Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

6+5 teyim. Geçen salı doktoruma bulantılarımdan şikayetçi olduğumu ama yinede sabahları yumurta yediğimi, gün içerisinde kefir vs içtiğimi söylediğimde "miden bulanıyorsa neden yiyorsun hayır artık yeme" dedi. Henüz senin beslendiklerinden kullanmıyor vücudundaki ona lazım olan vitaminleri çekiyor bu durumda sende yorgunluk, uyku hali yapıyormuş o nedenle kendini kasma bu durumu öğrendiğimden beri peynir ekmek çubuk kraker ve meyve haricinde bir şey yemedim. Hem canım istemiyor hem de yerken hayal etmek bile midemi daha çok bulandırıyor. Mesela saat 4.39 şuanda 3.50 de mide bulantısı ile uyandım ve çubuk kraker yiyorum yavaş yavaş.

İkili test olayı için gitcem ama mesela kızımda da tam bu haftada gitmiştim kıza benziyor ama henüz net bir şey demek için erken demişti. Sağlıklı olsunlar da inşallah

cnm bende hep aspirin hem oksapar kullanıyorum.kullanılan ilaçlar kan pıhtılaşmasına sebep olduğu için hemen hemen her doktor veriyor..

Ben onu hiç kullanmadım fitil olarak progestan hala kullanıyorum ama tüp bebek doktorum 11 haftadan sonra proluton depot iğneyle geçeceksin haftalık dedi
Anladım bana da 10.haftadan sonra prolutex iğneyi 12.haftadan sonra progestan fitili bırakcaksın dedi ama 10.haftaya girdiğim gün mü bırakıcam yoksa sonunda mı bırakıcam onu bilmiyorum o yüzden sormak istedim

Merhaba kızlar, bugün transferin 9.günü..idrar testlerimiz pozitifti kan testi sonucumuz da 153 çıktı çok şükür.. Rabbim sağlıkla ilerleyip, kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba canım en son sonucun ne oldu acaba ilerledi mi benim de 5.günü 33.70 7.günü 123 çıktı değerim yarın ya da salı tekrar kan verecem ama düşer diye de çok korkuyorum .5.gün dondurulmuş embriyo

Ozaman zorla yemenin hiç bi anlamı yok çünkü öğürmekte korkutuyor beni kendimi kasıyorum çünkü

İkili test olayı için gitcem ama mesela kızımda da tam bu haftada gitmiştim kıza benziyor ama henüz net bir şey demek için erken demişti. Sağlıklı olsunlar da inşallah
Aynen canım inşallahh benim ilk daha tabi biraz sabırsızlıklar ön planda Ben birinin kalp atışını duydum ekran da da gördüm ama diğerini duyamadık duyarız dedi doktorum 7 temmuza randevu verdi iple çekiyorum işte

cnm bende hep aspirin hem oksapar kullanıyorum.kullanılan ilaçlar kan pıhtılaşmasına sebep olduğu için hemen hemen her doktor veriyor..
Hmm tüp bebek esnasındaki ilaçlar için demek teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Hayırlısı olsun bakalım o kadar iğneyle ha bir eksik ha bir fazla

Canlarım biliyorsunuz kaybım çok yeni, şöyle bir çözüm geldi aklıma,
Aslında doktoruma şunu soracağım:
İlk adetle yeniden yumurta toplayalım, onları pgt ye gönderelim, bu arada bekleyen dondurulmuslari da transfer edelim. Tutarsa ne güzel, tutmazsa hemen sonraki ay pgt den gelenleri koyarız.
Sizce mantıklı mı bu? Beklemek çok zor ve yakında evden çalışma donemim sona erecek. Yaş da 44, artık acele etmem lazım. Böyle bir şey geldi aklıma.

Doktorunuz dinlenmeniz gerektiğini söyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…