Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

kızlar peki aynı anda iki embriyo transferi istersek doktor tamam diyor mu ? bir yerde okumuştum 35 yaşından sonra 2, 35 yaşından önce sadece 1 embriyo transferine izin veriliyor diye .Siz ne biliyorsunuz bu konu ile ilgili ?
Bir de ikinci kez tüp bebek deneyenlerde iki embriyo konuluyor diye biliyorum ben ama emin değilim

Slm canmm inşallah güzel haberleri alırsın. Ne yiyip içiyorsun. Özellikle dikkat ettiğn bisey var mı? Benm 5. Gün embriyosu. Salı günü transver oldum
İnşallah canım teşekkürler:)) normal yememe devam ediyorum ekstra kahvaltıda avakado yiyiorum yumurta ceviz meyve öyle çok aşırı dikkat etmiyorum açıkçası. Birde tabi asitli içecek içmiyorum kahve fln içmiyorum

Az önce kesin karar olarak gününde yapmaya karar verdim

Çay içiyo musun? Bende hemen kahveyi cıkarttm hayatımdan. Asitli tüketmiyorm. Ağır kaldırmıyorm. İki üç gün sonra normal hayatınıza dönebilirsinz dendi baskada bisey yok

Merhabalar, ilk tüp bebek denemem geçen ay 16 nisanda dondurulmuş 5a kalite embriyo ile oldu ama maalesef tutmadı ve 4 mayısta adet oldum. Adetimin ikinci günü doktorumla görüşmeye gittim ultrasonla muayene etti rahimin durumunun iyi olduğunu hemen bu adetle tekrar dondurulmuş embriyo transferi olabileceğimi söyledi( dondurulmuş 5a kalite 14 embriyom var) Bende kabul ettim ve bugün estrofem ve coraspin e başladım. Ilk tedavideki aynı süreci uygulayacakmışız. Ilk tedavinin başarısız olmasının nedeni nedir araştırılacak mi diye sordum ama daha senin ilk transferindi tutmayabilir çok fazla ve kaliteli dondurulmuş embriyon var ikinci üçüncü denemede bu embriyolarla sonuç alamazsak ozaman histeroskopi ve genetik incelemeleri yaparız dedi. Bu ayın 22 si veya 24 ü transfer olacak inşallah.

Birde başarısız transfer sonrası adeti ağrılı olan varmı? benim bugün ilk transferimin tutmamasinin ilk adeti ve adetiminde 3. günü ama hareket ettikçe artan dinlenince geçen bir kasik ağrım başladı hatta tuvalete çıktığımda ağrısı vajinaya makata vuruyor normal mi acaba daha dün doktordaydım ultrason kontrolü oldum herşey iyi dedi ama bugün ağrı başladı normalde adetlerim ağrılı olmaz olsada bu tarz bir ağrı olmuyordu acaba bu transfer tutmadigindan dolayı embriyoyu adetle attigim için olan bir ağrı mi? Bu durumu yaşayan var mı hiç

Çay içiyo musun? Bende hemen kahveyi cıkarttm hayatımdan. Asitli tüketmiyorm. Ağır kaldırmıyorm. İki üç gün sonra normal hayatınıza dönebilirsinz dendi baskada bisey yok
Çayı kahvaltıda bir bardak içiyorum bol su içiyorum bide aynen ağır kaldırmıyorum normal hayatıma devam ediyorum artık hakkımızda hayırlısı inşallah elden başka bişey gelmiyor maalesef

Belki tecrübesi olan arkadaşlar yazar ben de 30 yaşındayım ilk defa denenencek ama merak ediyorum yine de nasıl iki embriyo konma ihtimali olur diye
35 yaş altına tek embriyo konuyor ama biraz da doktorun insiyatifine de bağlı. Yasal olarak yasak bir de bildiğim kadarıyla 35 yaş altında 3 ve üzeri denemeden sonra 2 embriyo konuluyor. Bizim ilk denememiz 25 yaşındayım 2 istedik ama öalesef doktor kabul etmedi

Çok teşekkür ederim Mayıs sonundaki reglim ile başlayacağız dedi doktor bakalım gidince öğreneceğim ben de her şeyi

Belki tecrübesi olan arkadaşlar yazar ben de 30 yaşındayım ilk defa denenencek ama merak ediyorum yine de nasıl iki embriyo konma ihtimali olur diye
Yasal olarak yasak fakat genelde isteğe bağlı çift embriyo koyuyor doktorlar çokta önemli değil aslında. Ben 27 yaşındayım ilk transferimde farklı bi doktor 2 embriyo koymuştu biri tuttu şimdi ikinci transferim bu sefer doktorum başka yine 2 embriyo konuldu. Aynı doktorda tedavi olan başka bi arkadaş vardı 23 yaşında ilk transferiydi ona da çift embriyo konuldu siz talebinizi belirtin doktora ısrarla çoğul gebelikte oluşabilecek riskleri anlatıp isteğinizi yapıyorlar

Çayı kahvaltıda bir bardak içiyorum bol su içiyorum bide aynen ağır kaldırmıyorum normal hayatıma devam ediyorum artık hakkımızda hayırlısı inşallah elden başka bişey gelmiyor maalesef
Aynen yapılcak baska bisey yok beklemekten dua etmekten baska. Benm ikinci denemem. İlki dıs gebelk oldu. Suan hiçbise hissetmiyorm korkularm var. Biraz umutlu biraz umutsuz

Aynen yapılcak baska bisey yok beklemekten dua etmekten baska. Benm ikinci denemem. İlki dıs gebelk oldu. Suan hiçbise hissetmiyorm korkularm var. Biraz umutlu biraz umutsuz
İnanın bende öyleyim olumsuzluk çağırıyormuşum gibi düşünüyordum kendimi ama yalnız değilmişim korkular endişeler umutlu umutsuz durumlardan hiç transfer olmamışım gibi hiç bişey hissetmiyorum bugün daha 3.günüm gerçi Arada kasığıma sancı giriyor ve geçiyor başka da bişey yok belirti aramıyorum ama histe yok yani

kızlar peki aynı anda iki embriyo transferi istersek doktor tamam diyor mu ? bir yerde okumuştum 35 yaşından sonra 2, 35 yaşından önce sadece 1 embriyo transferine izin veriliyor diye .Siz ne biliyorsunuz bu konu ile ilgili ?
Normal prosedür öyle tabii ama doktorun insiyatifi biraz da, benim ilk iki denememde de iki tane koydu doktor mesela ama bazı doktorlar daha katı bu konuda

Aynennn bende tam olarak öyleyim. Benmde salı transverim oldu. İkinci günüm daha

Bende ara ara kasık batmalarım harici hiç bişey hissetmiyorum

Az önce bir tanıdığımın hamile olduğunu öğrendim hemen hemen 7 8 senelik evliler ve o kadar iyi ve tatlılar ki tüp bebek yapmışlar 3 aylık olmuş ikiz hamile imiş bir erkek bir kız konmuş büyük ihtimal genetipe yollamışlar o yüzden bilgileri var ama bu haftalarda cinsiyet öğreneceklermiş insan çok mutlu oluyor böyle olumlu şeyler duyunca

Koenzim QH da çok çok önemli
Kullandığınız Omega3’ün epa+dha değerinin en az 1000(bin) ve trigliserid formda olması da çok önemli
Sanırım koenzim prowomen de var.Evet OMEGA 3 venatura markasının ultra OMEGA 3 ünü kullnatoum çok memnunum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…