- 20 Şubat 2016
- 223
- 401
- 103
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.021
Benim tranfer gününü saymazsak 2.günüm. işe gitmek istedim ama annem gitme stres oluyorsun dedi gitmedim. Yarın dayanamayıp gidicem ama:)Kızlar size bi sorum var. Benim 4 mayıs transfer bugün 6.gün ama midem ağzımda reflüm var inanılmaz, sizde de böyle bir durum var mı? Bir de şu zamanlarda napıyorsunuz ben evin içinde yavaş tempoda 3-5bin arası adım atıyorum, yemek yapıyorum, çok oturmuyorum ve uzanıyorum. Temizlik falan yapmıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz bi gün içinde merak ettim
Benim dondurulmuş embriyo transferinde adetin 4.günü progestan ve e2 ölçümü yapıldı önce günde 3 sonra 4 olarak estrofem ecopirin kan sulandırıcı climara fort ban 3 günde bir yenileyerek (östrojen salgılıyormuş) mom vital vitamin kullandım 15.gün rahim kalınlığı 11mm di yine progestan filan test yapıldı oksopar kan sulandırıcı iğne progestan fitil proluton depot iğne prednol (12 gün kullanıldı) ve transferden birgün önce neugopen iğne vuruldum birkez 21.günde transfer oldum şimdi prednol kullanma süresi bitti diğerleri aynen kullanmaya devam ediyorum transferin 7.günündeyimBen adetten önce 1 tane Lucrin iğne yaptırdım. Adetle birlikte Estrofem’e başladım günde 3. Dün 4. Günümde, E2 baktırdım- değerine göre estrofem kullanımını ayarlıyor doktor. 16. Gün rahim kalınlığına bakılıp, 18. Gün progesteron fitil başlanacak. Rahim yeterince kalınlaşırsa 23. Gün transfer yapılacak. Başka ilaç/iğne kullananlarda var, benim protokolüm bu şekilde. Bu arada diğer kontrollerimş yaptırıyorum(haşimatoyum, endokrin doktorumla vs. Görüşüyorum) Beslenme olarak, bağırsak çalıştırıcı bir diyet uyguluyorum. Hergün bir ara öğünde ananas/kabak çekirdeği/ kuru kayısı/ havuç yemeye özen gösteriyorum. Takviye olarak sadece folbiol verdi doktorum. Benimki bu kadar
Evet benim de 6. günüm benim de çok şiddetli sancim var dünden beri. inşallah kötüye işaret değildirBu yoldaki tüm anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
Kızlar size bişey sorcam benim bugün transferimin 6.günü gece 4buçukta regl olacak gibi aşırı şiddetli kasık ağrısıyla uyandım çok şükür regl olmamışım. Sancı da ortalama 5dakika sürdü geçti başına böyle bişey gelen varmı
Koldan da vurulabilir. Doktora danışın istersenizValla bende hergün vuruyorum kendime dün göbeğimde yer kalmadığını farkettim morluklardan bi kaç yere denedim girmedi iğne sertleşmiş iyice epey can yakıyor Allah Çektiğimiz acıları görsün inşallah evlatlarımızı kucağımıza alalım
Kendi kendime kolumu hem sıktırıp hem vuramıyorum ki tersime geliyo eşim hiç yapamaz öyle şeyler zatenKoldan da vurulabilir. Doktora danışın isterseniz
Benim o çok şiddetli olan 5 dakika filan sürdü ama normalde hafif hafif vuruyo alıştı galiba vücut hafif kasık ağrısına unutuyorum bazenEvet benim de 6. günüm benim de çok şiddetli sancim var dünden beri. inşallah kötüye işaret değildir
Benim 3 gün embriyosu 7.günüm idrar testim ilk 5 dakika negatif kuruyunca belirgin oluyor yarın kan vermeyi düşünüyorumKızlarrr test yapıp pozitf gören arkadaslar ilk idrar testinizi ne zaman yaptınızzzzz
Bana hemşire şöyle dedi.”Test süresine kadar temizlik yapma, dinlen, uzan, evin içinde yürüyüşler yap. Kolunu perde asar gibi uzatma, bulaşık makinesi yerleştirme, eğilme, ayakta duş al,kısa sürsün. Klozette fazla vakit harcama kabız olma.Benim tranfer gününü saymazsak 2.günüm. işe gitmek istedim ama annem gitme stres oluyorsun dedi gitmedim. Yarın dayanamayıp gidicem ama:)
Temizlik ben de yapmıyorum ama bulaşık makinesine yerleştirmek zorundayım ve eğilip kalkıyorum. Acaba bir sıkıntı yaratır mi ki? Doktoruma kalsa 5 kiloluk ağırlıkla spor bile yapabilirsin diyorSonuç olumsuz olunca da kendimi suçluyorum.
Reflun için beslenme düzenini değiştirmiş olabilir misin? Onla alakalı olabilir belki.
Canm transver gününü sayıyor musunnBenim 3 gün embriyosu 7.günüm idrar testim ilk 5 dakika negatif kuruyunca belirgin oluyor yarın kan vermeyi düşünüyorum
Ya ben salı günü transver oldm. O günü saymazsam 6. Gün oluyor. Beşinci gün embriyosuydu. Şimdi test yaptm tek cizgi malesf yaCanm transver gününü sayıyor musunn
Hayır transfer günü sayılmaz dediler. Onu saymadan 7.günümCanm transver gününü sayıyor musunn
ilaçlar da yapabiliyormuş. Kısmet bakalımBenim o çok şiddetli olan 5 dakika filan sürdü ama normalde hafif hafif vuruyo alıştı galiba vücut hafif kasık ağrısına unutuyorum bazen
Canım ben transfer olmadım yeni başladım ama bunları yaşadığına üzgünümHerkes transfer çok kolay bir işlem diyor ama ikidir ben çok zorlaniyorum. Ilkinde aşırı sıkışıktım karnıma bastirdiklarinda resmen acı çekiyordum. Ayrıca doktor bir şeyi yapamadı başka bir doktoru aradı o geldi yaptı falan. Merak etme deyip embriyoyu ekrandan göstermişlerdi.
Bu sefer kendisi yaptı ama yine aynı problem. Yine olmadı basta. Sanki katater bir türlü girmesi gereken yere giremiyor. Çok uğraştı sonra sert katater alabilir miyim dedi. Kataterin rahme girişiyle dışardan bile pıt sesi duyuldu bence. Ve ben ahh deyip acıyo dedim. Bana çok nefes alma dediler. Görüntü netliği gidiyormuş ama acı çekiyorum dedim. Bir de maske suratımda zaten nefessiz kalıyorum. Sonunda işlem bitti ve başka sedyeye alındım. Herkes 5dklik bir iş diye yazınca da şaşırıyorum
Sağlık ocağında vurduruyordum ben göbekten olanları. Tirsak olduğum için vuramadım eşim de yanaşmadıKendi kendime kolumu hem sıktırıp hem vuramıyorum ki tersime geliyo eşim hiç yapamaz öyle şeyler zaten
Benimde negatif. Fotodaki ikinci çizgi test saatinden 3 saat sonra filan tam belirgin oldu atma sakla bi kaç saat sonra tekrar bak erken yapıyoruz testleri haliyle negatif olumsuz düşünmeyelim dayanamıcaksan beklemeye sende bi kan ver istersen çarşamba filan belki kanda az bişey çıkar 8.gün olmuş olur hem. İnsan çifte bayram sevinci yaşamak istiyor haliyle inşallah Rabbim yüzümüzü güldürürYa ben salı günü transver oldm. O günü saymazsam 6. Gün oluyor. Beşinci gün embriyosuydu. Şimdi test yaptm tek cizgi malesf ya
İnşallah canmm inşallah. Aman bi modum düştü. Attım testi benBenimde negatif. Fotodaki ikinci çizgi test saatinden 3 saat sonra filan tam belirgin oldu atma sakla bi kaç saat sonra tekrar bak erken yapıyoruz testleri haliyle negatif olumsuz düşünmeyelim dayanamıcaksan beklemeye sende bi kan ver istersen çarşamba filan belki kanda az bişey çıkar 8.gün olmuş olur hem. İnsan çifte bayram sevinci yaşamak istiyor haliyle inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür
Bana oksaparı gece vurul dedi 23:00 e ayarladık saati her gece vuruluyorum hala kimi bulayım o saatte mecbur kendim kendime yapıyorum. Eşler hep öyle ya adamlar bakamıyor bileSağlık ocağında vurduruyordum ben göbekten olanları. Tirsak olduğum için vuramadım eşim de yanaşmadı
Düşürme modunu inşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır bebişlerimiz hepimizin. Boşuna daha şimdiden stres vermeyelim onlara da daha çok erken benimde gündüz erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bi modum düşmedi değil ama toparladım nasip kısmet sonuçtaİnşallah canmm inşallah. Aman bi modum düştü. Attım testi ben
Ben normal test yaptm. İnşallah tutunurlar inşallah canmmDüşürme modunu inşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır bebişlerimiz hepimizin. Boşuna daha şimdiden stres vermeyelim onlara da daha çok erken benimde gündüz erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bi modum düşmedi değil ama toparladım nasip kısmet sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?