Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Yok kuzum kızım 26 aylık bebisler 11 haftalık onlar için de pazartesi gitcem tam 11+0ken.
Senin bir tane kızın var şimdi anladım kafa mı kaldı valla artık hepimiz korkudan stresten meraktan ve en çokda herşeyi okumaktan deli gibi bişey olduk Sen şimdi pazartesi ikizlerin cinsiyetini mi öğrenmeye gideceksin

Canım benim bildiğim ilk üç ay herkese yapılıyor, sonra durumuna göre genellikle kesiyor doktorlar. Büyük ihtimalle ben de temmuz ayında yeniden başlayacağım, şu an durumum belirsiz ama on güne netleşir. Allah hepimize kolaylıklar versin

Benim bir kaybım var o nedenle pıhtılaşma testi yaptırmıştık ve negatif çıkmıştı. Konular arasında gezerken genellikle kullanıldığını okuyunca sorayım dedim.
Allah yardımcımız olsun inşAllah daha fazla aratmaz, bekletmez biraz stresliyim bakalım hayra çıksın

Canım şimdiden strese girme, sadece sana tavsiyem adetin ikinci veya üçüncü günü yumurtalara bakılıyor ya ultrasonda, o zaman o ayın yumurta konusunda bereketli bir ay olup olmadığı aşağı yukarı belli oluyor. Benim son tedavimde dokuz yumurta görünüyordu, büyüklükleri de birbirine çok yakındı. Doktorum bu ayı kaçırmayalım dedi hemen başladık. Sekiz yumurtam toplandı, 4 tanesi sağlıklı devam etti. İkisini transfer etti, iki tanesini de dondurduk. Benim yaşım için gerçekten bereketli bir aydı yani. Yaşım 44. Şimdi eğer yeni tedaviye karar verirsek (dondurulmuslari transfer etmez, yedekte tutarsak) yine başlamadan önce 8-9 tane birbirine yakın büyüklükte olmasına dikkat edicez.

Çok haklısınız aslında ama ben tedavi için İstanbul'a gideceğim ve temmuz ayında olmazsa yüksek ihtimal boş bir şekilde geri döneriz tekrar gitme imkanım yok, çalışıyorum. Maalesef rezervim de düşük.
İnşAllah benim için de uygun bir ay olur da tevadim başlar, daha fazla beklemek istemiyorum. Çünkü beklemek de ayrı yıpratıyor

Naçizane ikinci tavsiyem biraz takviye alman o zaman. Etkisi bazen oluyor bazen olmuyor ama bu kadar maliyetli ve emek verilen bir tedavide bence denenmeli. Tabi doktora sorarak, durumuna göre değerlendirir doktorun. Ben Maxijuno denemiştim, benzerleri de var, bir de Omepa Q10. Arı sütü bal polen karışımı bir çay kaşığı tükettim. Öyle fazla da değil, Opu ya kadar. Hangi merkezde tedavi olacaksın canım?

Ah canım bende bende cok ıyı anlıyorm senı ınan varya tedavıden ılaclar hormonlardan vucudum berbat oldu ama tedavı surecınde olmak bile mutlu edıyor beklemek ıyı gelmıyor banada kaybım var dedın gecmıs olsun kac hftalıktı ıstanbulda doktorun kım

Opuya kadar illaki doktor verir diye düşündüm bahçeci Ebru hanım nasipse

Kaybım 6 aylık bahçeci Ebru hanım nasipse.
Gerçekten ilaç kullanmak gözümü korkutuyor bebeğimiz olsun diye vücudumuz eriyor.
Bir de iğneleri kullanıp gebe gibi şişmesi var Allah yardımcımız olsun

Aaa benımde 22haftalık sebebı ne acaba cok gecmıs olsun rabbım bır daha ysatmasın ıns evet canım malesef benımde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…