyeye alındım. Herkes 5dklik bir iş diye yazınca da şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?