Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sağol canım deneyeceğim tavsiyelerini su içiyorum bol bol ama ne 6bini 600 adım atmamışımdır dün ama artık hareketlendim 3. günüm bugün

Canım evet aynıymış sayılar da hastane de Çok şanslısın darısı başıma inşallah, ikiside tutmustur kuzum 5.gun embriyosu dondurulmusmuydu senin de ??

H Hazel9 @galuska canımlar adet başlayınca nar suyuna başlıyor musunuz rahim kalınlaşması için . Ben başlıcam inşallah az önce 3 m migrosta taze sıkılmışını buldum çok sevindim
Ya okudum ben sekercim nar suyu olayinida oyle ekstra bi ugras verirmiyim bilmiyorum ki ya zaten saglikli beslenmeye calisiorum kendimi kisitlamam cok Kefir soktum hayatima ekstra bi yaptigim o var iki öğün yemek yiyodum 3 öğün yiyorum şimdi gerisi Allahtan , zaten sağlıklı yaşamaya çalışıyorum beden zihin vs için

Canım evet aynıymış sayılar da hastane de Çok şanslısın darısı başıma inşallah, ikiside tutmustur kuzum 5.gun embriyosu dondurulmusmuydu senin de ??
Darısı başına canım inşallah, hepimiz için dua ediyorum . Benim taze transfer iki tane 4. Gün embriyosu transfer edildi(hatırlarsan bayramın ilk günü transfer olmadığı için beşinci günü bekleyemedik, dördüncü gün olmuştu). 2 tane de 5.gun embriyosu donduruldu.

Sağol canım deneyeceğim tavsiyelerini su içiyorum bol bol ama ne 6bini 600 adım atmamışımdır dün ama artık hareketlendim 3. günüm bugün
Bugünden sonra yap yavaş yavaş. Kasığına ağrı girdiği an dinlen. Ben sabah hafif acılı mercimek içiyorum ekmeksiz. Öğlen kahvaltı yapıyorum havuç salatalık bol yiyorum haşlanmış yumurta peynir zeytinyağı çok az ekmekle akşam da ya ettavukbalık salata ya da kabak vb sebze yoğurt ekmek yememeye çalışıyorum. Baya işe yarıyor.

Ay evet evet hatırladım konuşmuştuk kafa gidik artık kusura bakma Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah şimdi sen öğrendin gidip kese görceksin sonra kalp atışı duycaksın diil mi

Bende Acıbadem fulya da transfer oldum L Lady Starlight H Hazel9 benim 3. Gün dondurulmus embriyoydu. 2 tane transfer yapıldı. Cok şükür kanda pozitifi gördük ama tekrar istemedi dr. Sadece 10 gün sonra gel dedi. 7 mayısta transfer olup 18 mayısta sonuc almıstm. 28 mayıs cuma da kontrole gidicem inş. Zaman geçmek bilmiyor

Evet canım ben o telaşlı şapşik:)))
Evet öğrendim 219 çıktı değerim, salı günü tekrar bakacağız, herşey yolunda giderse inşallah iki hafta sonra da keseye bakacağız.

Ben de senin gibi besleniyorum çoğunlukla sabah çorba içemiyorum yalnız normal kahvaltı yumurta peynir avokado. Biraz da yürüyüş yapmaya başladım evde bakalım artık

Ayseee1987 canım opu nasıl geçti ? Mesajları tam göremedim iyi misin geçmiş olsun çok
Canım iyi geçti bayılıp ayılmam toplamda 20 dk sürdü.
Adet ağrısından çok daha az bir ağrım vardı. Eve gelince 1-2 damla kanamam oldu. Evde w.c ye gidince popoma sancı girdi normal mi bilmiyorum. Büyük tuvaletim olsaydı o an yapamazdım.
Birfe yazdığımı kopyalayayım.
Kızlar Ben öğlen opu oldum. Ve 5. Gün taze transfer için cuma günü sabaha gün verdiler.
Fakat o güne kadar hiç bir bilgi verilmeyeceği söylendi. Sebebi ne bilmiyorum. Öyşe şey olurmu gün gün bilgilendirmeniz gerekmez mi dedim. Burda prosedür böyleymiş çok şaşkınım. Ama hemşireye bari söyle kaç yumurta toplandı dedim. 4 yada 5 tane toplandı dedi.
Ee cuma günü gelmeden bari perşembeden de mi haber vermeyeceksiniz dedim. Hayır dediler. E o güne hiç embriyo kalmazsa ne olacak dedim. Onu burda öğreneceksiniz paranız iade edilecek dediler. Bir şok daha geçirdim. Yani ben cumaya kadar hiçbirley bilmeden endişeli bir şekilde bekleyeceğim. Bir de stres yapmayın diyorlar. Nasıl stres yapmayayım. Canım çok sıkkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…